تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3143 از 4751 اولاول ... 2143264330433093313331393140314131423143314431453146314731533193324336434143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,421 به 31,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس شما احتمالا" مرکز مخابرات استقلال هستین..من الان دوسال و نیمه که از شاتل سرویس آرت دارم.
    سرویس آرت قبلا حجمی بود و واقعا کیفیت خوبی داشت اما از زمانی که نامحدود شد به شدت کیفیتش کم شده. من زمانی که جحمی بود سرویس ارت، 32 گیگ دانلود داشتم و حدود 30 گیگ هم دانلود رایگان، یعنی در ماه خیلی راحت 40 تا 60 گیگ دانلود میکردم (با آرت5)
    اما الان که مثلا نامحدود شده دانلودم به 20 گیگ هم نمی رسه! از ساعت 1 شب به بعد هم کاملا دایل آپه بعنی حداکثر سرعتم به 7 یا نهایتا به 10 میرسه. برای دانلود تورنت هم هیچ وقت حتی تورنتهایی که کلی سیدر دارند به اندازه پهنای باندم دانلود نمیشن در صورتیکه روی تورنت انقدر محدودیت اعمال نمیکردند(مثلا شهریور پارسال که هنوز نامحدود نبود سرعت این جور تورنتها با لینک مستقیم فرق چندانی نداشت اما الان از 30 بیشتر نمیشن)

در مجموع سرویس آرت بر خلاف اینکه بنظر میاد که نا محدوده کاملا محدوده هم از نظر سرعت(چون دایل آپ هم نامحدوده!) و هم از طریق اون قانونی که دارن اگه زیاد دانلود کنید محدود میشن.

از نظر پینگ تایم هم برای من حدودا 500 هست که خیلی بالاست.
    خلاصه اگر یه سرویسی پیدا کردین که مثلا 30 گیگ ترافیک داشت و کیفیت شبانش هم خوب بود شک نکنید که از سرویس آرت که مثلا نامحدوده خیلی بهتره!
    در ضمن بر خلاف گفته شما فکر کنم آسیاتک هم سرویس نامحدود داره
    دقیقا فک میکنم فقط استقلال این شرایط رو داره هرجایی از این شرایط ها ندارن ها!!
    ممنون از توضیح کاملتون، این درسته
    درمورد آسیاتک الان رفتم دوباره دیدم، نامحدود داره قبلا نداشت!
    یه سر برم تایپیک همسایه بغلی، آسیاتکینا ببینم چی میگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شاتل رسما داره دزدی می کنه.من eco 512 دارم سرعت دانلودم دیشب 0.7 KB/sec بود!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منظور من این بود که برای خونه دو مگ می دن؟

پس بعضی دوستان این فروم چطوری دو مگ دارن.

متشکر

کلاً برای سرویس های بالاتر از 128، باید مجوز داشت. مثل کارت دانشجویی به اسم خودت یا روزنامه رسمی شرکت

فرقی هم نمیکنه که این سرویس اکو هست یا آرت یا اکو آفیس.

اگر اون مدارک رو داشته باشین، بهتون میدن. حالا میخواد خونه مسکونی باشه یا ملک با سند اداری/تجاری

قبلاً تو تهران اکو آفیس تا 2 مگ هم میدادن که الان اکو آفیس فقط 512 ش ارائه میشه

اونایی که 1 مگ و 2 مگ دارن، از قبل گرفتن

ولی تو بعضی شهرستان ها همچنان تا 2 مگ ارائه میشه

4. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

سلام بچه ها ببینید چه قدر سرعت دانلود من بالاست کف کنید من به اینترنت 128 سه ماه دارم بعد اینجوریه

دمشون گرم با این محدود کردنشون با این سرویس دادنشون من که دوره بعد از شاتل میرم هرجا برم به شاتل می ارزه فکر کنم برم پارس انلاین حداقل شب رو محدود نمیکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

سلام بچه ها حال کنید سرعت دانلود بهتر از این هم نمیشه

دیگه جای من توی شاتل نیست میرم پارس انلاین خودمو راحت میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    safa city

پيش فرض

سلام بچه ها
    من 26 فروردین قرارداد بستم و تا الان هنوز وصل نشدم . و هر دفعه پشتیبان میگه 45 روز از بستن قرارداد به سرور وصل میشم
    (بخاطر مشکلات خود شاتل با مخابرات) می خواستم ببینم شما هم همین مشکلو دارین؟؟

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من ميخوام سرويس ECO128 رو بگيرم. بعضي از دوستام 128 گرفتن ولي واسشون 512 وصل كردن.
    آيا كلا همينطوره؟ يعني منم بگيرم 512 وصل ميكنن يا نه؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بچه ها ببینید چه قدر سرعت دانلود من بالاست کف کنید من به اینترنت 128 سه ماه دارم بعد اینجوریه

دمشون گرم با این محدود کردنشون با این سرویس دادنشون من که دوره بعد از شاتل میرم هرجا برم به شاتل می ارزه فکر کنم برم پارس انلاین حداقل شب رو محدود نمیکن
    سلام بچه ها حال کنید سرعت دانلود بهتر از این هم نمیشه

دیگه جای من توی شاتل نیست میرم پارس انلاین خودمو راحت میکنم

دوست عزیز،شما 128 گرفتید براتون 160 بستند، پس مشکلتون چیه؟!

سلام بچه ها
    من 26 فروردین قرارداد بستم و تا الان هنوز وصل نشدم . و هر دفعه پشتیبان میگه 45 روز از بستن قرارداد به سرور وصل میشم
    (بخاطر مشکلات خود شاتل با مخابرات) می خواستم ببینم شما هم همین مشکلو دارین؟؟
    بله، تا 2 ماه هم سابقه داره.
    سلام.
    من ميخوام سرويس ECO128 رو بگيرم. بعضي از دوستام 128 گرفتن ولي واسشون 512 وصل كردن.
    آيا كلا همينطوره؟ يعني منم بگيرم 512 وصل ميكنن يا نه؟
    شانسیه دوست عزیز، قانونی روش نیست که حتما 128 بخرید 512 یا 2 مگ باشه. ممکنه همون 128 هم بزور باشه.

10. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

jتو رو خدا يكي به من كمك كنه. من الان چند روزه كه چراغ لينك مودمم هر چند دقيقه قطع و وصل ميشه. زنگ زدم بهم گفتن خط تلفنت زيادي نويز داره. الان بايد چيكار كنم؟ يه هفته شد ه كه هيچي نتونستم دان كنم.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

jتو رو خدا يكي به من كمك كنه. من الان چند روزه كه چراغ لينك مودمم هر چند دقيقه قطع و وصل ميشه. زنگ زدم بهم گفتن خط تلفنت زيادي نويز داره. الان بايد چيكار كنم؟ يه هفته شد ه كه هيچي نتونستم دان كنم.
    دوست عزیز یه اسپلیتر وصل کن مشکت حل می شه. اگه با اسپلیتر درست نشد اگه از بیرونه باید زنگ بزنی 17 بیان خطت رو چک کنن اگه از داخل سیم کشی مشکل داره باید دوباره سیم کشی کنی.
    موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 349 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 349 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •