باشه مشکلی وجود نداره.آي پي استاتيك ثابته و تغيير نمي كنه و آي پي دايناميك متغيره مثل آي پي هاي كانكشن هاي دايال آپ.
موفق باشي.
اینم IP من : 10.0.0.1
فکر میکنید چکار میشه کرد؟
ممکنه هزار نفر تو خونه IP 192.168.1.1 رو داشته باشن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باشه مشکلی وجود نداره.آي پي استاتيك ثابته و تغيير نمي كنه و آي پي دايناميك متغيره مثل آي پي هاي كانكشن هاي دايال آپ.
موفق باشي.
اینم IP من : 10.0.0.1
فکر میکنید چکار میشه کرد؟
ممکنه هزار نفر تو خونه IP 192.168.1.1 رو داشته باشن!
آی پیم ثابت نیست که الان شاید این آی پی مال شما باشه !!!
در ضمن اگه سرور مجازی مودم فعال نباشه حتی اگه آیپی شما رو هم بدوند باز هم نمی تونند کاری بکنند ! چون باز هنم آی پی شما VALID س
نیست
تو این متن اصلا آی پی منو ننوشته که ؟ اصلا مگه از تو مودم آی پی رو می شه فهمید ؟
اینا DNS سرورای شاتل هستند !
Line Rate - Upstream (Kbps):158Line Rate - Downstream (Kbps):572 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 94.183.176.2 Primary DNS Server: 85.15.1.12 Secondary DNS Server:
Last edited by p30pro; 29-05-2011 at 20:53.
سلام
ECO512
سرعت من از ساعت یک تا سه: 5-7 KB
ساعت سه تا هشت: 75-80 KB
_
اشکال نداره به خودت نگیر اگر بهت برخورده ببخش
اما واقعا سرعت کمه چقدر دیس میشم افتضاحه![]()
ای پی دایال اپ مگه ثابت نیست؟؟ الان ای پی من هربار که متصل می شم عوض میشه و واسه ردیابی اون لازمه حتما تاریخ و ساعت اتصال رو داشته باشید تا معلوم شه اون لحظه ای پی مال کی بودهآي پي استاتيك ثابته و تغيير نمي كنه و آي پي دايناميك متغيره مثل آي پي هاي كانكشن هاي دايال آپ.
خیلی عجیبه من ساعت 1 به بعد بیشتر از سرعت 20 کیلوبابت نمی تونم از سایت میهن دانلود چیزی بگیرم اما بقیه می تونن! علتش چیه؟ ظاهرا فقط شاتل اینطوریه واسه همین فقط از مدیافایر میگیرم سرعتم به 250 میرسه اما توی همون لحظه با میهن دانلود از 20 بالاتر نمیره
خواهش میکنم. بیخیال. همین عکسی رو که اینجا گذاشتی برای پشتیبانی بفرست، چون مثلا من اگه مشکل سرعت داشته باشم downstream بهرحال روی 512 هست. اما از تو کلا روی 32 بسته شده و این مسخره ست! باید سفت پیگیر باشی وگرنه سرت کلاه رفته!
منم همین مشکل رو دارم تا ساعت 1 میشه سرعتش میاد روی 18 یا 20 تا ساعت 8 صبح ولی بقیه سایت ها نه سرعتشون بالاست
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
دیروز صبح باهشون صحبت کردم درستش کردند ولی بازم سرعت باز کردن وب کمه توی دانلود مشکلی ندارم من برعکسه همه هستم از ساعت 1 الی 3 سرعتم بالاست بعد از ساعت 3 میشه میاد روی 45 شبی 1 گیگ راحت میگیرم
شما تو تهرانی؟؟؟
چند میدی ماهی؟؟
شبا رایگانه؟؟ از ساعت چند تا ساعت چند؟؟؟
سرعت دانلود تو شبت چنده؟؟؟
بعد اینی که میگی اگو هست یا افیس 2مگ؟؟ اگه افیس 2مگ زده شبانه رایگان نداره
آقایون من هم هم میخوام اشتراک بگیرم نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم از داتک گرفتم اصلاً سرعت خوبی نداشت الان دوستام که از صلا نت و پارس آنلاین گرفتن سرعتشون زیر 70 -80 نمیاد برای من 128 بود با سرعت 25 خیلی افتضاح بود این تاپیک رو دیدم تعداد صفحاتش 3150 تا بود آخه نمیشه که همش رو خوند دوستان لطفاً یه راهنمایی کلی کنید ممنون میشم سرعت با 128 تو روز و مخصوصاً شبها چجوری هست یه جا خوندم کلاهبردان این شاتل و قطعی داره یا نه پشتیلانی چجوری هست و ... در کل بهترین و بصرفه ترین شرکت و سرعتی که میشه گرفت چیه ؟؟؟؟؟
2 گيگ اضافــــه شــــــــد ؟؟
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)