تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3141 از 3351 اولاول ... 21412641304130913131313731383139314031413142314331443145315131913241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,401 به 31,410 از 33508

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دانلود شبانه دیشب افتضاح بود سرعت زیر یک مگ همش قطعی و همش هم ناقص دان می کرد در idm روی لپتاپ در مجموع شاید 2 یا 3 گیگ دان شد!

داره خودمونی میشه amymor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من مشکلم اینه که سیم کارت 4G ، سرعت به 256kbs محدود شده. فقط هم بسته اینترنتی 6-12 ظهر 5 گیگ یک ماهه دارم.

3. این کاربر از amymor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله، ولی آیپی از سویچ بین ۴جی و ۳جی عوض نمیشه
    من فکر میکنم یک فناوری به صورت پیشفرض رو همراه اول هست که ایرانسل الان فعال نکرده. احتمالا
    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    عوض میشه , حداقل تو مشهد هر بار که آنتن قطع بشه یا از 4G به 3G آی پی عوض میشه

5. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa_1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

نمیدونم چرا چند وقته آخر دانلود فایل که میرسه سرعت به شدت میاد پایین یعنی تو چند مگ آخر سرعت به کیلوبایت میرسه!واقعا عذاب آوره البته جای شکرش باقیه فایل رو خراب نمیکنه قبلنا وقتی اینجوری میشد میدونستم فایل خراب شده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نمیدونم چرا چند وقته آخر دانلود فایل که میرسه سرعت به شدت میاد پایین یعنی تو چند مگ آخر سرعت به کیلوبایت میرسه!واقعا عذاب آوره البته جای شکرش باقیه فایل رو خراب نمیکنه قبلنا وقتی اینجوری میشد میدونستم فایل خراب شده.
    سرعت تک کانکشن پایینه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

8. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در رابطه با ناقص دانلود شدن فایل ها...
    من از طریق 195 شکایت کردم از ایرانسل ولی باز هم قبول نمیکنن ایراد از سمت اوناست!
    میگن همچین شکایتی تا حالا ثبت نشده و سابقه نداشته!
    حتی بهشون گفتم که خیلی از یوزرها نمیدونن مشکل از کجاست واسه همین شکایت نکردن!و هر دلیلی منطقی ای هم واسشون آواردم باز هم در نهایت میگن پس چرا بقیه این مشکل رو ندارن!؟
    ولی یه چیزی متوجه شدم اینه که واسه من این مشکل فقط توی دانلود شبانه اتفاق میافته!
    و اینکه توی دانلود از طریق هات اسپات گوشی هم این اتفاق نمیافته!(دانلود با IDM روی لپ تاپ ولی اینترنت از طریق هات اسپات گوشی)
    از طرفی از سالم بودن مودم هم اطمینان دارم,با سیمکارت همراه اول بدون مشکل همون فایل ها رو دانلود میکنه
    اگر شما هم این مشکل رو دارید به نظرم شکایت کنید,بلکه توجه کنن و مشکل برطرف بشه
    من زنگ میزنم میگه مال دانلود منیجر یا ------ است میگم مومن من فقط سیمکارت رو عوض کنم اوکی چطور مشکل از ایناس میگه ما قبول نداریم کاری هم نمی تونیم بکنیم نتمون درسته :| گفتم پس باید برم سراغ همراه اول خدافظ

10. 2 کاربر از Roteil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

انشالله نزولات اسماني ايرانسل شامل همه بشه

12. این کاربر از SS_WORLD_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2017

10

انشالله نزولات اسماني ايرانسل شامل همه بشه
    همراه اول بهتر من همین مقدار رو رایگان با سیم کارت 3جی همراه اول توی 2 شب دانلود کردم(با مودم e3372).
    یه روش هم خدمت دوستان بگم : با برنامه atuo pwer on ساعت 3 بامداد، سیستم(که قبلا hibernate شده) روشن میشه و پسورد یوزر ویندوز خودکار وارد میشه بعد idm خودکار شروع به دانلود میکنه و خود idm ساعت 8:55 صبح، سیستم رو خاموش میکنه
    Last edited by amymor; 28-11-2017 at 13:06.

14. 2 کاربر از amymor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همراه اول بهتر من همین مقدار رو رایگان با سیم کارت 3جی همراه اول توی 2 شب دانلود کردم(با مودم e3372).
    یه روش هم خدمت دوستان بگم : با برنامه atuo pwer on ساعت 3 بامداد، سیستم(که قبلا hibernate شده) روشن میشه و پسورد یوزر ویندوز خودکار وارد میشه بعد idm خودکار شروع به دانلود میکنه و خود idm ساعت 8:55 صبح، سیستم رو خاموش میکنه
    نیازی به این کارها نیست. idm رو تنظیم کنید ساعت 3 شروع بشه ساعت 9 هم متوقف بشه بعد کامپیوتر رو روی حالت sleep ببرید. خودش روشن میشه دانلود میکنه.فقط توی power option مطمئن بشید wake timer برای حالت sleep فعال باشه.

16. 3 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

نیازی به این کارها نیست. idm رو تنظیم کنید ساعت 3 شروع بشه ساعت 9 هم متوقف بشه بعد کامپیوتر رو روی حالت sleep ببرید. خودش روشن میشه دانلود میکنه.فقط توی power option مطمئن بشید wake timer برای حالت sleep فعال باشه.
    این روش شما نمیتونه پسورد رو وارد کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •