کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها![]()
کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها![]()
تمام حرفهایی که در مورد T 16 میزنن کشکه
من امروز یکی گرفتم فردا هم میخوام برم پسش بدم
نه mkv پخش میکنه نه mp4
کیفیت 1080i هم از 720p ش کمتره
منوی فارسی نداره
اصلاً اگه شما برید تو سایت اصلی بلوسنس می بینید که حرفی در مورد h264 و mkv و ... ننوشته
خلاصه از ما گفتن کلاه سرتون نره
این T14+ هم معلوم نیست از کجا اومده چون تو سایت رسمی بلوسنس به اسم T140 یه مدل هست
نه T14+
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed63; 23-02-2011 at 22:33.
به نظر من توی این چند روزه پخش دیجیتال توی تهران مشکلاتی داشته برای گیرنده ایکس ویژن که مطمئنم مشکلاتی بوده منم که بلوسنس دارم مشکلاتی مثل سیاه شدن صفحه برای یک ثانیه رو تجربه کردم آیا تایید میشه؟
به نام خدا
سلام
بله
چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
البته من وقتی یکی از برنامههایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته
به نام خدا
سلام
راستش چند وقت پیش در مورد آنتن برقی تو تلویزیون صحبتی شد.
گفته شد جایی که آنتن دهی خوبه نباید آنتن برقی رو فعال کرد. ما که آنتن برقی نداریم اما احتمالاً یک قسمت داره که به برق وصل میشه و امواج رو تقویت میکنه. تو اون برنامه گفته شد اگه جایی باشین که آنتن دهی خوب باشه و آنتن برقی رو فعال کنید باعث میشه تصویرتون بدتر بشه و نویز های موجود رو هم تقویت کنه
اون اوایل هم که دستگاه ایکس ویژن خریدیم من تو یکی از منو ها قدرت آنتن رو فعال کردم بعد دیدم دستگاهمون هنگ کرد. وقتی پرسیدم گفتن مشکل از همون قدرت آنتنه
الان فکر میکنم اون قدرت آنتن مخصوص کسایی مثل شماست که آنتن برقی دارن
البته این مشکل توی دستگاه ایکس ویژن فامیلمون وجود داشت در حالی که با بلوسنس اصلا این مشکل رو من نداشتم . جالب بود خدمات مادایران می گفت ارسال دیجیتال با ایکس ویژن مشکل پیدا کرده و تا شنبه ( 30 بهمن حل میشه) من گفتم توی این چند روز خیلی کم صفحه سیاه اومده که سابقه نداشت من خودم بلوسنس 14+ دارم
تلتكست ما چند روزه كه قطعه
بقيه هم اين مشكلو دارند؟
XVision 131
دوستان الان بهترین دستگاه کدومه؟یا بهتره بگم کدوم از این دستگاهها مشکلاتش کم تره؟
من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟
به نام خدا
سلام
بله این تاخیر تو گیرندههای دیگه هم تا اونجایی که من میدونم وجود داره. من ایکس ویژن دارم و همین حالت رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)