دقیقافک میکنم فقط استقلال این شرایط رو داره
هرجایی از این شرایط ها ندارن ها
!!
ممنون از توضیح کاملتون، این درسته
درمورد آسیاتک الان رفتم دوباره دیدم، نامحدود دارهقبلا نداشت!
یه سر برم تایپیک همسایه بغلی، آسیاتکینا ببینم چی میگن
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دقیقافک میکنم فقط استقلال این شرایط رو داره
هرجایی از این شرایط ها ندارن ها
!!
ممنون از توضیح کاملتون، این درسته
درمورد آسیاتک الان رفتم دوباره دیدم، نامحدود دارهقبلا نداشت!
یه سر برم تایپیک همسایه بغلی، آسیاتکینا ببینم چی میگن
![]()
شاتل رسما داره دزدی می کنه.من eco 512 دارم سرعت دانلودم دیشب 0.7 KB/sec بود!!!!!!!!!!!!!
کلاً برای سرویس های بالاتر از 128، باید مجوز داشت. مثل کارت دانشجویی به اسم خودت یا روزنامه رسمی شرکت
فرقی هم نمیکنه که این سرویس اکو هست یا آرت یا اکو آفیس.
اگر اون مدارک رو داشته باشین، بهتون میدن. حالا میخواد خونه مسکونی باشه یا ملک با سند اداری/تجاری
قبلاً تو تهران اکو آفیس تا 2 مگ هم میدادن که الان اکو آفیس فقط 512 ش ارائه میشه
اونایی که 1 مگ و 2 مگ دارن، از قبل گرفتن
ولی تو بعضی شهرستان ها همچنان تا 2 مگ ارائه میشه
سلام بچه ها ببینید چه قدر سرعت دانلود من بالاست کف کنید من به اینترنت 128 سه ماه دارم بعد اینجوریه
دمشون گرم با این محدود کردنشون با این سرویس دادنشون من که دوره بعد از شاتل میرم هرجا برم به شاتل می ارزه فکر کنم برم پارس انلاین حداقل شب رو محدود نمیکن
سلام بچه ها حال کنید سرعت دانلود بهتر از این هم نمیشه
دیگه جای من توی شاتل نیست میرم پارس انلاین خودمو راحت میکنم
سلام بچه ها
من 26 فروردین قرارداد بستم و تا الان هنوز وصل نشدم . و هر دفعه پشتیبان میگه 45 روز از بستن قرارداد به سرور وصل میشم
(بخاطر مشکلات خود شاتل با مخابرات) می خواستم ببینم شما هم همین مشکلو دارین؟؟
سلام.
من ميخوام سرويس ECO128 رو بگيرم. بعضي از دوستام 128 گرفتن ولي واسشون 512 وصل كردن.
آيا كلا همينطوره؟ يعني منم بگيرم 512 وصل ميكنن يا نه؟
دوست عزیز،شما 128 گرفتید براتون 160 بستند، پس مشکلتون چیه؟!
بله، تا 2 ماه هم سابقه داره.
شانسیه دوست عزیز، قانونی روش نیست که حتما 128 بخرید 512 یا 2 مگ باشه. ممکنه همون 128 هم بزور باشه.
jتو رو خدا يكي به من كمك كنه. من الان چند روزه كه چراغ لينك مودمم هر چند دقيقه قطع و وصل ميشه. زنگ زدم بهم گفتن خط تلفنت زيادي نويز داره. الان بايد چيكار كنم؟ يه هفته شد ه كه هيچي نتونستم دان كنم.
دوست عزیز یه اسپلیتر وصل کن مشکت حل می شه. اگه با اسپلیتر درست نشد اگه از بیرونه باید زنگ بزنی 17 بیان خطت رو چک کنن اگه از داخل سیم کشی مشکل داره باید دوباره سیم کشی کنی.
موفق باشی.
هم اکنون 349 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 349 مهمان)