من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنمتیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست
![]()
من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنمتیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست
![]()
80 ؟خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟
![]()
به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.
نه دیگه تایید بود چون من هم همینو گفتم و از لحاظ اسلایدرها مال user خیلی فرقی با Cpu نداره و اگه دقت کنی این تنظیمات مربوط به حالت manual هستش که به مراتب بازی رو واست سختتر میکنه . من یکی خودم روی حالت semi هم به زور بازی میکنم واسه همین روی assisted راحت ترم .
البته خیلی ها هستن که کلا دوست دارن بازی هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک بشه و کلا تمام تنظیماتشون رو مثل واقعیت میکنن . مثلا زمان رو میکنن 15 دقیقه یا کنرتل بازی منوال و .... (چقدر بیکارن خداییش . اخه هر بازی 15 دقیقه ؟)
همونطور که قبلا هم گفتم یک مشکل فیفا اینه که تورنومنتها بیشتر از قدرت خود تیمها روی سختی بازی تاثیر میزارن .من لجندری رو تو بازی های دوستانه میتونم ببرم ولی وقتی از توی تورنمنت ها مثلا" چمپیونزلیگ رو بازی میکنم خیلی سخت میشه تا حالا شونصد بار بازی کردم نتوستم از گروهم صعود کنمتیمم هم رئال بود پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید اسلایدرها هم default هست
![]()
یعنی شما توی بازی دوستانه یا لیگ مقابل تیمی مثل رئال بازی کنین از لحاظ سختی خیلی فرقی نمیکنه با اینکه مقابل دورتومند یا شالکه بازی کنین .
ولی وقتی از لیگ سوییچ میکنین روی مثلا چمپیونز لیگ اونوقت سختی بازی واقعا بیشتر میشه . حالا میخواد هر تیمی باشه .
سلام خدمت دوستان عزیز
من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!
![]()
کلا اگر بخاییم اسلایدر ها رو تغییر بدیم چیزی که پیشنهادی هست چیه؟چیزی اصن هستش که یه مرجع رسمی اونو پیشنهاد بده؟
آپدیت 1.2 رو چیکار کنم؟ بریزم تو کدوم فلدر؟ فایل نصب نداره!!
یکی از دوستان چند ده صفحه قبل لینک داده بود به یه سایت خارجی اینا رو از اونجا کپی کردم، سایتش چی بود یادم نیست! گفتم شاید به دردت بخوره.
Gameplay Sliders (User/CPU)
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
سلام. از این ارور خیلی سردرنمیارم ولی بیشتر ارور های فایلهای با پسوند DLL مربوط به ویندوزه. شما «رفع ایراد ارورهای فایل dll» رو تو اینترنت سرچ کن به یه چیزایی می رسی.
ولی در نظر بگیر که کارت گرافیکیت باید آپدیت باشه و کرک ورژن 5 فیفا 14 هم تو اینترنت هست، اونو دانلود کن اگه نداری!
اگه با این چیزایی که گفتم حل نشد ویندوز و مشخصات سیستم ت رو بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن!
نمیدونم اما وقتی ویندوزم اکس پی بود و بازی ای نصب میکردم که ویندوز ویستا به بالا فقط ساپورتش میکرد این ارور رو میدادنوشته شده توسط P C [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام خدمت دوستان عزیز
من فیفا 14 شرکت مدرن رو نصب کردم و این مشکل رو دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین که مشکل از کجاست ...!!!
اگه ویندوزت اکس پی هستش باید ویندوزت رو ارتقا بدی
اخه خیلی راحت گل میشه رو 5080 ؟خداییش خیلی زیاده . یعنی اصلا توپی هم گل میشه تو بازی ؟
![]()
به نظر من که همینطوریش هم طبیعیه . من فوقش 3 یا 4 تا گل تو بازی بزنم و 2 تا هم بخورم که طبیعیه .
شما به جای بالا بردن قدرت دروازه بان ها که تخیلی میشن بیا به جاش shot error رو ببر بالا که بازی رو هم طبیعیتر میکنه.
رو 80 که بازی میکنم چه با دوستم چه با کامپیوتر نتایج نرمال هست رو 50 که هست توپ از کنار دستش میره تو گل
حالا من کار شما رو انجام میدم یعنی دروازبان 50 و شوت ارور رو میبرم بالا
شما هم کار منو انجام بده یعنی شوت ارور 50 و دروازبان 80
بعدش میایم نظر میدیم![]()
Last edited by reza4024; 30-12-2013 at 15:31.
آقا هاتف ممنون واسه جوابتون
این error هم اضافه شده !!!! یعنی اول این error جدیده رو میاره ، ok رو که میزنی error قبلی رو میاره !!!!
![]()
آقا رضا به شکل پنجره ها دقت کردی ؟!ویندوز 7 هستش ویندوزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)