تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3141 از 4105 اولاول ... 214126413041309131313137313831393140314131423143314431453151319132413641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,401 به 31,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مددجو به فردى ميگن كه به علت بيمارى يا ناتوانى جسمى اعم از مادرزادى يا اكتسابى مانند تصادف يا سانحه نيازمند مراقبت و سرپرستى باشد وقتى كسى بتواند كار كند پس مى تواند مايحتاج و نيازهاى زندگى رومره خودش رو برطرف كند
    مثلا فردى مى تواند از طريق اين بند كفالت و سرپرستى برادر يا خراهر را متقبل شده و معاف شود، قبل از هر چيز بهتره ايشون براى استفاده از اين بند به بهزيستى مراجعه كنند و تسكيل پرونده بدهند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟

البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مانی جان این که میگه باید بستری باشه ، ولی چیزی که رفیقم میگفت ، متخصص به خانواده گفته بودن باید بستری بشه ولی نگذاشتن و فقط دکتر میوردن داخل خونه ، تا ترمیمش کنه.

اگر دکتر خودش بنویسه این وقایع را میتونه به دوستم کمک کنه؟ مادرش هم پیش دکتری میره که باباش میبردن.
    گفتم دو نوع كفالت
    يكى به طور عادى از طريق پليس +١٠ درخواست معافيت كفالت ميده و منتظر كميسيون تشكيل كميسيون مى مونه
    يكى هم كفالت بند ٦ بهزيستى است كه از طريق بهزيستى به سازمان نظام وظيفه براى كفالت معرفى مى شود
    اگر فقط مى خواهد به طور عادى اقدام كند نيازمند پرونده پزشكى است كه چون در بيمارستان تحت مراقبت نبودند سخت خواهد شد چون كميسيون در اين موارد سابقه بيمارى فرد رو مى خواهد

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟

البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین
    قانونى نداريم كه فرد به واسطه بيمارى پدر يا نادر در شهر خودش خدمت كنه از طرفى تقسيم در هر سازمان به همان سازمان نربوط است نه به نظام وظيفه
    من پيشنهاد مى كنم ايشون از طريق بهزيستى اقدام كنند نمى دونم چقدر زمان دارند اما كم نبودندافرادى كه توانستند از اين طريق معافيت بگيرند

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قانونى نداريم كه فرد به واسطه بيمارى پدر يا نادر در شهر خودش خدمت كنه از طرفى تقسيم در هر سازمان به همان سازمان نربوط است نه به نظام وظيفه
    من پيشنهاد مى كنم ايشون از طريق بهزيستى اقدام كنند نمى دونم چقدر زمان دارند اما كم نبودندافرادى كه توانستند از اين طريق معافيت بگيرند

ممنون اقا مانی عزیز

بعد یک سوال دیگه پرونده پدر را باید ببره بهزیستی یا مادر و برادرش هم ببره؟ یا فقط از پدر اکتفا میکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون اقا مانی عزیز

بعد یک سوال دیگه پرونده پدر را باید ببره بهزیستی یا مادر و برادرش هم ببره؟ یا فقط از پدر اکتفا میکنه؟
    هر كدام كه درصد بيمارى بالايي دارد شانس او را الزايش مى دهد البته مى تواند همزمان دراى هر دو پدر و مادر پرونده تشكيل دهد

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون مانی عزیز

بعد این پروسه بهزیستی و کمسیون گرفتن مثل پروسه کمسیون نظام وظیفس یا فرق داره؟

چندتا کمسیون باید گرفته بشه؟ هرکدوم از کمسیون ها خود پزشکان بهزیستی شرکتدارند یا از نظام وظیفه شهرستان هم کسی هست؟

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

برج 6 سال 93 یه تیر مشقی شلیک کردم.
    دوتا 5تا و دوتا 10تا اضاف=30 ، 15روز بازداشت در یگان و 10 روز بازداشت با خدمت در یگان.
    چند ماه بعدش یه بخش نامه اومد که اضافهای انضباتی رو بخشیدن یعنی بخشیده میشه میخاستم بدونم شامل من هم میشه یا نه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

افراد شل (یا به قولی لنگ) باید رژه برن؟

اگه نیازی به رژه نباشه باید درمانگاه پادگان تایید بکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

افراد شل (یا به قولی لنگ) باید رژه برن؟

اگه نیازی به رژه نباشه باید درمانگاه پادگان تایید بکنه؟
    شما واسه معافی اقدام کرده بودید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

داشتم توی نت میگشتم تقریبنآ اکثر سایتای مربوط به دوران آموزشی رو خوندم. ولی این سایت خیلی بی طرفانه و بدون هیچ اغراقی تجربیات واقعی خودش رو توی پادگان 02 ارتش (پرندک) نوشته.
    پیشنهاد میکنم کسایی که آموزش ارتش افتادن حتمن بخونن. من خودم کمتر از یک هفته ی دیگه 03 عجب شیرم ولی اطلاعاتش واقعن بدردم خورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاینده باشید.

14. این کاربر از mon.fared بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •