تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3144 از 3347 اولاول ... 21442644304430943134314031413142314331443145314631473148315431943244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,431 به 31,440 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سرعت خارجی امروز خوب نیست تک کانکشنش زیر یک مگ امده!!!
    مشکل رو حل کردم اما امروز باز برنامه و خود سایت ایرانسل برای خرید شبانه از کار افتاده شانس ما ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

بنده هم با شما هم عقیده هستم که 40 گیگ دانلود با دو هزار تومن باید از خدامون باشه، اما صرفا ارزون بودن یک بسته نباید باعث شه سقف مصرف رو 60 گیگ تعریف کنند اما در عمل فقط 40 گیگ بشه باهاش دانلود کرد. میتونن از اول سقف مصرفش رو همون 40 گیگ بنویسن.
    این اتفاق در این چند شبی که دانلود میکنم، برای من که مشترک ایرانسل هستم باعث شبهه زیادی شده. تصور کنید که 10 گیگ از اینترنت استفاده میکنید اما براتون 15 گیگ محاسبه میشه. وقتی برای بسته شبانه چنین اتفاقی میفته بعید نیست برای بسته روزانه هم چنین برنامه ای پیاده کنن.
    بله منم گفتم اون چیزی رو که نوشتن باید رعایت کنن اما درهرحال اینقدر بهم حال داده تو این اوضاع که اگه حالا اگه شیطنتی هم این بین کرد چشم پوشی کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سرعت تک کانکشن زیر 5 مگا بایت هست

گیگی رو 3 دقیقه میزنه من 2 دقیقه میخوام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا با دوتومان 40 گیگ گرفتین ناراختین؟دمتون گرم والله
    اگه به سرشون بزنه بردارن این طرح ها رو همراه اول وایرانسل با وضعیتی هم که اینترنت ثابت پیدا کرده باید ارزوی برگشت این طرح ها رو بکنیم
    درسته نوشتن 60گیگ ولی اگه منصفانه فکر کنیم باید خدا رو شکرم بکنیم تو این اشفته بازار اینترنت این مملکت این دو سه تا طرح مونده
    مشکل اینجاست که من بسته 30 گیگ روزانه ۶۰ هزار تومان گرفته بودم و یک بسته شبانه ۶۰ گیگ هم گرفته بودم همزمان . ۳ تا ۶ شب که دانلود کرده بودم با بسته شبانه وقتی ۴۳ گیگ که تمام شده بود از بسته روزانم ۱۵ گیگ کم شده بود من حتی شکایت هم کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت ...
    به همین دلیل تصمیم گرفتم بسته روزانه ایرانسل نگیرم و از ADSL استفاده کنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

مشکل اینجاست که من بسته 30 گیگ روزانه ۶۰ هزار تومان گرفته بودم و یک بسته شبانه ۶۰ گیگ هم گرفته بودم همزمان . ۳ تا ۶ شب که دانلود کرده بودم با بسته شبانه وقتی ۴۳ گیگ که تمام شده بود از بسته روزانم ۱۵ گیگ کم شده بود من حتی شکایت هم کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت ...
    رو اون طرح ها که اره باید حسابی حواس ادم جمع باشه واگرنه کلاه بزرگی سرادم می زارن بحثم سر این ساعتی ها بود که همه جوره به صرفه است من بسته بلند مدتش رو گرفتم بخاطر نویزی که تو اپارتمان داریم نمی تونم اینترنت ثابت داشته باشم این ساعتی رو هربار فعال می کنم اول کمی دانلود می کنم ببینم درست داره از بسته ساعتی کم می کنه یا نه
    اما سر اینکه اگه 60گیگ گفته حالا من 40 تا گرفتم قطع کرده مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

اها اون 60گیگ از این ساعتی ها بود؟من اول بدمتوجه شدم
    مگه کنترل ازاد رو فعال نکرده بودین?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

مشکل رو حل کردم اما امروز باز برنامه و خود سایت ایرانسل برای خرید شبانه از کار افتاده شانس ما ...
    منم دیشب نتونستم بسته بخرم.
    فکر کنم آخر هفته ها به صورت تصادفی خرید بسته رو برای یه سری از یوزرها غیرفعال میکنن تا به شبکه فشار نیاد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اها اون 60گیگ از این ساعتی ها بود؟من اول بدمتوجه شدم
    مگه کنترل ازاد رو فعال نکرده بودین?
    کنترل ازاد واسه اینترنت بدون بسته هست من بسته شبانم وقتی ۴۳ گیگ تمام شده بود از اون بسته ۳۰ گیگ دو ماهه کم شده بود و من اطلاع نداشتم که فقط ۴۳ گیگ با شبانه ۶۰ گیگ ! میشه دانلود کرد !
    نمونه ای از کلاهبرداری ایرانسل ...
    جالبه 195.ir هم جانب اون ها را میگیره !
    Last edited by vegas; 01-12-2017 at 12:40.

9. 2 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

منم دیشب نتونستم بسته بخرم.
    فکر کنم آخر هفته ها به صورت تصادفی خرید بسته رو برای یه سری از یوزرها غیرفعال میکنن تا به شبکه فشار نیاد.
    کاملا درست میگی و دقیقا سر ۸ درست شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه بسته ۲ گیگ تا جمعه تو پنل هست، میگه خرید نا موفق! قضیه چیه؟ واسه شما هم همینطوره؟
    من و دوستم سه شنبه که میخاستیم با شارژی که داشتیم (پرداخت از طریق اعتبار حساب) این بسته رو بخریم همین ارور رو میداد و اصلا قبول نمی کرد. ولی با روش دوم (شماره کارت بانکی) راحت قبول کرد. البته اینم بگم ۱۰ شب به بعد نت این بسته قطع میشه.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •