مرسی داداش. گفتم شاید کسی اینجا مورد مشابه برخورد کرده باشه بدونه چجوریاس. از راهنمایی شما هم ممنون.
مرسی داداش. گفتم شاید کسی اینجا مورد مشابه برخورد کرده باشه بدونه چجوریاس. از راهنمایی شما هم ممنون.
این مورد امکان معافیت داره ولی مسلما مثل بقیه موارد همه چی دست خود نظام وظیفه و تشخیصشون هست. به نظرم شانسشو امتحان کنه و پرونده پزشکی تشکیل بده دو ماه طول میکشه تا کمیسیون تشکیل شه و نظر نهایی داده شه. چرا من و شما بگیم میشه یا نمیشه. بزاریم پرونده تشکیل بشه و روند طبیعی معافیت پزشکی طی بشه.![]()
دوستان اصلا همچین سایتی هست؟؟ سوال خیلی جالبیه احتمالا پرسش خیلی ها باشه
فک نکنم. چون اصولا واسه استعلامش باید پایگاه نامه ایی بده ببریم واسه حوزه و اونجا پرینتی از مدت زمان فعالی بسیج داده میشه. واسه خودم اینجوری بود
معاف از رزم محسوب می شن و اردو و رژه ندارن...البته باید تایید بشه مشکلشون
تا جای ک من میدونم..برای کسری ایثار گری قبل از اعزام میشه اقدام کرد و بهترم هست...چرا ک تا ثبتش کنی...سوابقش روی برگ سفید میاد...حتمن قبل از اعزام اقدام کن![]()
اوایل تیرماه خوبه؟
میتونید برید بیمارستانی که مرتبت با نظام وظیفه هست ... و برین جای پزشک خودوتون خصوصی وقت بگیرید و ازش بپرسید....
یا اگه خیلی گیر بودن خصوصی وقت نمیدادن آرس مطبش رو بگیرین ... برید اونجا ازش بپرسید...
مرسی داداش
اره...مدارک مورد نیاز از نظام وظیفه بپرس....برگ سبز و شناسنامه خود و والدین و از این چیزا هست..می دونی چرا اینو میگم؟ چون ثبت سیستم میشه تا زمانی هم ک برگ سفید بیاد واست توی فیلد کسر خدومت ثبت میشه دیگه دردسر نداره...من خیلی اذیت شدم در حین خدمت گرفتم
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)