دوستان سایت دانلود فیلم که به اسیاتک بخونه چی هست؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان سایت دانلود فیلم که به اسیاتک بخونه چی هست؟
قانون جدید مخابرات میخوای حرف بزن میخوای نزن 3000 چوب باید بدی.
من ک رفتم مخابرات گرفتم 2 مگ اپ تو 4 وصل شد میگم چجوریاس
امیدوارم خوب باشه![]()
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
Netlimiter
ایرانسل نگو دیشب بسته گرفتم یه ساعته ۱۰ گیگ خالص دانلود کردم سرعت از ۵ مگابایت پایین نمیاد که حالا جالب اینجاست با فشار آسیاتک و امثالهم بسته ۱۰۰ گیگی ایرانسل برداشته شد ولی چون زورشون به سرعت نرسیده دارن نت ۱۰۰ مگی رو تو تهران آزمایش میکنن تا همه نرفتن ایرانسل ولی عقلشون نمیرسه باید کیفیتو بالا ببرن نه سرعت.![]()
سلام ..
دوستان جریان آسیادیال چیه؟
دانلود پلاس من فعاله .. الان هرچی از این سایت دانلود کنم حجم کم نمیکنه واقعاً؟ گیگباکس دارم ..
----
الان یه فایل گذاشتم برای دانلود، سرعتش 180 KB/s بود .. به درد عمشون میخوره![]()
Last edited by xaxi; 15-10-2016 at 22:33.
دوستان کسی نیس جواب مارو بده ؟ واقعا گیرم.
ممنون از شما
الان قبض خونه رو هم دیدم هزینه مکالمه موبایل و بین شهری رو جدا حساب کرده فقط شهری باید ماهی 3 تومن حرف بزنی .عجب طرح من درآوردی مزخرفیه![]()
سلام
سرویس 10 مگ دیگه نیست شده سرویس شده 16مگ
اگه برای دانلود باشه تو حجم زیاد بیشتر از 200گیگ باشه فقط ایرانسل
50تا 150 گیگ بود همین سرویس مرحوم شده 10 مگ بود (اگه محدود نشی)
الان سرویس شده 16 مگ هست همان قیمت باید صبر کرد دید فقط به صورت ظاهری و کلاه برداری سرعت رو بالا برده یا توی دانلود رایگان سرعت رفته بالا
دیگه سرعت 10 مگ یا 16 مگ تاثیر زیادی تو وبگردی ویا دیدن فیلم انلاین (تا حدودی نداره)برای 2گیگ در ماه
اصل سرعت دانلود رایگان هست برای سرعت 250 بیشترین مقدار155گیگ در ماه هست به صورت حرفه ای
اگه سرعت در سرویس 16 مگ گذاشته برای دانلود رایگان سرعت زیر 500 باشه برنده ایرانسل هست(نسبت به هزینه)مثلاً250
اما اگه سرعت دانلود 500تا 1مگ باشه برنده آسیاتک می شه(نظر شخصی بنده هست، شرایطی مانند خط خوب _عدم پوشش سرویس در اون منطقه و....تاثیر داره)
حدس من بیشتر روی کلاه برداری اسیا تک هست تا بالابردن سرعت دانلود
مثلاً از رقیب ها عقب نمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)