نیستین
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
نیستین
سلام نه شما باید اول بازی جنرال را نصب کنید و بعد پک جنرال زرو را نصب کنید بازی جنرال زرو نیاز به یک سر یفایل از بازی جنرال ها را دارد در این سایت گفته شما می تونید بعد از نصب بازی جنرال یک فایل های مذکور را از جنرال یک بر دارید و کپی کنید در جنرال زرو و آن وقت جنرال یک را پاک کنید .
اگه جنرال یک را ندارید می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر دو تا جنرال ها را دانلود کنید با حجم بسیار کم
سلا م با تشکر
بله مد های :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و:
و
و
موفق شاد باشید![]()
با تشکر از اقای منصوری که مشکلات فنی بازی را همیشه حل کرده و دوستان را راهنمایی کرده .
سلام ببخشید کسی لینک دانلود جنرال 2 رو نداره؟؟
کلی گشتم پیدا نکردم![]()
سلام تشکر خواهش میکنم وظیفه است...
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
سلام بله بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دو لینک بر اتون آپلود کردم با حجم بسیار کم هم جنرال یک و هم جنرال زرو تنها حجم فقط :381 مگابایت![]()
Last edited by ufo-alien; 09-03-2012 at 20:13.
سلام
دو ست گرامی بله متاسفانه لینک دانلود مستقیم به دلیل محدو دیت دانلود به مشکل بر خورده و لی لینک غیر مستقیم از سایت : میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید
دو ستانی که اینتر نت پر سر عت دارند یا سر ور خصوصی دارند لطف کنند و این فایل بازی جنرالها را آپلود کننند تا همه دوستان بتو نند به راحتی در یافت کننند . متشکرم![]()
ُلام لینک رو توی پی سی دادم مستقیم کردن فکر کنم تا 2 3روزی باشه هر کی خواست دانلود کنه
سلام من بازی رو نصب کردم جنرال یک میاد ولی زیرو نمیاد بازی رو میزنم اجرا میشه اون لوگو اولش میاد به ولی بعد چند ثانیه میره و وارد بازی نمیشه![]()
سلام برید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و طبق راهنما عمل کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)