سلام
دوستان من میخوام سرور بازی راه اندازی کنم برا همین آی پی استاتیک نیاز دارم !
کسی میدونه هزینه ای پی استاتیک ماهیانه چقدر در میاد ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان من میخوام سرور بازی راه اندازی کنم برا همین آی پی استاتیک نیاز دارم !
کسی میدونه هزینه ای پی استاتیک ماهیانه چقدر در میاد ؟
هزینش 6 تومنه
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
شاتل رتبه 1 رو تو کشور داره چون شرکتهایی که تجهیزات شاتل رو پشتیبانی می کنن جزء بهترین ها هستن
انصافا هم سرعت هم پشتیبانیش حرف نداره من پارس آنلاین داشتم نمیگم بد بود خوب بود ولی شاتل یه چیز دیگست
بیخودی که اول نشده
منهم قبلا مشترک مخابرات بودم اینک مشترک شاتل شدم فعلا که خیلی رازیم حال تا بعد
مخابرات کلافم کرده بود با اون سرویس دهیش خاک عالم
سلام
منظور من این بود که برای خونه دو مگ می دن؟
پس بعضی دوستان این فروم چطوری دو مگ دارن.
متشکر
تو مرکز شهید زارعی تهران ، شاتل کیفیتش چجوره؟ کسی داره؟
سلام
بله دوست عزیز تادومگ هم به خونه میدن البته من رفتم باکارت دانشجویی یکه ازبستگان گرفتم حدودا 10 روز پیش مشترک شدم اول 512 گرفتم دیدم سرعتم کم هست دیروز تلفنی برایم به یه مگ ارتقا دادن و26700 تومان به حسابشان ریختم اینک بایه مگ استفاده میکنم ورازیم.
سلام
آیا شبانه رایگان دارد؟
سرعت چطور است؟
متشکر
پس شما احتمالا" مرکز مخابرات استقلال هستین..من الان دوسال و نیمه که از شاتل سرویس آرت دارم.
سرویس آرت قبلا حجمی بود و واقعا کیفیت خوبی داشت اما از زمانی که نامحدود شد به شدت کیفیتش کم شده. من زمانی که جحمی بود سرویس ارت، 32 گیگ دانلود داشتم و حدود 30 گیگ هم دانلود رایگان، یعنی در ماه خیلی راحت 40 تا 60 گیگ دانلود میکردم (با آرت5)
اما الان که مثلا نامحدود شده دانلودم به 20 گیگ هم نمی رسه! از ساعت 1 شب به بعد هم کاملا دایل آپه بعنی حداکثر سرعتم به 7 یا نهایتا به 10 میرسه. برای دانلود تورنت هم هیچ وقت حتی تورنتهایی که کلی سیدر دارند به اندازه پهنای باندم دانلود نمیشن در صورتیکه روی تورنت انقدر محدودیت اعمال نمیکردند(مثلا شهریور پارسال که هنوز نامحدود نبود سرعت این جور تورنتها با لینک مستقیم فرق چندانی نداشت اما الان از 30 بیشتر نمیشن)
در مجموع سرویس آرت بر خلاف اینکه بنظر میاد که نا محدوده کاملا محدوده هم از نظر سرعت(چون دایل آپ هم نامحدوده!) و هم از طریق اون قانونی که دارن اگه زیاد دانلود کنید محدود میشن.
از نظر پینگ تایم هم برای من حدودا 500 هست که خیلی بالاست.
خلاصه اگر یه سرویسی پیدا کردین که مثلا 30 گیگ ترافیک داشت و کیفیت شبانش هم خوب بود شک نکنید که از سرویس آرت که مثلا نامحدوده خیلی بهتره!
در ضمن بر خلاف گفته شما فکر کنم آسیاتک هم سرویس نامحدود داره
به منگفتن فعلا شبانه رایگان نداریم وسرعتش فعلا که بند رازیم
باسپاس فراوان
شبانه رایگان داره. سرعت بستگی داره، ممکنه خوب باشه ممکنه نه. ممکنه محدود بشین ممکنه نه. کلا ممکنه و ممکنه نه. برخی مشترکین 128 دارن ولی سرعتشون روی 2 مگ بسته شده و شبها 5-6 گیگ دانلود دارند(نوش جونشون ما که بخیل نیستیم!) و برخی مشترکین 2 مگ یا آرت دارند و ماهی 30-40 تومن پول میدن ولی شبها سرعتشون به 2-3 کیلوبایت میرسه. کلا هندونه در بسته ست. بخر ایشالا قرمز و شیرینه!![]()
Last edited by blackhero; 27-05-2011 at 22:33.
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)