سرما بدی گرما میری
گرما بدی سرما میری
سرما بدی گرما میری
گرما بدی سرما میری
اگر با وسیله شخصی می روید باید ان را در خارج پادگان پارک کنید این قانون حفاظتی و امنیتی است و در همه ارگان های نظامی وجود دارد اگر پادگان پارکینگ داشته باشد متعلق یه پرسنل کادر خودش است.
مطالب مفیدی داشت ولی عکس نویسندش که خودتونین!!!!!!!
آقا مشقی زدیا
راستی من نظام وظیفه مشهد رفتم هر سوالی داشتی در خدمتم
اینقدر اونجا رفتم که اصن هیچی!!!!!!
Last edited by VahidDG2007; 18-06-2015 at 10:03.
من چهاروز پیش ثبت کردم افتادم یکم ابان ماه به احتمال۹۰٪میافتی بهمن ماه
دوستان من 1/4 اعزام بودم یکی از آشناهامون گفته که تاریخ اعزامتو تمدید کردم , حالا از کجا بفهمم تمدید شده که غیبت نخورم احیانا ؟؟
سلام دوستان روزتون بخیر
من یه مشکلی برام پیش اومده امیدوارم بتونم از شما کمک بگیرم
من یه سرباز متاهلم که بعد از پایان دوره آموزشیم (دیروز بود) تو نامه تقسیمم به استانی غیر از استان خودم افتادم. اونم در حالی که افرادی که مثتثنیان با اولویت پایینتر (مثل تک پسری و پدر نظامی ) داشتن همه توی استان خودمون افتادن. من اردبیلی هستم و توی پادگان بیگلری آموزش دیدم. اونجا بهم گفتن که باید برم منابع انسانی تهران.
اول اینکه این حرف درست بوده یا خیر.
سوال دومم اینه که اگه می دونید آدرس جایی رو که باید برم رو به من بدین. خیلی ممنون میشم که هرچه سریعتر راهنمایی کنید. چون مدت مرخلی کمه و من خیلی اوضای کاری و خانوادگیم بهم ریختست.
من واسه معافیت اقدام نکرده بودم!
قصد من اینه که از درمانگاه پادگان نامه بگیرم، میشه یعنی؟
خو باید برید پلیس +10
میخوام ببینم راهی هست که خدمت رو متوقف کنم الان که وسط خدمت هستم؟؟؟ به غیر از ادامه تحصیل که 3 ماه دیگه میتونم اینکارو کنم و معافیت پزشکی
دوستان واسه یکی از رفیقام نامه معرفی به بیمارستان نظام وظیفه اومده و دوم تیر باید بره . الان تو این مرحله میتونه انصراف بده از معافیت پزشکی ؟
چون احتمالا این دوند طول بکشه و نمیخواد برج 10 یا 12 اعزام بخوره و اینقد معطل بمونه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)