سلام
من دوتا 2 بازی میکنم
میشه بگم خوب نیست
چون بعضی وقتا چند تا TO پشت سر هم میده و لگ.میشه! در حد 10-20 ثانیه....
این در حالیهکه سایتدها باز میشن
راه دیگه داری TD نگیر، اگه نه بگیر
سلام
من دوتا 2 بازی میکنم
میشه بگم خوب نیست
چون بعضی وقتا چند تا TO پشت سر هم میده و لگ.میشه! در حد 10-20 ثانیه....
این در حالیهکه سایتدها باز میشن
راه دیگه داری TD نگیر، اگه نه بگیر
سرعت زیاد برام ملاک نیست
بیشتر حجم و قیمت بستههاش یکم قلقلک داد
ما منطقه ۳ میشینیم
پایین تر از پل صد
با 4G موبایل که شبا هات اسپات میکنم سرعتِش بگیر نگیر داره
میخواستم بدونم اینم رو همون بستر سواره؟
یعنی سرعتِش و استیبل بودنش شبیه نت خطِ؟
استيبل بيشتر از ال تي اي هست واي نه ١٠٠درصد
سرعت هم طبق تجربه من بيشتر هست
حدود یک هفته میشه که بیشتر اوقات از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و واتساپ نمیتونم چیزی دانلود کنم مثلاً یک عکس 50 کیلوبایتی رو اگه بخوام دانلود کنم اول چند کیلو از اون رو دانلود میکنه بعد بقیه رو دانلود نمیکنه ولی با فیل شکن مشکلم حل میشه. به ایرانسل زنگ زدم گفت چون رو گوشیت فیل شکن نصب کردی باید گوشی رو ریست بکنی این کار رو کردم مشکلم حل نشد با دو سه موبایل دیگه امتحان کردم همین مشکل رو دارم. با کامپیوتر امتحان کردم سرعت دانلودم خیلی بالا بود و مشکل فقط روی موبایله. ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنند و آیا کسی این مشکل رو داشته؟
مودم من 2101 هستش.
منم همین حدود
یه بار ریستش کن
عجيب هست مشكل شما
منم از اينترنت ايرانسل استفاده ميكنم ولي اين مشكل ندارم
يكبار تلگرام و كامل پاك و مجددا نصب كنيد
گفتين با قند شكن مشكل حل ميشه؟
مدل گوشيتون چيه؟ ميتونين dns رو تغيير بدين؟ احتمالا حل ميشه
ببينين با ورژن دسكتاپ تلگرام هم مشكل باقي هست؟
از گوشي هاي ديگه با همون نت امتحان كردين؟
27 خرداد 96
6:24 صبح
الان برای من سرعت خیلی بد شده
پینگ 4.2.2.4 هم Request timed out میده!
برای شما هم اینطوره؟
تا حالا پیش نیومده بود!
من با تک انتن سرعت ۸مگ داشتم الان شده ۵ مگ نهایت ۶ مگ
کسی این مشکلو داره؟
سلام دوست عزیز . من حدود 3 4 ماهی هست سرویس رو دارم . خوراکمم بازی آنلاین pes و mortal kombat روی ps4 هست . بازی های که جفتش رقابتیه و باید حریف برات پیدا کنه با توجه به پینگ و نتت . نگاه کن دوست عزیز من شیرازم و ثبات پینگش اینجا عالیه . یعنی نوسان پینگ برای من در حد 3 4 میلی ثانیه توی 100 تا پینگه . اسکرین شاتشو برات میفرستم . البته من مودم خارجی دارم . ببین بزرگترین مشکلش نت تایپ 3 بودنشه . وقتی میخواد برات حریف پیدا کنه کلی طولش میده اما اگه پیدا بشه راحت و بدون لگ بازی میکنم . یعنی نشده یک بار من حریف پیدا کنم توش لگ بیوقته . اما توی بازی pes بخوای خودت روم بسازی میگه نت تایپت 3 هست نمیتونی .دو بازی آنچارتد و gta هم چندین بار آنلاین وصل شدم . اون که خیلی راحت به سرورا وصل شد . در کل برای من بزرگترین مشکلش همین نت تایپ هست وگرنه با پینگش مشکل ندارم . تایید میکنم من شیراز با مودم بیرونی و 4 خط از 5 خط آنتن .
محتوای مخفی: پینگ
سلام دوستان ازتون راهنمایی میخام :
جایی که من هستم سرعت lte معمولی جالب نیست زیر 5 مگابیت هست و دانلودش طرفای 700 کیلوبایت و سرعت 3g بسیار بیشتر از اونه که مطمئنم به خاطر انتن دهی نیست چون انتنم فوله و چند تا دکل نزدیکمونه . الان تصمیم دارم
td-lte بخرم با توجه به این که نسل 4 معمولی اینجا سرعتش داغونه ایا امکان داره نسل 4 ثابت هم همین مشکل رو داشته باشه یا اون چنین مشکلی نداره ؟ منظورم اینه که وقتی تو منطقه ای سرعت 4 معمولی کمه سرعت نوع ثابتشم کمه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)