اگر از حجم مصرفی خودتون اطمینان دارید و با نرم افزاری اونو چک میکنید میتونید شکایتتنو در سایت زیر مطرح کنید تا پیگیری بشه.
اگر از حجم مصرفی خودتون اطمینان دارید و با نرم افزاری اونو چک میکنید میتونید شکایتتنو در سایت زیر مطرح کنید تا پیگیری بشه.
به هیچ عنوان پیش خودشون شکایت نکنید.من درخواست دادم بعد از 2 هفته هی میگفتن مشکل سرعت رو تیم شبکه حل میکنه.195 شکایت کردم. 3 روز نشده مشکلم حل شد. تازه اونجا اپراتورشون یه زنی بود موقع صحبت با لحن بدی اولم و دومم میکرد که اطلاع دادم گفتن میتونی ازشون شکایت کنی ولی دیگه حصوله نداشتم. وقت خودت رو پیش ایرانسل تلف نکن.
تو بقیه تاپیک ها میگن از 500 سایت دانلود میکنن نصف حجمشون کم میشه یا از ترافیک داخلیشون چرا ایرانسل اینطور نیست؟
سلام
برنامه ای هست که روی گوشی بشه باند رو مشخض کرد براش .
ممنون . ( اندروید )
ثبت شکایت کردم اما فقط سه موضوع شکایت (تعرفه، سرعت و کیفیت) وجود داشت. من مشکلم اتمام زود هنگام بسته م هست ولی ناچارا موضوع سرعت رو انتخاب کردم.
سرعتم چند روزه بهبود پیدا کرده و به راحتی میتونم 60 گیگ رو در سه ساعت بگیرم اما دیشب بعد دو ساعت دانلود و دانلود حدود 42 گیگ دیدم دانلود قطع شد و داخل «ایرانسل من» زده بود به سقف 60 گیگ رسیدم!
چند شبه زیاد دانلود میکنم، احتمال میدم قضیه عمدی باشه. امیدوارم پیگیری کنند.
من هم دقیقا همین مشکل را دارم البته مدت زیادی هست وقتی به ۴۲ یا ۴۳ گیگ میرسه بسته 60 گیگ شبانه تمام میشه .
تو همین تاپیک هم در مورد این موضوع چند صفحه پیش پست دادم .
Last edited by vegas; 30-11-2017 at 22:40.
اقا با دوتومان 40 گیگ گرفتین ناراختین؟دمتون گرم والله
اگه به سرشون بزنه بردارن این طرح ها رو همراه اول وایرانسل با وضعیتی هم که اینترنت ثابت پیدا کرده باید ارزوی برگشت این طرح ها رو بکنیم
درسته نوشتن 60گیگ ولی اگه منصفانه فکر کنیم باید خدا رو شکرم بکنیم تو این اشفته بازار اینترنت این مملکت این دو سه تا طرح مونده
ظاهرا که ایرانسل هم همینه داخل ایرانسل من وقتی طرح فعال میکنی ترافیک باقی مونده رو میزنه مثلا 12 گیگ درصورت استفاده از ترافیک داخلی (500 سایت منتخب) 24 گیگ.
بنده هم با شما هم عقیده هستم که 40 گیگ دانلود با دو هزار تومن باید از خدامون باشه، اما صرفا ارزون بودن یک بسته نباید باعث شه سقف مصرف رو 60 گیگ تعریف کنند اما در عمل فقط 40 گیگ بشه باهاش دانلود کرد. میتونن از اول سقف مصرفش رو همون 40 گیگ بنویسن.
این اتفاق در این چند شبی که دانلود میکنم، برای من که مشترک ایرانسل هستم باعث شبهه زیادی شده. تصور کنید که 10 گیگ از اینترنت استفاده میکنید اما براتون 15 گیگ محاسبه میشه. وقتی برای بسته شبانه چنین اتفاقی میفته بعید نیست برای بسته روزانه هم چنین برنامه ای پیاده کنن.
خاک بر سر ایرانسل با این پشتیبانیش فقط بلدند پول به جیب بزنند تعداد کافی اونجا نمیگذارند تا پاسخ آدم رو بدن ظهر تاحالا سه بار تماس گرفتم هربار میگه شصت نقر در نوبت هستند پنجاه نفر در نوبت هستند گفتم بگذارم آخر شب خلوت باشه مرتبه سوم یکونیم شب زدم میگه هشتاد نفر در انتظار هست! و حدود دو دقیقه در نوبت میمونی گفتم بگذار کار رو یکسره کنم و منتظر بشم با اجازتون نزدیک ده دقیقه گوشی دستم هی گفت تا لحظاتی دیگر به کارشناس متصل میشید و نشد تا حوصلم سر رفت و قطعش کردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)