با این نرم افزار یه تستی بکن بهترین دی ان اس رو بهت پیشنهاد میده
لیستش رو هم میتونی خودت کم و زیاد کنی که البته لیست فعلی لیست خوبیه
نحوه استفاده:
Nameservers -> Run Benchmark
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با این نرم افزار یه تستی بکن بهترین دی ان اس رو بهت پیشنهاد میده
لیستش رو هم میتونی خودت کم و زیاد کنی که البته لیست فعلی لیست خوبیه
نحوه استفاده:
Nameservers -> Run Benchmark
اونوقت من میگم این آسیاتک یه مشکلی داره میگین نه مشکلش فقط سرعت و اینا نیست که بعضی وقتا یه کاری میکنه که آدم میگه بمیرم بهتره با این وضع نت
همین سایتو بلافاصله رفتم با ایرانسل با نهایت سرعت باز شد.
مشکل اسیاتک فک کنم به اینترنت ملی مربوط میشه هر چیز جدیدی اتفاق میفته رو آسیاتک پیاده میکنن دیشب کلا نت آسیاتک مشکل داشت با سایتای خارجی
یه نکته دیگه دیشب با آسیاتک و ایرانسل امتحان کردم عکسای گوگل پلی با ایرانسل لود میشد ولی با اسیاتک نه.
Last edited by android500; 15-10-2016 at 13:12.
چه وضعشه آخه . خیلی از سایتا با آسیاتک باز نمیشه ولی با شرکت دیگه باز میشه
به این اینترنت نمیگن که
الانم قبض تلفن دوتاشم زده مکالمه داخل شهری 2790 در حالی که من اصلا مکالمه نداشتمفقط برا ADSL هست
Last edited by wire; 15-10-2016 at 14:38.
همون اولی که یه دایره سبز کنارش هست رو باید تو DNS وارد کنیم ؟
قسمت alternate DNS چی باید بزنیم ؟
دوست گرامی alternate dns همون dns دوم هست مثلا مال گوگل 8.8.8.8 اولیشه 8.8.4.4 دومیشه . 209.244.0.3 , 209.244.0.4 هم میتونی استفاده کنی .
میدونم دومیشه منظورم این بود دومی رو همون 8.8.8.8 باید بزنم ؟
در ضمن نفهمیدم بهترین تو این نرم افزار کدومه ؟ همون اولیه ؟
نه dns دومی گوگل 8.8.4.4 هست که تو این نرم افزار که دوست گرامی گذاشت به نظر میرسه سرعتش از همه بیشتر باشه , شما آسیاتک داری صفحه ها درست لود نمیشن ؟ تو مودم dns گوگل بزار اگه نشد 209.244.0.3-4 رو بزار اگه اونم نشد دیگه از dns نیست ..
من خودم از یه نرم افزار دیگه استفاده میکردم قبلا اونو نتونستم پیدا کنم الان اگه پیدا کردم تو همین تاپیک میزارم
نه من اسیاتک ندارم - همین جوری میخواستم از این نرم افزار استفاده کنم برای یه DNS بهتر
متاسفانه شما متوجه منظور من نشدید
آها شرمنده من فک کردم همون مشکل قبلی آسیاتک هست که اینستاگرام باز نمیشد , گوگل سریع ترین dns رو داره بعد هم level 3 امریکا هست که همین 4.2.2.2 و غیره هستن 209.244.0.3 و 4 هم بین همه ی اون ها سوئیچ میکنند . بقیه dns ها همه کشک ن و به درد ما تو ایران نمیخورن , قبلا با بعضی از سرویس دهنده ها میشد با تغییر dns خیلی کارا رو کرد مثلا قیلترینگ رو دور زد ولی الا ن بعید هیچ کدوم از این کارا بشه کرد باز هم بستگی داره ممکنه بعضی جاها جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه یه سری dns داره مثلا اون دانمارکی ه دو تا مونده به اون آخری از این کارا میکرد قبلا ولی در کل چیزی غیر از dns گوگل و level 3 نیست که تو ایران به درد بخوره
بالاخره کار خودش کرد
دیگه دانلود 10مگ در ساعت 4تا10 صبح رفت پی کارش (دیگه وقته رفتن به ایرانسل فرا رسیده)
Last edited by SS_WORLD_2; 15-10-2016 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)