تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 959 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض Gears of War movie trilogy planned

کارگردان Len Wiseman برای اولین بار درباره ی فیلم این بازی صوبت کرده ! و گفته قصد بر اینه که سه قسمت بسازیم !
    گفته ما به همه چی می خوایم تکیه کنیم تا یه فیلم خیلی بزرگ در حد Lotr بسازیم !!! (اگه درست فهمیده باشم جملشو ! :دي )
    نسخه ی اول برای عرضه در سال 2010 برنامه ریزی شده

2. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

هیچ خبری در این مورد به دست یومده!!!!
    یعنی True Crime هنوز همون نسخه ی و IGI 2 همآخرین نسخه ی این بازی هستش و BloodRayne 2 همخیلی وقته که عرضه شده است.
    اما یک چیزایی در مورد این که BloodRayne 3 عرضه بشه خوندم ولی فکر نمی کنم که Majestio بخواد امسال این بازی رو عرضه کنه.
    IGI هم نسخه ی اولش مال شرکت Eidos بود اما نسخه ی دومش رو داد به Codmasters که فکر کنم کار جالبی نکرد اگه خودش ادامه می داد بهتر بود تا اینکه بده به یک شرکت دیگه.
    البته Codmasters توی این سبک از بازی ها معلومه که به Eidos نمی رسه.
    Codmasters فقط خدای Racing .
    به نظر من Rayne بهترین کاراکتر زن بازی هاست، ولی حیف که شرکتش زیاد روش وقت نمیزاره وگرنه میتونه بهترین بازی رو بسازه و بترکونه، امیدوارم این شرکت همین کار رو کنه.
    نسخه ی دوم IGI که شرکت Codemaster زده بود خیلی خیلی از نسخه ی یکش قشنگ تر از آب در اومد، بنابراین نمیدونم چرا میگی کدمستر به پای ایدوز نمیرسه ! البته صد در صد اگه نسخه ی بعدیش رو ایدوز بزنه قشنگتر میتونه بسازه، چون این شرکت بازی های مخفی کاری بیشتر میسازه و میتونه هوش مصنوعی خوبی براش درست کنه.
    من طبق حرفاهایی که فکر کنم 90% یا شاید 100% شایعه س شنیده بودم که مایکروسافت میخواد نسخه ی بعدی آی جی آی رو عرضه کنه !!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Lionhead Studios: بازی Fable II بر روی PC حتمی است!

WhatIfGaming: استودیوی Lionhead فقط سخنی رو برای ما فرستاد که Fable II شاید توسط مایکروسافت بطور رسمی تائید نشده ولی اونها تا حد خیلی زیادی می تونن به همه خبر های خوبی رو بدهند:
    " Fable II یک موفقیت بزرگ بر روی X360 بود و Fable II برای کاربران PC بطور باور کردنی نزدیک است! همرله ما باشید برای آپدیت های بیشتر"
    پس باید بزودی منتظر یه بازی جدید برای PC از طرف Lionhead Studios بود!

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مرسی مسعود جون واقعا خبر خوبی بود

7. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ضرر دهی مجموعه ی سونی بعد از 14 سال

اخیراً شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت بعد از 14 سال یک سال کامل را با ضرر پشت سر خواهد گذاشت.
    مقامات شرکت پیش بینی کردند که تا پایان سال مالی این زیان 150 میلیارد ین یا تقریباً 1.7 میلیارد دلار(خالص)و 260 میلیارد ین یا 2.9 میلیارد دلار(عملیاتی)خواهد بود.
    تقریباً 30 میلیارد ین از زیان عملیاتی متعلق به بخش بازی های کامپوتری،15 میلیارد ین به دلیل افزایش قیمت ین و 15 میلیارد ین به دلیل فروش پایین تر از پیش بینی ها است.
    طی اعلام شرکت بخش های مختلف از جمله بازی های کامپیوتری و کارخانه های تولید LCD TV شاهد تغییرات و بازسازی خواهند بود.
    این شرکت قصد دارد با تدابیر جدید از جمله اخراج 16 هزار نفر از کارکنان و تعطیل کردن بعضی از کارخانه ها سالیانه حدود 250 میلیارد ین صرفه جویی کند.Naoki Fujiwara یکی از مدیران شرکت اظهار کرد که انها قصد دارند با نگاهی جدی هزینه های تولید را در قسمت های مختلف کم کنند.
    هرچند فروش LCD TV های سونی نسبت به سال پیش افزایش نشان داده ولی هنوز بدون سود دهی باقی مانده است.سایت GI گزارش کرد که عرضه ی PSP برای سال جدید 15 میلیون دستگاه(یک میلیون کمتر از برنامه ی 16 میلیونی شرکت)خواهد بود و عرضه ی PS2 از 9 میلیون به 8 میلیون تنزل پیدا خواهد کرد در حالی که عرضه ی PS3 بدون تغییر باقی خواهد ماند.
    شایان ذکر است شرکت سونی دومین غول لوازم الکترونیکی دنیا(سامسونگ بزرگترین شرکت تولید کننده ی لوازم الکترونیکی دنیا میباشد) آخرین بار در سال 1995 وبه مبلغ 293.4 میلیارد ین اعلام ضرر کرده بود.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Sega: برنامه ای برای عرضه ی Yakuza 3 در غرب نداریم.

امروز طی مصاحبه سایت videogaming247 با شرکت Sega، این شرکت اعلام کرد که فعلا هیچ برنامه ای برای عرضه ی جهانی بازی Yakuza 3 برای غرب ندارند.
    تا کنون چند اسکرین شات و یک تریلر عالی از این بازی نمایش داده شده بود که به نظر میرسید با چنین گرافیک و قدرتی سازندگان حتما این بازی را به صورت جهانی عرضه خواهند کرد ولی شرکت Sega گفت فعلا هیچ برنامه ای ندارد.
    این بازی February 26 در ژاپن رلیز خواهد شد. این بازی همچنین در ژاپن با نام Ryū ga Gotoku 3 نیز شهرت دارد.
    من به شخصه امیدوارم که این بازی برای غرب هم عرضه بشه چون واقعا بازی قشنگی هستش.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Wiseman از فیلم GeOW می‌گوید

Len Ryan Wiseman یک کارگردان و نمایشنامه‌نویس آمریکایی می‌باشد. از مشهورترین کار‌های او می‌توان به Live Free or Die Hard و همچنین Underworld اشاره کرد. او به کمک Chris Morgan که نویسنده Fast & Furious می‌باشد، در حال کار بر روی پروژه Gears of War هستند.

او می‌گوید:" وقتی که برای اولین بار Gears Of War را دیدم، واقعا شیفته آن شدم. من توانستم با دنیای این بازی و همه مضامین ان ارتباط برقرار کنم و با انجام این بازی، سعی کردم تا همه نکات و ریزه‌کاری‌های آن را بشناسم".

او می‌گوید" من داستان‌های علمی- تخیلی را خیلی بیشتر از سبک ترسناک دوست دارم و در این فیلم نیز سعی می‌کنم که بیشتر روی جنبه‌های Sci-fi تمرکز کنم".

" امیدوایم که بتوانیم یک سه‌گانه از این فیلم خلق کرده و همه نکات و جزییات را نیز در آن ها مد نظر قرار دهیم. شاید بتوان این فیلم را یک Lord Of The Rings خشن( ارباب حلقه‌ها)نام نهاد".

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سازندگان L.A. Noire، شدیدا در حال کار بر روی پروژه خود هستند

L.A. Noire یکی از بازی‌های پر‌هزینه آینده است که توسط Team Bondi ساخته می‌شود و ناشر آن Rockstar Games خواهد بود. این بازی شهر لس انجلس را در اواخر دهه 40 به صورت خیلی زیبا و واقع‌گرایانه به تصویر می‌کشد. داستان این بازی در مورد یک سری از قتل‌های زنجیره‌ای می‌‌باشد.

خبر‌ها حاکی از آنست که سازندگان بازی به دنبال استخدام نیرو‌های جدید در زمینه انیماتوری و برنامه‌نویسی بوده و قصد دارند که هر چه زودتر مراحل ساخت این بازی را به اتمام برسانند.

این بازی در اواخر 2006 رونمایی شد و ممکن است که در اواخر سال 2009 عرضه شود. به گفته Team Bondi این بازی برای PS3 و 360 در نظر گرفته شده است. تریلر اولیه بازی را هم می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد:
    منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

توضيحات Capcom درباره فيلم Lost Planet

Toshihiro Tokumaru از شركت Capcom در يك مصاحبه سه صفحه اي تمام توضيحات در مورد عرضه فيلم از روي بازي هاي Capcom و قرار داد هاي ان را اعلام كرده است. در اين بين وي اطلاعاتي در مورد فيلم Lost Planet كه در E3 2008 معرفي شد داده است.

وي درباره پروژه فيلم شدن بازي هاي انها مي گويد:"‌ فيلم Onimusha در حال ساخت است و به طور كامل حقوقش گرفته شده براي همين ما سرمايه گذاري مستقيم بر روي اين پروژه نداريم (‌اين فيلم قرار است سال 2011 با كارگرداني Christophe Gans كارگردان فيلم Silent Hill راهي بازار شود.) بعد از ان دو فيلم Clock Tower ( اين فيلم توسط Martin Weiszكارگردان فيلم The Hills Have Eyes II ساخته مي شود و براي سال 2009 يا 2010 عرضه خواهد شد. داستان اين اثر برگرفته شده از قسمت دوم بازي است.) و Lost Planet هستند كه البته هر دو اينها به طور كامل حقوقشان گرفته شده است.

هزينه فيلم Lost Planet چيزي ما بين 150 تا 200 ميليون دلار است !!( اين در حالي است كه بودجه فيلم Street Fighter: The Legend of Chun-Li حدود 50 ميليون و فيلم Resident Evil حدود 35 ميليون بوده است .)‌اين فيلم توسط Avi Arad تهيه كننده سري فيلم Spider-Man تهيه مي شود. همچنين David Hayter فيلنامه اين اثر را خواهد نوشت. كمپاني Warner Bros هم فيلم را عرضه خواهد كرد

وي در ادامه مي گويد:"‌ زماني كه بازي سازان در Capcom يك بازي را مي سازند به تمام نكات ان توجه مي كنند , از شخصيت اصلي گرفته تا تنظيمات بازي. اين كار باعث مي شود ما راحت تر اثارمان را بر روي پرده سينما بياوريم. در زمان بازي سازي ما به پرورش كاراكتر هاي اصلي , ارتباطات شخصي و مكاني كه در حال حاضر دارند فكر مي كنيم. اما در بازي نمي تواينم تمام ان را نشان دهيم. مثلا در Lost Planet ما مي تواينم مبارزات كاراكتر اصلي را در مقابل موجودات بيگانه نشان دهيم اما نمي تواينم ازتباطات شخصي وي را هم نشان دهيم. اما ما در روي پرده نقره اي مي تواينم شاهد چنين موضوعي باشيم."

منبع:
    کد:

13. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

افزايش 13 درصدي فروش Ubisoft !

شركت Ubisoft ديروز اعلام كرد كه در سه ماه سوم مالي اين شركت در سال 2009 - 2008 يعني در سه ماه October , November , December افزايش 13 درصدي فروش نسب به سال قبل خود در همين زمان داشته است.

بازي Far Cry 2 تعداد 2.9 ميليون , بازي Shaun White Snowboarding تعداد 2.3 ميليون , بازي Prnice of Persia تعداد 2.2 ميليون به صورت جهاني فروخته اند. همچنين بازي Rayman Raving Rabbids TV Party بيش از 1.5 ميليون نسخه به صورت جهاني فروخته است.

شركت Ubisoft در سه ماه سوم مالي خود 508 ميليون يورو فروش داشته است كه به نبست فروش 450 ميليوني سال پيش خود در همين زمان افزايش 13 درصدي داشته است. انتظار مي رود با عرضه بازي هايي همچون Assassin’s Creed 2 , Splinter Cell Conviction , James Cameron’s Avatar در سال بعد در همين زمان فروش Ubisoft بيشتر از اين هم بشود.

منبع:
    کد:

15. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •