چه جورى مى تونم بفهمم ورژن firmware گوشيم چنده؟
چه جورى مى تونم بفهمم ورژن firmware گوشيم چنده؟
به ترتيب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنيد:
*>*>>*<
حركت جواستيك به < راست
حركت جواستيك به > چپ
* ستاره
منو مخفـــي گوشيتون مياد حالا به قســـمت اطلاعات خدمات بعد اطلاعات نرم افزار بريد ...
ورژن گوشيتون مشخصــــه
موفق باشيد!
با سلام
دوستان یه مشکل برای گوشی سونی اریکسون مدل k530پیش امده اینکه سیم کارتی که قبلا روش بوده حالا ارور میده که سیم کارت رو وارد کنید گوشی رو فلش زده ولی درست نشد این گوشی با سیم کارتهای دیگه خوب کار میکنه وسیم کارت اولی هم روی گوشیهای دیگه جواب میده به نظر شما مشکل از کجاست وقابل حل هست یا خیر
متشکرم
در W960 که جواستیک یا D pad نداره چه جوری میشه کد رو وارد کرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
سلام
می خواستم بدونم پچ مینیمایز کردن پنجره بلوتوس برای K510 هم همست یا نه؟
salam man p1i daram ja sim kartish shikaste koja bebaram tamir konan age mishe ye chanta adrese namayandegye sony ericsson be man bedin
سلام
دوستان ببخشید من وایرلس دارم چه جوری میتونم از ان در گوشی پی وان خودم به وسیله کابل استفاده کنم
سلام به شما
این گوشی G900 رو تازه خریدم ولی با اون امکاناتی که داره معلوم نیست چرا سرعتش اینقدر پایینه نمیدونم مال من اینطوره یا ....
خلاصه قابل حل هست یا نه
خودم احتمال میدم مربوط به مدیر وظیفه یا تسک منیجر باشه چون هرچی رو باز میکنی بعد خارج میشی میره تو تسک منیجر و باید از اونجا بسته بشه
بعضیام میگن باید آپدیت کنی یا اینکه میگن تنظیم داره
لطفا جواب بدین
ممنون
Last edited by موسی*رایانه; 12-07-2009 at 15:42. دليل: .0.
سلام دوستان
گوشی من سونی اریکسون w810 هستش
چند روز بود یهو وقتی مثلا کسی زنگ میزد صفحه اش شروع میکرد خاموش روشن شدن و هنگ میکرد، وقتی باطریش رو خارج میکردم و گوشی رو دوباره روشن میکردم درست میشد، اما الان دیگه کاملا هنگ کرده و به محض اینکه گوشی رو روشن میکنم اصلا روشن نمیشه و شروع میکنه کل صفحه به صورت سفید روشن و خاموش شدن.
مشکل چیه و چطوری میتونم حلش کنم؟
اتفاق خاصی هم این چند روز نیفتاده فقط اینم بگم گاهی قبلا صفحه اش رو که قفل میکردم هنگ میکرد و نمیشد باهش کار کرد اما بعد چند دقیقه خود به خود درست میشد
ممنون اگه راهنمایی بفرماید
پایان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)