تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3140 از 4105 اولاول ... 214026403040309031303136313731383139314031413142314331443150319032403640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,391 به 31,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    توی وسایلی که اونجا میدن واکس هم هست؟
    یا خودم تهیه کنم و ببرم؟

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

فقط برادر ايشون خدمتش رو معاف شده يا نرفته؟
    عزیز میگه برادرش 10 سالشه ، به نظرت میتونه خدمت رفته باشه :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یا خودم تهیه کنم و ببرم؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
    عزیز میگه برادرش 10 سالشه ، به نظرت میتونه خدمت رفته باشه :|
    بله من به اون قسمت توجه نكردم، پست اصلاح شد
    سلام
    یا خودم تهیه کنم و ببرم؟
    هم در ابتداى خدمت و هم در ادامه ان استحقاق واكس خواهيد داشت

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ايشون مى تونن هم از طريق قانون كفالت نظلم وظيفه اقدام كنند و هم قانون بند٦ بهزيستى، البته شايد بهزيستى شانس بيشترى داشته باشه،

ممنون مانی جان

تو قانون کفالت برای بهزیستی ، برای اعصاب و روان ، میتونه از طریق پدر و مادر اقدام بکنه؟ بستری چیزی باید باشن ؟ یا دکترای نظام وظیفس پدر و مادر را میفرستن برای معاینه؟ دوستم دسترسی به نت نداره برای همین من بجاش میپرسم

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون مانی جان

تو قانون کفالت برای بهزیستی ، برای اعصاب و روان ، میتونه از طریق پدر و مادر اقدام بکنه؟ بستری چیزی باید باشن ؟ یا دکترای نظام وظیفس پدر و مادر را میفرستن برای معاینه؟ دوستم دسترسی به نت نداره برای همین من بجاش میپرسم
    براى استفاده معافيت بند ٦ بهزيستى بايد پدر يا مادر دوست شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشند كه در اين صورت مددجو خواهند بود و دوست شما بايد به عنوان فردى كه وظيفه سرپرستى و مراقبت از انها را دارد معرفى شده باشد، در اين صورت از طرف سازمان بهزيستى يا كميته امداد به نظام وظيفه براى بررسى معرفى مى شوند
    در مورد بيمارى اعصاب روان بايد تشخصي داده شود ممدجو نيازمند كمك در زندگى روزمره است ،

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براى استفاده معافيت بند ٦ بهزيستى بايد پدر يا مادر دوست شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشند كه در اين صورت مددجو خواهند بود و دوست شما بايد به عنوان فردى كه وظيفه سرپرستى و مراقبت از انها را دارد معرفى شده باشد، در اين صورت از طرف سازمان بهزيستى يا كميته امداد به نظام وظيفه براى بررسى معرفى مى شوند
    در مورد بيمارى اعصاب روان بايد تشخصي داده شود ممدجو نيازمند كمك در زندگى روزمره است ،

پدر و مادرش که جزو بهزیستی یا کمیته امداد فکر نکنم باشن.

ی سوال مانی اینکه میگی ممد جو باید وظیفه سرپرسیت راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
    چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشسنه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.

بازم چیزهایی هست که از دوستم بپرسم؟ک کمکش کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ی سوال مانی اینکه میگی lمددجو باید وظیفه سرپرستی راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
    چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشینه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.

Last edited by Hidden-Hunter; 17-06-2015 at 10:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ی سوال مانی اینکه میگی ممد جو باید وظیفه سرپرسیت راداشته باشه، یعنی پدر یا مادر توانایی کار کردن را نداشته باشن؟؟
    چون پدرشو میشناسم که نمیتونه کار بکنه و فقط برای اینکه تو خونه نمونه میره پیش داداشش وانت تلفنی ، که نمیتونه پشت ماشین بشسنه بخاطر اعصاب و روانش و صدایی ک تو سرش هست..میشنه اونجا.

مددجو به فردى ميگن كه به علت بيمارى يا ناتوانى جسمى اعم از مادرزادى يا اكتسابى مانند تصادف يا سانحه نيازمند مراقبت و سرپرستى باشد وقتى كسى بتواند كار كند پس مى تواند مايحتاج و نيازهاى زندگى رومره خودش رو برطرف كند
    مثلا فردى مى تواند از طريق اين بند كفالت و سرپرستى برادر يا خراهر را متقبل شده و معاف شود، قبل از هر چيز بهتره ايشون براى استفاده از اين بند به بهزيستى مراجعه كنند و تسكيل پرونده بدهند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پسكيوزها و بيماريهاي رواني مزمن با سابقه معتبر بستري هاي متعدد در بيمارستانهاي رواني و يا تاييد متخصص بيماريهاي رواني.
    مانی جان این که میگه باید بستری باشه ، ولی چیزی که رفیقم میگفت ، متخصص به خانواده گفته بودن باید بستری بشه ولی نگذاشتن و فقط دکتر میوردن داخل خونه ، تا ترمیمش کنه.

اگر دکتر خودش بنویسه این وقایع را میتونه به دوستم کمک کنه؟ مادرش هم پیش دکتری میره که باباش میبردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •