سلام
توی وسایلی که اونجا میدن واکس هم هست؟
یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
سلام
یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
عزیز میگه برادرش 10 سالشه ، به نظرت میتونه خدمت رفته باشه :|![]()
سلام
یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
بله من به اون قسمت توجه نكردم، پست اصلاح شد
هم در ابتداى خدمت و هم در ادامه ان استحقاق واكس خواهيد داشت
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنون مانی جان
تو قانون کفالت برای بهزیستی ، برای اعصاب و روان ، میتونه از طریق پدر و مادر اقدام بکنه؟ بستری چیزی باید باشن ؟ یا دکترای نظام وظیفس پدر و مادر را میفرستن برای معاینه؟ دوستم دسترسی به نت نداره برای همین من بجاش میپرسم
براى استفاده معافيت بند ٦ بهزيستى بايد پدر يا مادر دوست شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشند كه در اين صورت مددجو خواهند بود و دوست شما بايد به عنوان فردى كه وظيفه سرپرستى و مراقبت از انها را دارد معرفى شده باشد، در اين صورت از طرف سازمان بهزيستى يا كميته امداد به نظام وظيفه براى بررسى معرفى مى شوند
در مورد بيمارى اعصاب روان بايد تشخصي داده شود ممدجو نيازمند كمك در زندگى روزمره است ،
پدر و مادرش که جزو بهزیستی یا کمیته امداد فکر نکنم باشن.
ی سوال مانی اینکه میگی ممد جو باید وظیفه سرپرسیت راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشسنه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.
بازم چیزهایی هست که از دوستم بپرسم؟ک کمکش کنه؟
پدر و مادرش که جزو بهزیستی یا کمیته امداد فکر نکنم باشن.
ی سوال مانی اینکه میگی lمددجو باید وظیفه سرپرستی راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشینه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.
بازم چیزهایی هست که از دوستم بپرسم؟ک کمکش کنه؟
Last edited by Hidden-Hunter; 17-06-2015 at 10:09.
مددجو به فردى ميگن كه به علت بيمارى يا ناتوانى جسمى اعم از مادرزادى يا اكتسابى مانند تصادف يا سانحه نيازمند مراقبت و سرپرستى باشد وقتى كسى بتواند كار كند پس مى تواند مايحتاج و نيازهاى زندگى رومره خودش رو برطرف كند
مثلا فردى مى تواند از طريق اين بند كفالت و سرپرستى برادر يا خراهر را متقبل شده و معاف شود، قبل از هر چيز بهتره ايشون براى استفاده از اين بند به بهزيستى مراجعه كنند و تسكيل پرونده بدهند
مانی جان این که میگه باید بستری باشه ، ولی چیزی که رفیقم میگفت ، متخصص به خانواده گفته بودن باید بستری بشه ولی نگذاشتن و فقط دکتر میوردن داخل خونه ، تا ترمیمش کنه.پسكيوزها و بيماريهاي رواني مزمن با سابقه معتبر بستري هاي متعدد در بيمارستانهاي رواني و يا تاييد متخصص بيماريهاي رواني.
اگر دکتر خودش بنویسه این وقایع را میتونه به دوستم کمک کنه؟ مادرش هم پیش دکتری میره که باباش میبردن.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)