تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 444 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنم تیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که به تنظیمات دس نزدم
    فقط gk ability رو هم برای خودم و هم cpu کردم 80
    اخه رو 50 خیلی مذخرف گل میشه
    80 ؟ خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟
    به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
    شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.

هم به نوعي تاييد بود هم رد. چون بيشتر اسلايدهارو به نفع خودمون جابجا كنيم ديگه برد حد اقل براي من يكي جذابيتي نخواهد داشت. نكته بعد به نظرم حالت نرمال بازي همون ورلد كلاسه تو لجندري بازي از دست كاربر خارج ميشه بخصوص تو كرير مود، من تو لجندري بعضي وقتا فكر ميكردم به جاي فوتبال دارم فيلمي رو بازي ميكنم كه سناريوش قبلا نوشته شده و نتيجش از قبل تعيين شده مثلا سي پي يو گلهاي ميزد كه واقعا مفتو خنده دار بودن اونم توسط تيمهايي كه اصلا در حدو اندازه اون حرفا نبودن. ولي تو ورلد كلاس اين اتفاقات كمتر ميوفته و به لطف جابجايي اسلايدر ها بك حالت رندوم منصفانه تو كل بازيها ايجاد شده.به هر حال ذائقه ها فرق ميكنن هر كسي دوست داره به جور بازي بكنه و فيفا اين امكانو تقريبا با اسلايدر ها برا همه فراهم كرده در ضمن ديتابيس پچهاي هم تو روند گيم پلي تاثير دارن من رو ديتا بيس 4 بازي ميكنم قبلانم رو ماتريكس بودم كه شرايط بازي خسته كننده ميكرد و تقريبا مثل همون فيلمي بود كه از قبل نوشته شده .
    نه دیگه تایید بود چون من هم همینو گفتم و از لحاظ اسلایدرها مال user خیلی فرقی با Cpu نداره و اگه دقت کنی این تنظیمات مربوط به حالت manual هستش که به مراتب بازی رو واست سختتر میکنه . من یکی خودم روی حالت semi هم به زور بازی میکنم واسه همین روی assisted راحت ترم .
    البته خیلی ها هستن که کلا دوست دارن بازی هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک بشه و کلا تمام تنظیماتشون رو مثل واقعیت میکنن . مثلا زمان رو میکنن 15 دقیقه یا کنرتل بازی منوال و .... (چقدر بیکارن خداییش . اخه هر بازی 15 دقیقه ؟ )
    من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنم تیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست
    همونطور که قبلا هم گفتم یک مشکل فیفا اینه که تورنومنتها بیشتر از قدرت خود تیمها روی سختی بازی تاثیر میزارن .
    یعنی شما توی بازی دوستانه یا لیگ مقابل تیمی مثل رئال بازی کنین از لحاظ سختی خیلی فرقی نمیکنه با اینکه مقابل دورتومند یا شالکه بازی کنین .
    ولی وقتی از لیگ سوییچ میکنین روی مثلا چمپیونز لیگ اونوقت سختی بازی واقعا بیشتر میشه . حالا میخواد هر تیمی باشه .

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کلا اگر بخاییم اسلایدر ها رو تغییر بدیم چیزی که پیشنهادی هست چیه؟چیزی اصن هستش که یه مرجع رسمی اونو پیشنهاد بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آپدیت 1.2 رو چیکار کنم؟ بریزم تو کدوم فلدر؟ فایل نصب نداره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کلا اگر بخاییم اسلایدر ها رو تغییر بدیم چیزی که پیشنهادی هست چیه؟چیزی اصن هستش که یه مرجع رسمی اونو پیشنهاد بده؟
    یکی از دوستان چند ده صفحه قبل لینک داده بود به یه سایت خارجی اینا رو از اونجا کپی کردم، سایتش چی بود یادم نیست! گفتم شاید به دردت بخوره.

Gameplay Sliders (User/CPU)

Sprint: 45/45
    Acceleration: 48/48
    Shot Error: 54/56
    Pass Error: 51/69
    Shot Speed: 51/51
    Pass Speed: 53/53
    Injury Frequency: 71/71
    Injury Severity: 25/25
    GK Ability: 49/49
    Marking: 54/50
    Run Frequency: 56/56
    Line Height: 50/50
    Line Length: 48/48
    Line Width: 51/51
    Fullbacks: 54/54
    First Touch: 52/56
    Power Bar: 50

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!

سلام. از این ارور خیلی سردرنمیارم ولی بیشتر ارور های فایلهای با پسوند DLL مربوط به ویندوزه. شما «رفع ایراد ارورهای فایل dll» رو تو اینترنت سرچ کن به یه چیزایی می رسی.
    ولی در نظر بگیر که کارت گرافیکیت باید آپدیت باشه و کرک ورژن 5 فیفا 14 هم تو اینترنت هست، اونو دانلود کن اگه نداری!
    اگه با این چیزایی که گفتم حل نشد ویندوز و مشخصات سیستم ت رو بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن!

9. این کاربر از hatef_animat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

P C

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط P C [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام خدمت دوستان عزیز

نمیدونم اما وقتی ویندوزم اکس پی بود و بازی ای نصب میکردم که ویندوز ویستا به بالا فقط ساپورتش میکرد این ارور رو میداد
    اگه ویندوزت اکس پی هستش باید ویندوزت رو ارتقا بدی

80 ؟ خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟
    به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
    شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.
    اخه خیلی راحت گل میشه رو 50
    رو 80 که بازی میکنم چه با دوستم چه با کامپیوتر نتایج نرمال هست رو 50 که هست توپ از کنار دستش میره تو گل
    حالا من کار شما رو انجام میدم یعنی دروازبان 50 و شوت ارور رو میبرم بالا
    شما هم کار منو انجام بده یعنی شوت ارور 50 و دروازبان 80
    بعدش میایم نظر میدیم
    Last edited by reza4024; 30-12-2013 at 15:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام. از این ارور خیلی سردرنمیارم ولی بیشتر ارور های فایلهای با پسوند DLL مربوط به ویندوزه. شما «رفع ایراد ارورهای فایل dll» رو تو اینترنت سرچ کن به یه چیزایی می رسی.
    ولی در نظر بگیر که کارت گرافیکیت باید آپدیت باشه و کرک ورژن 5 فیفا 14 هم تو اینترنت هست، اونو دانلود کن اگه نداری!
    اگه با این چیزایی که گفتم حل نشد ویندوز و مشخصات سیستم ت رو بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن!

آقا هاتف ممنون واسه جوابتون

این error هم اضافه شده !!!! یعنی اول این error جدیده رو میاره ، ok رو که میزنی error قبلی رو میاره !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

نمیدونم اما وقتی ویندوزم اکس پی بود و بازی ای نصب میکردم که ویندوز ویستا به بالا فقط ساپورتش میکرد این ارور رو میداد
    اگه ویندوزت اکس پی هستش باید ویندوزت رو ارتقا بدی

اخه خیلی راحت گل میشه رو 50
    رو 80 که بازی میکنم چه با دوستم چه با کامپیوتر نتایج نرمال هست رو 50 که هست توپ از کنار دستش میره تو گل
    حالا من کار شما رو انجام میدم یعنی دروازبان 50 و شوت ارور رو میبرم بالا
    شما هم کار منو انجام بده یعنی شوت ارور 50 و دروازبان 80
    بعدش میایم نظر میدیم

آقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟! ویندوز 7 هستش ویندوزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •