دوستان این قضیه دانلود پلاس چیه؟
از تو خود سایت آسیاتک هر چی دانلود کنی رایگانه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان این قضیه دانلود پلاس چیه؟
از تو خود سایت آسیاتک هر چی دانلود کنی رایگانه؟
همون سایتی رو میگی که کروم 5 سال پیش رو گذاشته؟؟؟؟![]()
سرعت دانلود شبانه از سرور داخل و خارج جدیدا چند شده و این سرویس دانلود شبانه نامحدود اومده چیه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
شما روی Run Benchmark کلیک میکنی و بعد صبر میکنی تست تموم بشه
بعد از اتمام تست به ترتیب کیفیت بالاتر از بالا به پایین لیست میشه یعنی همون 2 تای اولی بهترین هستند
اول از همه باید توی پنل 1544 تون گزینه دانلود پلاس رو فعال کنید بعد مودم رو خاموش روشن کنید
من تست کردم حجم کم نمیکنه
البته اولاش 4 گیگ حجمم رو کم کرد که بعد فهمیدن مشکل از خودشونه و حجم رو برگردوندند و حالا یکی 2 بازی دانلود گذاشتم حجمی کم نشده
در کل هم برای اینکه خیالتون راحت باشه اول یه 100 مگ دانلود کنید بعد اینترنت رو قطع و وصل کنید و برید چک کنید ببینید کم شده یا نه که کلا خیالتون راحت باشه و اگه هم مشکلی بود زیاد ضرر نکنید
و در کل هم زیاد چیز بدرد بخوری تو سایتش نیست و بازیاشم یا قدیمین و یا اونایی که یکم بدرد بخور باشد بدون کرک گذاشته شده!
من خودم رزیدنت و کرایسیس رو دانلود کردم و بعد آپدیتاشون و کرک رو از جای دیگه گرفتم!
اینو چجوری دانلود کنم لینکش کجاست؟؟ یدونه درست حسابیشو پیدا کردیما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی دانلودی وجود ندارد.
در صورت مشاهده مشکل در لینک دانلود لطفا آن را از طریق این لینک٬ یا ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه شرح مشکل و شماره 1216 اعلام فرمایید. باتشکر.
![]()
هر سی ثانیه نتم قطع وصل میشه اسیاف از بی اینترنتی بمیرم استفاده نمیکنم دیگه از اسیافـــ در کل کار خرابی کردی اب قطعه اسپید دانلود شبانه شده 80 پینگ مضخرف تایم اوت سنگین مخابرات داشتم4 سال پیش سرعت دانلود سرویس 512 رو 80 بود بهتر الان هم صفحه بارگزاری میکرد![]()
سرعت دانلود شبانه از سرور داخل و خارج جدیدا چند شده و این سرویس دانلود شبانه نامحدود اومده چیه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
مقایسه سرعت دانلود در دو سرویس آسیاتک وایرانسل در دانلود سبانه در روز یکشنبه 25 مهرماه1395
سرعت دانلود در سرویس 10 مگ (4تا 10صبح نامحدود)
سرعت دانلود در ایرانسل4G (سه ساعت نا محدود)
گیگ باکسم که برداشت
این شبانشم ورداره با خیال راحت بریم یه جا دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)