مشکل رو حل کردم اما امروز باز برنامه و خود سایت ایرانسل برای خرید شبانه از کار افتاده شانس ما ...
مشکل رو حل کردم اما امروز باز برنامه و خود سایت ایرانسل برای خرید شبانه از کار افتاده شانس ما ...
بله منم گفتم اون چیزی رو که نوشتن باید رعایت کنن اما درهرحال اینقدر بهم حال داده تو این اوضاع که اگه حالا اگه شیطنتی هم این بین کرد چشم پوشی کنم
سرعت تک کانکشن زیر 5 مگا بایت هست
گیگی رو 3 دقیقه میزنهمن 2 دقیقه میخوام
![]()
مشکل اینجاست که من بسته 30 گیگ روزانه ۶۰ هزار تومان گرفته بودم و یک بسته شبانه ۶۰ گیگ هم گرفته بودم همزمان . ۳ تا ۶ شب که دانلود کرده بودم با بسته شبانه وقتی ۴۳ گیگ که تمام شده بود از بسته روزانم ۱۵ گیگ کم شده بود من حتی شکایت هم کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت ...
به همین دلیل تصمیم گرفتم بسته روزانه ایرانسل نگیرم و از ADSL استفاده کنم ...
رو اون طرح ها که اره باید حسابی حواس ادم جمع باشه واگرنه کلاه بزرگی سرادم می زارن بحثم سر این ساعتی ها بود که همه جوره به صرفه است من بسته بلند مدتش رو گرفتم بخاطر نویزی که تو اپارتمان داریم نمی تونم اینترنت ثابت داشته باشم این ساعتی رو هربار فعال می کنم اول کمی دانلود می کنم ببینم درست داره از بسته ساعتی کم می کنه یا نه
اما سر اینکه اگه 60گیگ گفته حالا من 40 تا گرفتم قطع کرده مشکلی ندارم
اها اون 60گیگ از این ساعتی ها بود؟من اول بدمتوجه شدم
مگه کنترل ازاد رو فعال نکرده بودین?
منم دیشب نتونستم بسته بخرم.
فکر کنم آخر هفته ها به صورت تصادفی خرید بسته رو برای یه سری از یوزرها غیرفعال میکنن تا به شبکه فشار نیاد.
کنترل ازاد واسه اینترنت بدون بسته هست من بسته شبانم وقتی ۴۳ گیگ تمام شده بود از اون بسته ۳۰ گیگ دو ماهه کم شده بود و من اطلاع نداشتم که فقط ۴۳ گیگ با شبانه ۶۰ گیگ ! میشه دانلود کرد !
نمونه ای از کلاهبرداری ایرانسل ...
جالبه 195.ir هم جانب اون ها را میگیره !
Last edited by vegas; 01-12-2017 at 12:40.
کاملا درست میگی و دقیقا سر ۸ درست شد.
من و دوستم سه شنبه که میخاستیم با شارژی که داشتیم (پرداخت از طریق اعتبار حساب) این بسته رو بخریم همین ارور رو میداد و اصلا قبول نمی کرد. ولی با روش دوم (شماره کارت بانکی) راحت قبول کرد. البته اینم بگم ۱۰ شب به بعد نت این بسته قطع میشه.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)