تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3144 از 4751 اولاول ... 2144264430443094313431403141314231433144314531463147314831543194324436444144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,431 به 31,440 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز یه اسپلیتر وصل کن مشکت حل می شه. اگه با اسپلیتر درست نشد اگه از بیرونه باید زنگ بزنی 17 بیان خطت رو چک کنن اگه از داخل سیم کشی مشکل داره باید دوباره سیم کشی کنی.
    موفق باشی.
    اسپليتر رو به كجا وصل كنم؟به مودم كه وصله.
    Last edited by sabzake; 28-05-2011 at 12:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یه پیشنهاد دارم سری به تاپیک adsl مخارات تهران بزنید نه خبری از شکایت درباره محدودیت وجود داره نه شکایت از افت سرعت یا قطعی وجود نداره همه چی ارومه همه هم دارن دانلود میکنن.
    من در پایان این دوره حتما از شاتل میرم
    خداحافظ شاتل خداحافظ فروم شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

دوست عزیز،شما 128 گرفتید براتون 160 بستند، پس مشکلتون چیه؟!
    باهوش سرعت دانلود نگاه کن 32 است حتی از دیال اپ هم کمتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شبانه رایگان داره. سرعت بستگی داره، ممکنه خوب باشه ممکنه نه. ممکنه محدود بشین ممکنه نه. کلا ممکنه و ممکنه نه. برخی مشترکین 128 دارن ولی سرعتشون روی 2 مگ بسته شده و شبها 5-6 گیگ دانلود دارند(نوش جونشون ما که بخیل نیستیم!) و برخی مشترکین 2 مگ یا آرت دارند و ماهی 30-40 تومن پول میدن ولی شبها سرعتشون به 2-3 کیلوبایت میرسه. کلا هندونه در بسته ست. بخر ایشالا قرمز و شیرینه!
    البته این هندونه ای که دوستمون گفتن ممکنه گرونترین و کال ترین هندونه ای که خریدین در بیاد؛ بنابراین اگر واقعا راه دیگه ای ندارین و هیچ شرکت دیگه ای منطقه شما اینترنت(هندونه!) نمیده سراغ این هندونه فروش برید
    روی شبانه شاتل اصلا و ابدا حساب نکنید. من الان 8 ماهه که از ساعت 1 شب تا 8 صبح اصلا صفحه نمی تونم باز کنم چه برسه به دانلود.

در ضمن اگر خواستن اینترنت بگیرین حالا از هر شرکتی حتما اولش فقط یک ماهه بگیرین گول این بخش فروش شرکتها رو نخورین که با تخفیف فکر کنید یک ساله بگیرین خوبه، فکر اینم باشید که هر چقدر قرداد طولانی تر باشه اگر اون شرکت بد دربیاد واقعا اسیر شدین پس اولش حتما یک ماهه بگیرین بعدا اگرخوب بود قراداد یکم طولانی تر بنیدین مثلا سه ماهه.

5. 2 کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل کاربرانی که یک شب بتوانند دانلود با سرعت خوب داشته باشند را در شب‌های بعد تنبیه می کنند و سرعت شبانه را می‌آورد در حد دایل‌آپ و گاهی پایین‌تر!

7. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دقیقا فک میکنم فقط استقلال این شرایط رو داره هرجایی از این شرایط ها ندارن ها!!
    ممنون از توضیح کاملتون، این درسته
    درمورد آسیاتک الان رفتم دوباره دیدم، نامحدود داره قبلا نداشت!
    یه سر برم تایپیک همسایه بغلی، آسیاتکینا ببینم چی میگن
    خواهش میکنم، یه پیشنهاد دیگه راجع به وایمکس هم تحقیق کنید بعضی جاها وایمکس خوب در اومده البته متاسفانه وایمکس خیلی شانسیه من 1مگ گرفتم ماه اول با 136 ثابت دانلود میکردم ماه بعد اکثر مواقع قطع بود و به زور به40 می رسید! معلوم شد که آنتن شون منطقه ما خرابه و مجبور شدم پس بدم(مبین نت). خلاصه خیلی بستگی به اون BTS که وصل میشین داره بعضی هاشون که خلوت هستن اگر خوش شانس باشین واقعا از نظر سرعت دانلود عالی هستن، شایدآنتن BTS وایمکسی نزدیک شما باشه که شرایط خوبی داشته باشه یا ممکنه شرکتی باشه که وایرلس خوبی بده اطراف شما. خلاصه عجله نکنید هیچ کدوم از شرکتا الان عالی نیستن آدم مجبوره از جایی بگیره که کمتر سرش کلاه بره
    به هر حال امیدوارم یه اینترنت خوب گیرتون بیاد.

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

شاتل کاربرانی که یک شب بتوانند دانلود با سرعت خوب داشته باشند را در شب‌های بعد تنبیه می کنند و سرعت شبانه را می‌آورد در حد دایل‌آپ و گاهی پایین‌تر!
    آخه جالبش اینجاست که میگن ترافیک آرت نامحدوده اما اگر زیاد دانلود کنید محدود میشن!
    میگن دانلود شبانه اکو رایگانه اما اگر شب دانلود کنید محدود میشین!

9. 2 کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باهوش سرعت دانلود نگاه کن 32 است حتی از دیال اپ هم کمتره
    لطفا ادب رو رعایت کنید

سلام
    دوستان یه پیشنهاد دارم سری به تاپیک adsl مخارات تهران بزنید نه خبری از شکایت درباره محدودیت وجود داره نه شکایت از افت سرعت یا قطعی وجود نداره همه چی ارومه همه هم دارن دانلود میکنن.
    من در پایان این دوره حتما از شاتل میرم
    خداحافظ شاتل خداحافظ فروم شاتل
    10 صفحه آخر رو بخون؛ توی اون تایپیک هم جوابت رو دادم، هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.
    Last edited by resident; 28-05-2011 at 15:12.

11. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه اصلا هم راضی نستن حدودا 10صفحه اخیر رو بخون.
    هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    10 صفحه آخر رو بخون؛ توی اون تایپیک هم جوابت رو دادم، هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.[/QUOTE]

سلام
    قیمت های بالای شاتل >اکو ارت قانون Fair use policy کیفیت نامطلوب خدمات چه در ساعات رایگان و غیره هزینه رانژه 25

من خودم دو سال مشترک شاتل بودم بالا و پایین زیر و روی شاتل دیدیم شاتل قبل از سال 87 خوب بود
    در ضمن همه از adsl مخابرات رضی ان
    من هم طرفدار کسی هستم که بگه حق با مشتریه
    این خط برای برای resident
    اول ببین طرف مقابلت اطلاعتش در مورد موضوع مورد بحث چقدره بعد سعی کن قانعش کنی
    خدا حافظ

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان الان اکو512 سرعت دانلودش توشب چنده؟؟؟ تو تهران

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان ساعات رایگان سرویس 128 اکو از 8 صبح دوباره نزول کرد به 7 صبح یا نه ؟! لطفا جواب بدید !

---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:46 AM ----------

ساعات رایگان سرویس اکو 7 صبح شد یا هنوز همون 8 صبحه ؟! جواب بدید دوستان فوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •