سلام
فعلا که ایرانسل حتی تو گوشی هم دانلود رو خراب میکنه چند تا روزنامه از سایت پیشخوان دیروز گرفتم تا 99 در صد میرف ولی صد در صد نمیشد یا اگرم میشد فایل خراب بود روی کامپیوتر و با یه نت دیگه اصلا مشکلی نبود![]()
سلام
فعلا که ایرانسل حتی تو گوشی هم دانلود رو خراب میکنه چند تا روزنامه از سایت پیشخوان دیروز گرفتم تا 99 در صد میرف ولی صد در صد نمیشد یا اگرم میشد فایل خراب بود روی کامپیوتر و با یه نت دیگه اصلا مشکلی نبود![]()
Last edited by mehryar1973; 29-11-2017 at 07:40.
هیچ نیازی به وارد کردن پسورد یا لاگین نیست چون کامپیوتر روی Sleep هست وقتی روشن بشه همه برنامه ها اجرا هستند.
دوستان یه بسته ۲ گیگ تا جمعه تو پنل هست، میگه خرید نا موفق! قضیه چیه؟ واسه شما هم همینطوره؟
سلام.
طرح کنترل مصرف آزاد روی سیم کارتم فعال بود. و حدود 9 هزار تومن هم شارژ داشتم. دیشب که بسته 3 ساعته دانلود نامحدود خریدم و استفاده کردم الآن میبینم شارژم صفر شده.
پشتیبانی ایرانسل میگه چون اطلاعات داره آپدیت میشه در حال حاضر میزان شارژ رو نشون نمیده و در چند ساعت آینده نشون میده. آیا برای شما هم همین طوره؟
سعی کن عجله نکنید
ممکن چند بار بسته رو برای شما خرید ثبت کنه
اگر شارژ کم داری بزن ولی اگر شارژ ت بیشتر از خرید چند بسته هست یکم صبر کن
شاید فعال بشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
در حال حاضر با بسته یک ساعته نامحدود برای شما پست میزارم اما شیطنت ایرانسل نمیزاره دانلود کنم تا دانلود می زنم آنتن می پره و زمانی که دانلود رو قطع می کنم آنتن برمیگرده و وبگردی می تونم
دوستان من که به 195 شکایت می کنم شما هم همینکارو بکنید هر چی بزارین اینا پرروتر میشن از رو نمیرن
دوست عزیز ایرانسل شارژ بنده رو هم تموم کرد اصلا بخور بخوریه نگو![]()
سرعت خارجی امروز خوب نیست تک کانکشنش زیر یک مگ امده!!!![]()
سلام دوستان
دیشب هنگام دانلود با مودم همراه 4G ایرانسل به مشکل عجیبی برخوردم. وقتی بسته سه ساعته نامحدود گرفتم و حدود 40 گیگ فایل دانلود کردم، با اینکه نزدیک 45 دقیقه از بسته م مونده بود اما داخل ایرانسل من زده بود که به سقف مجاز دانلود که برای بسته سه ساعته 60 گیگه رسیدم!! و دانلودم رو متوقف کرده بود.
در زمان دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نداشتم. هم پریشب این مشکل پیش اومد هم امشب. وقتی هم زنگ میزنم به پشتیبانی یجوری از قیمت پایین نامحدودا میگه که بدهکارم میشم تازه!
اینم دزدی جدیدشونه؟؟
دوستان دو شبه که هنگام دانلود با بسته شبانه سه ساعته با پدیده عجیبی روبرو میشم.
مثلا 10 تا فایل دو گیگابایتی دانلود میکنم که سرجمع میشه 20 گیگ اما داخل ایرانسل من میزنه 30 گیگ استفاده کردم! قشنگ 50 درصد اضافه میزنه. مطمئنم غیر دانلود هیچ استفاده دیگه ای از نت نمیکنم که حجم اضافه مصرف بشه.
تجربه مشابه داشته کسی؟ زنگ زدم بهشون گفت برو کنترل حسابت و اونجا درخواست بده و این حرفا...خلاصه پیچوندش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)