خوب آموزشی ما هم تو 01 تموم شد ولی برگه امریمون موند تا یکم بدند
دوستان این برگه امریه رو غیر از پادگان از جای دیگه ای نمیشه گرفت؟ نمیشه زودتر بفهمیم کجا تقسیم شدیم؟
خوب آموزشی ما هم تو 01 تموم شد ولی برگه امریمون موند تا یکم بدند
دوستان این برگه امریه رو غیر از پادگان از جای دیگه ای نمیشه گرفت؟ نمیشه زودتر بفهمیم کجا تقسیم شدیم؟
ما هم 02 بودیم دیروز تموم کردیم .به ما گفتن سوم بیاید واسه امریه![]()
شما اشاره نكرديد در كدام ارگان بوديد اما دو راه حل دارد
يكي اينكه همان طور به شما گفتن خودتان به تهران و به ستاد نيروى سازمان خود بخش نيروى انسانى مراجعه كنيد يا اينكه از پادگانى كه در ان تقسيم شديد از بخش نيروى انسانى ان اقدام كنيد راه دوم زمان طولانى دارد
تنها يك راه است كه طول درمان براى يك بيمارى داشته باشيد البته شايد اون هم زياد نباشه
امريه ها روى يك cd به مراكز اموزشى ارسال مى گردد و انها پرينت مى گيرند اگر اشنا در ستاد نيرو نزاجا داشته باشيد مى توانيد زودتر مطلع شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خوش به حالتون ما 03 عجب شیریم امروز کلا مرخصی های راه نزدیک ها رو هم لغو کردن منم با کلی ..... تونستم تا فردا شب بیام خونه !! بچه ها از اونجا چه خبر اونجا مراسم تحلیف میگیرید ؟؟ ما که 1000 بار تمرین کردیم واسه این مراسم الان موندیم شنبه یا یکشنبه مراسم بگیرن این امریه ها رو بدن بریم !! اما خدا وکیلی تو 01 و 02 حال کردین !!
سلام
منم 02 افتادم و 2و روزه دیگه اعزاممه .میشه بگید روز اول چه چیزایی دادن و چه چیزایی ندادن و لازمه ببریم ؟
کسی الان با دیپلم رد کنه دفترچه رو کی احضارشه ? خودت میتونی تایین کنی یا پیشنهاد بدی ? میشه بیش از یه سال باشه اعزام ?
Sent from my iPhone using tapatalk.
نمیدونم درست...اما اگر مشکل داشته باشین نکران نباشید پیگیری می کنن
١٩ هر ماه فرد ديپلم ها و زير ديپلم ها اعزام دارند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اره اینجا خوب بود .فقط بعضی گروهبان ها تو مخ بودن .تحلیف ما 4شنبه بود .ما هم کلی تمرین کردیم و خودمون و اماده کردین واسه تحلیف ولی موقع اجرای مراسم ر- ی- د- ی- م-
هرچی ام از اب و هوای بدش بگم کم گفتم![]()
سلام دوستان.ازتون راهنمایی میخواستم
تقریبا یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و لیسانس میگیرم (23 سالمه) و جواب آزمون ارشد هم شهریور میاد.به نظر شما برم سربازی یا ادامه تحصیل بدم و بعدش برم سربازی؟
اگه با لیسانس برم چه درجه ای میدن بهم؟
در ضمن طبق آخرین باری که دکتر قلب رفتم پرولاپس دریچه میترال دارم و یک برادر معلول کوچیک تر از خودم و یک خواهر.آیا معافیتی شامل من میشه؟
با تشکر![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)