تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3143 از 3347 اولاول ... 21432643304330933133313931403141314231433144314531463147315331933243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,421 به 31,430 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دو شبه که هنگام دانلود با بسته شبانه سه ساعته با پدیده عجیبی روبرو میشم.
    مثلا 10 تا فایل دو گیگابایتی دانلود میکنم که سرجمع میشه 20 گیگ اما داخل ایرانسل من میزنه 30 گیگ استفاده کردم! قشنگ 50 درصد اضافه میزنه. مطمئنم غیر دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نمیکنم که حجم اضافه مصرف بشه.
    تجربه مشابه داشته کسی؟ زنگ زدم بهشون گفت برو کنترل حسابت و اونجا درخواست بده و این حرفا...خلاصه پیچوندش

اگر از حجم مصرفی خودتون اطمینان دارید و با نرم افزاری اونو چک میکنید میتونید شکایتتنو در سایت زیر مطرح کنید تا پیگیری بشه.

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان دو شبه که هنگام دانلود با بسته شبانه سه ساعته با پدیده عجیبی روبرو میشم.
    مثلا 10 تا فایل دو گیگابایتی دانلود میکنم که سرجمع میشه 20 گیگ اما داخل ایرانسل من میزنه 30 گیگ استفاده کردم! قشنگ 50 درصد اضافه میزنه. مطمئنم غیر دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نمیکنم که حجم اضافه مصرف بشه.
    تجربه مشابه داشته کسی؟ زنگ زدم بهشون گفت برو کنترل حسابت و اونجا درخواست بده و این حرفا...خلاصه پیچوندش
    به هیچ عنوان پیش خودشون شکایت نکنید.من درخواست دادم بعد از 2 هفته هی میگفتن مشکل سرعت رو تیم شبکه حل میکنه.195 شکایت کردم. 3 روز نشده مشکلم حل شد. تازه اونجا اپراتورشون یه زنی بود موقع صحبت با لحن بدی اولم و دومم میکرد که اطلاع دادم گفتن میتونی ازشون شکایت کنی ولی دیگه حصوله نداشتم. وقت خودت رو پیش ایرانسل تلف نکن.

3. این کاربر از mohamad hosain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو بقیه تاپیک ها میگن از 500 سایت دانلود میکنن نصف حجمشون کم میشه یا از ترافیک داخلیشون چرا ایرانسل اینطور نیست؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

برنامه ای هست که روی گوشی بشه باند رو مشخض کرد براش .

ممنون . ( اندروید )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

به هیچ عنوان پیش خودشون شکایت نکنید.من درخواست دادم بعد از 2 هفته هی میگفتن مشکل سرعت رو تیم شبکه حل میکنه.195 شکایت کردم. 3 روز نشده مشکلم حل شد. تازه اونجا اپراتورشون یه زنی بود موقع صحبت با لحن بدی اولم و دومم میکرد که اطلاع دادم گفتن میتونی ازشون شکایت کنی ولی دیگه حصوله نداشتم. وقت خودت رو پیش ایرانسل تلف نکن.
    ثبت شکایت کردم اما فقط سه موضوع شکایت (تعرفه، سرعت و کیفیت) وجود داشت. من مشکلم اتمام زود هنگام بسته م هست ولی ناچارا موضوع سرعت رو انتخاب کردم.
    سرعتم چند روزه بهبود پیدا کرده و به راحتی میتونم 60 گیگ رو در سه ساعت بگیرم اما دیشب بعد دو ساعت دانلود و دانلود حدود 42 گیگ دیدم دانلود قطع شد و داخل «ایرانسل من» زده بود به سقف 60 گیگ رسیدم!
    چند شبه زیاد دانلود میکنم، احتمال میدم قضیه عمدی باشه. امیدوارم پیگیری کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ثبت شکایت کردم اما فقط سه موضوع شکایت (تعرفه، سرعت و کیفیت) وجود داشت. من مشکلم اتمام زود هنگام بسته م هست ولی ناچارا موضوع سرعت رو انتخاب کردم.
    سرعتم چند روزه بهبود پیدا کرده و به راحتی میتونم 60 گیگ رو در سه ساعت بگیرم اما دیشب بعد دو ساعت دانلود و دانلود حدود 42 گیگ دیدم دانلود قطع شد و داخل «ایرانسل من» زده بود به سقف 60 گیگ رسیدم!
    چند شبه زیاد دانلود میکنم، احتمال میدم قضیه عمدی باشه. امیدوارم پیگیری کنند.
    من هم دقیقا همین مشکل را دارم البته مدت زیادی هست وقتی به ۴۲ یا ۴۳ گیگ میرسه بسته 60 گیگ شبانه تمام میشه .
    تو همین تاپیک هم در مورد این موضوع چند صفحه پیش پست دادم .
    Last edited by vegas; 30-11-2017 at 22:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

اقا با دوتومان 40 گیگ گرفتین ناراختین؟دمتون گرم والله
    اگه به سرشون بزنه بردارن این طرح ها رو همراه اول وایرانسل با وضعیتی هم که اینترنت ثابت پیدا کرده باید ارزوی برگشت این طرح ها رو بکنیم
    درسته نوشتن 60گیگ ولی اگه منصفانه فکر کنیم باید خدا رو شکرم بکنیم تو این اشفته بازار اینترنت این مملکت این دو سه تا طرح مونده

9. این کاربر از babak13592006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو بقیه تاپیک ها میگن از 500 سایت دانلود میکنن نصف حجمشون کم میشه یا از ترافیک داخلیشون چرا ایرانسل اینطور نیست؟
    ظاهرا که ایرانسل هم همینه داخل ایرانسل من وقتی طرح فعال میکنی ترافیک باقی مونده رو میزنه مثلا 12 گیگ درصورت استفاده از ترافیک داخلی (500 سایت منتخب) 24 گیگ.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

اقا با دوتومان 40 گیگ گرفتین ناراختین؟دمتون گرم والله
    اگه به سرشون بزنه بردارن این طرح ها رو همراه اول وایرانسل با وضعیتی هم که اینترنت ثابت پیدا کرده باید ارزوی برگشت این طرح ها رو بکنیم
    درسته نوشتن 60گیگ ولی اگه منصفانه فکر کنیم باید خدا رو شکرم بکنیم تو این اشفته بازار اینترنت این مملکت این دو سه تا طرح مونده
    بنده هم با شما هم عقیده هستم که 40 گیگ دانلود با دو هزار تومن باید از خدامون باشه، اما صرفا ارزون بودن یک بسته نباید باعث شه سقف مصرف رو 60 گیگ تعریف کنند اما در عمل فقط 40 گیگ بشه باهاش دانلود کرد. میتونن از اول سقف مصرفش رو همون 40 گیگ بنویسن.
    این اتفاق در این چند شبی که دانلود میکنم، برای من که مشترک ایرانسل هستم باعث شبهه زیادی شده. تصور کنید که 10 گیگ از اینترنت استفاده میکنید اما براتون 15 گیگ محاسبه میشه. وقتی برای بسته شبانه چنین اتفاقی میفته بعید نیست برای بسته روزانه هم چنین برنامه ای پیاده کنن.

12. این کاربر از arya-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خاک بر سر ایرانسل با این پشتیبانیش فقط بلدند پول به جیب بزنند تعداد کافی اونجا نمیگذارند تا پاسخ آدم رو بدن ظهر تاحالا سه بار تماس گرفتم هربار میگه شصت نقر در نوبت هستند پنجاه نفر در نوبت هستند گفتم بگذارم آخر شب خلوت باشه مرتبه سوم یکونیم شب زدم میگه هشتاد نفر در انتظار هست! و حدود دو دقیقه در نوبت میمونی گفتم بگذار کار رو یکسره کنم و منتظر بشم با اجازتون نزدیک ده دقیقه گوشی دستم هی گفت تا لحظاتی دیگر به کارشناس متصل میشید و نشد تا حوصلم سر رفت و قطعش کردم.

14. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •