مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟
البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین
مانی اگر نتونه کفالت بگیره، نظام وظیفه میتونه کمکش کنه لااقل شهر خودش برای خدمت بیفته؟؟
البته این رفیق ما از روزی ک بدنیا امده بدشانس بوده، فکر نکنم بتونه کفالت بگیره...خدا کمکش کنه / همین
گفتم دو نوع كفالت
يكى به طور عادى از طريق پليس +١٠ درخواست معافيت كفالت ميده و منتظر كميسيون تشكيل كميسيون مى مونه
يكى هم كفالت بند ٦ بهزيستى است كه از طريق بهزيستى به سازمان نظام وظيفه براى كفالت معرفى مى شود
اگر فقط مى خواهد به طور عادى اقدام كند نيازمند پرونده پزشكى است كه چون در بيمارستان تحت مراقبت نبودند سخت خواهد شد چون كميسيون در اين موارد سابقه بيمارى فرد رو مى خواهد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
قانونى نداريم كه فرد به واسطه بيمارى پدر يا نادر در شهر خودش خدمت كنه از طرفى تقسيم در هر سازمان به همان سازمان نربوط است نه به نظام وظيفه
من پيشنهاد مى كنم ايشون از طريق بهزيستى اقدام كنند نمى دونم چقدر زمان دارند اما كم نبودندافرادى كه توانستند از اين طريق معافيت بگيرند
ممنون اقا مانی عزیز
بعد یک سوال دیگه پرونده پدر را باید ببره بهزیستی یا مادر و برادرش هم ببره؟ یا فقط از پدر اکتفا میکنه؟
هر كدام كه درصد بيمارى بالايي دارد شانس او را الزايش مى دهد البته مى تواند همزمان دراى هر دو پدر و مادر پرونده تشكيل دهد
ممنون مانی عزیز
بعد این پروسه بهزیستی و کمسیون گرفتن مثل پروسه کمسیون نظام وظیفس یا فرق داره؟
چندتا کمسیون باید گرفته بشه؟ هرکدوم از کمسیون ها خود پزشکان بهزیستی شرکتدارند یا از نظام وظیفه شهرستان هم کسی هست؟
برج 6 سال 93 یه تیر مشقی شلیک کردم.
دوتا 5تا و دوتا 10تا اضاف=30 ، 15روز بازداشت در یگان و 10 روز بازداشت با خدمت در یگان.
چند ماه بعدش یه بخش نامه اومد که اضافهای انضباتی رو بخشیدن یعنی بخشیده میشه میخاستم بدونم شامل من هم میشه یا نه ؟!
افراد شل (یا به قولی لنگ) باید رژه برن؟
اگه نیازی به رژه نباشه باید درمانگاه پادگان تایید بکنه؟
شما واسه معافی اقدام کرده بودید؟
داشتم توی نت میگشتم تقریبنآ اکثر سایتای مربوط به دوران آموزشی رو خوندم. ولی این سایت خیلی بی طرفانه و بدون هیچ اغراقی تجربیات واقعی خودش رو توی پادگان 02 ارتش (پرندک) نوشته.
پیشنهاد میکنم کسایی که آموزش ارتش افتادن حتمن بخونن. من خودم کمتر از یک هفته ی دیگه 03 عجب شیرم ولی اطلاعاتش واقعن بدردم خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاینده باشید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)