تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 624 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    فرق USB ----T FMA با PCDVB-2100 در چیه؟
    فقط اسمشون فرق میکنه؟

و اگر در استانی که در مرکزش کار میکنه در جاهای دیگه هم کار میکنه تو همون استان؟ مثلا تو روستا

اگه آنتن کوچیکش کار نکنه باید آنتن خونه که برای تلویزیون استفاده میکنیم رو باید بهش وصل کنیم؟
    این آنتن کوچیکش باید کنار پنجره باشه؟ سیمش که کوچیکه چطوری کنار پنجره بزاریم؟!
    کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

7 blusens T16

تمام حرفهایی که در مورد T 16 میزنن کشکه
    من امروز یکی گرفتم فردا هم میخوام برم پسش بدم
    نه mkv پخش میکنه نه mp4
    کیفیت 1080i هم از 720p ش کمتره
    منوی فارسی نداره
    اصلاً اگه شما برید تو سایت اصلی بلوسنس می بینید که حرفی در مورد h264 و mkv و ... ننوشته
    خلاصه از ما گفتن کلاه سرتون نره
    این T14+ هم معلوم نیست از کجا اومده چون تو سایت رسمی بلوسنس به اسم T140 یه مدل هست
    نه T14+

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamed63; 23-02-2011 at 22:33.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من توی این چند روزه پخش دیجیتال توی تهران مشکلاتی داشته برای گیرنده ایکس ویژن که مطمئنم مشکلاتی بوده منم که بلوسنس دارم مشکلاتی مثل سیاه شدن صفحه برای یک ثانیه رو تجربه کردم آیا تایید میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    بله
    چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
    البته من وقتی یکی از برنامه‌هایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
    می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون
    به نام خدا
    سلام

راستش چند وقت پیش در مورد آنتن برقی تو تلویزیون صحبتی شد.
    گفته شد جایی که آنتن دهی خوبه نباید آنتن برقی رو فعال کرد. ما که آنتن برقی نداریم اما احتمالاً یک قسمت داره که به برق وصل میشه و امواج رو تقویت میکنه. تو اون برنامه گفته شد اگه جایی باشین که آنتن دهی خوب باشه و آنتن برقی رو فعال کنید باعث میشه تصویرتون بدتر بشه و نویز های موجود رو هم تقویت کنه

اون اوایل هم که دستگاه ایکس ویژن خریدیم من تو یکی از منو ها قدرت آنتن رو فعال کردم بعد دیدم دستگاهمون هنگ کرد. وقتی پرسیدم گفتن مشکل از همون قدرت آنتنه
    الان فکر می‌کنم اون قدرت آنتن مخصوص کسایی مثل شماست که آنتن برقی دارن

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نام خدا
    سلام
    بله
    چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
    البته من وقتی یکی از برنامه‌هایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته
    البته این مشکل توی دستگاه ایکس ویژن فامیلمون وجود داشت در حالی که با بلوسنس اصلا این مشکل رو من نداشتم . جالب بود خدمات مادایران می گفت ارسال دیجیتال با ایکس ویژن مشکل پیدا کرده و تا شنبه ( 30 بهمن حل میشه) من گفتم توی این چند روز خیلی کم صفحه سیاه اومده که سابقه نداشت من خودم بلوسنس 14+ دارم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تلتكست ما چند روزه كه قطعه
    بقيه هم اين مشكلو دارند؟
    XVision 131

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان الان بهترین دستگاه کدومه؟یا بهتره بگم کدوم از این دستگاهها مشکلاتش کم تره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟
    به نام خدا
    سلام
    بله این تاخیر تو گیرنده‌های دیگه هم تا اونجایی که من میدونم وجود داره. من ایکس ویژن دارم و همین حالت رو داره

11. این کاربر از rouhallah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •