من فقط از این صحنه ها دوست دارم کاسیاسو فقط ببینید!
![]()
من فقط از این صحنه ها دوست دارم کاسیاسو فقط ببینید!
![]()
توییتر عبدالله آل ثانی مالک مالاگا: "انتقال ایسکو به رئال مادرید؟ این در خواست خود بازیکن هست و ما نمی تونیم مانع اون بشیم."
در مورد انتقال گفته میشه که مالاگا تمایل داشته به جای بخشی از مبلغ انتقال، موراتا، ناچو یا خسه رودریگز از آکادمی هم به مالاگا منتقل بشند که با توجه به اینکه باشگاه برای هر سه بازیکن در فصل آینده برنامه داره، این درخواست رو رد کرده و کل مبلغ که بسته به عملکردی که خواهد داشت، چیزی در حدود 25-30 میلیون یورو هست به صورت نقدی پرداخت میشه.
طبیعی هست که توی ویدئوها بیشتر از حرکات تکنیکی و جذاب بازیکن ها استفاده بشه ولی در هر صورت اگه بازی های کاملش رو نگاه کنیم، از نظر سبک بازی از اون بازیکن هایی هست که همیشه توپ رو در فاصله نزدیکی نسبت به خودش کنترل می کنه و حرکات ظریفی روی توپ انجام میده، در طرف مقابل سرعت آنچنان بالایی نداره(بر خلاف نیمار که سرعتش جزو نقاط قوت اصلیش به شمار میره و معمولا ریسک بالاتری در حرکاتش وجود داره) و ایسکو در صورتی که بخواد به عنوان یک وینگر تخصصی مورد استفاده قرار بگیره شاید بازیکن نسبتا کندی محسوب بشه (مثل اینیستا) ولی به خاطر تکنیک بسیار بالایی که داره می تونه در لب خط طولی بازیکن مستقیم خودش را جا بگذاره و یا (مثل اینیستا) می تونه به عنوان هافبک وسط یا هافبک تهاجمی وسط کار کنه و با قدرت حفظ توپ بسیار بالایی که داره (ویژگی که در بین بازیکنان رئال کمتر پیدا میشه به استثنا مودریچ و اوزیل) و دید و هوشیاری خوبی که نسبت به هم تیمی هاش داره می تونه نقش یک طراح رو داشته باشه(مثل یه شماره 10 کلاسیک) و شاید این پست ایده آل ترین پست برای سبک بازیش باشه، از نظر گلزنی هم در عین حال که گل های خوبی هم به ثمر رسونده، آمار چندان بالایی نداره(بر خلاف نیمار، آمار گلزنی شبیه به اوزیل) و از نقاط ضعفش هم میشه به ضعف در نبردهای هوایی و قابلیت های کمتر در کارهای تدافعی (تکل و ...) اشاره کرد، هر چند که معمولا در پرس تیمی مشارکت نسبتا قابل قبولی داره و با توجه به اینکه فقط 21 سالش هست هنوز جای پیشرفت خیلی زیادی داره و از طرف دیگه این اسپانیایی بودنش می تونه باعث بشه که از حمایت و حاشیه امنیت بیشتری نسبت به بازیکنان خارجی، بین مردم مادرید و رسانه های اسپانیایی برخوردار بشه و باعث میشه فرصت های بیشتری نصیبش بشه که این هم در نوع خودش با توجه به پتانسیل بالایی که داره، مزیت به حساب میاد.
رئال 4.5 ميليون يورو غرامت به PSG ميپردازد
رئال مادريد در نظر دارد براي جذب سرمربي ايتاليايي 4.5 ميليون يورو به پاريسنرژرمن غرامت بپردازد.
بر اساس گزارشهاي «اکيپ» رئال مادريد در نظر دارد مبلغ 4.5 ميليون يورو براي جبران سالهاي باقي مانده قرارداد آنچلوتي در PSG به اين باشگاه بپردازد.
به گزارش فارس، روزنامه فرانسوي بدون فاش کردن منبع خبر اعلام کرد که اين موضوع هفته گذشته در يک مکالمه تلفني بين سران دو باشگاه رد و بدل شد.
اين روزنامه همچنين مدعي شد که هرچند جذب لوران بلان به عنوان سرمربي جديد PSG که احتمالا چهارشنبه رسما معرفي خواهد شد، راه را براي انتقال آنچلوتي به برنابئو باز کرده است؛ اما وي تا سوم جولاي قراردادش را به امضا نخواهد رساند.
دليل اين تأخير بر اساس گزارش روزنامه فرانسوي مسائل مالياتي است. آنچلوتي با منتظر ماندن تا آن تاريخ تنها 24 درصد از قرارداش را در اسپانيا ماليات ميدهد، به جاي اينکه زودتر اقدام کند و 52 درصد ماليات بدهد.
«لو پاريزين» در گزارشي مشابه نوشت که سرمربي ايتاليايي تا دوم يا سوم ژانويه رسما قراردادش را با رئال مادريد به امضا نخواهد رساند. سرمربي سابق ميلان در صورت پيوستن يه رئال 7 تا 8 ميليون يورو دستمزد ميگيرد.
منبع : ورزش 3
پرز : آنجلوتی به زودی مربی رئال خواهد شد / ک.رونالدو در رئال بازنشسته خواهد شدآنجلوتی : هنوز قرارداد امضا نکردیم. پی.اس.جی میتونه همین فردا خبر رو اعلام کنه که این به معنی حضور آنجلوتی در رئال خواهد بود. امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره. آنجلوتی فرد انتخابی من هست.
باید در نظر داشت که انتخاب آنجلوتی به تصمیم مسئولین پی.اس.جی مربوط میشه. اونا باید خبر قطعی رفتن آنجلوتی و اومدن بلان به جاش رو اعلام بکنن تا بتونیم آنجلوتی رو رسما استخدام بکنیم.
ایسکو: شانس زیادی برای رئالی شدن داره چون هم خودش میخواد بیاد رئال و هم رئال میخواد اون رو داشته باشه.
ایسکو یکی از بهترین بازیکن های اسپانیاست و مربی ها معتقدند توان بازی در رئال رو داره. میدونم که هیجان اومدن به رئال رو داره و به شخصه من هم شدیدا منتظر حضورش هستم.
اگه همه چی همینطور خوب پیش بره، به زودی قراردادش رو میبندیم و اعلام میکنیم. البته قبلش وضعیت مربی رو مشخص میکنیم.
کریس : کریس مهمترین بخش تیم ماست. کسیکه آینده تیم رو با توجه به اون میبندیم.
به زودی مشکلات حل میشن. به شخصه شک ندارم که کریس در رئال بازنشسته میشه. همونطور مطمئن هستم که به زودی قراردادش تمدید میشه. قبل از شروع فصل همه چی حل میشه.
درباره درخواست پول از کریس برای خرید مسی : اصلا اینطور چیزی نبود. این یه شایعه بود. زمان خوبی نبود اما تنها چیزی که گفتم و میگم اینه که هرکاری لازم باشه میکنم تا کریس در تیم بمونه. همه چیز پول نیست و این جور بازیکن ها نیاز دارن که بهشون نشون بدی که چقدر میخوای تویه تیمت باشن.
منبع : گل
بیل از پیوستن به رئال مطمئن است
![]()
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گرت بیل متقاعد شده است که رئال مادرید تلاش میکند او را در تابستان به خدمت بگیرد و هرچند او بسیار صبورانه منتظر است، اما انتظار اشارههای بیشتری را از سوی ابشگاه مادریدی دارد.
این بازیکن نمیخواهد باشگاه فعلیاش تاتنهام را تحت فشار بگذارد تا او را بفرشند؛ در عوض امیدوار است که ملاقات بین دنیل لوی و فلورنتینو پرس با توافق بر سر انتقال وی به پایان برسد؛ با وجود اینکه آندره ویاس بواس از رفتن این بازیکن خوشحال نخواهد شد.
هنوز 69 روز تا پایان فصل نقل و انتقالات باقی مانده است و رئال مادرید تاکنون بسیاری از برنامههایش را عملی کرده است. در همین حال بازیکن تاتنهام میداند که انتقال وی به رئال یکی از پیچیدهترین خریدهای این باشگاه خواهد بود.
بیل جذب پروژهای شده است که در رئال در حال اجرا است. رئیس باشگاه تاتنهام در تابستان با این بازیکن ملاقات خواهد کرد تا درباره آینده وی گفتوگو کنند و مشخص است که دو طرف روابط خوبی با هم دارند. زمانی خواهد رسید که بیل تمایلش برای پیوستن به رئال را در صورت امکان رخ دادن چنین اتفاقی بیان میکند. وی بدون هیچ توقعی به سادگی بیان خواهد کرد که چنین انتقالی چه معنایی میتواند برای او داشته باشد.
زیدان ایسکو را به رئال آوردبه گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رئال مادرید موفق شد ایسکو را متقاعد کند که پیشنهاد منچسترسیتی را رد کند و این بازیکن اکنون باید قراردادش را با سفیدپوشان نهایی کند؛ دلیل این کار پافشاری زینالدین زیدان است.
![]()
اسطوره فرانسوی در مسابقات زیر 21 سال اروپا با بازیکن مالاگا تماس گرفت تا نظرش را تغییر دهد. وی موفق شد ایسکو را متقاعد کند که در مادرید به او بازی خواهد رسید و سرمایه مهمی برای کارلو آنچلوتی خواهد بود. این در حالی است که ایسکو تصمیم خودش را برای رفتن به سیتی تقریبا گرفته بود.
زیدان باید همین کار را در مورد فلورنتینو پرس نیز انجام دهد و رئیس باشگاه را متقاعد کند که جذب این بازیکن یکی از اولویتهای باشگاه است.
بر اساس گزارشها فلورنتینو پرس به نزدیکانش اعلام کرده که هافبکهای میانی زیادی در حال حاضر در باشگاه وجود دارد. به هر حال پس از گفتوگو با زیدان، که دست راست آنچلوتی خواهد بود، نظرش تغییر کرد. زیدان معتقد است که این بازیکن به خاطر پتانسیل فوقالعاده و اسپانیایی بودنش خرید استراتژیک بزرگی برای رئال خواهد بود.
Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-06-2013 at 11:58.
کارلو انجلوتی رسماً به عنوان سرمربی جدید باشگاه رئال مادرید معرفی شد
قرارداد کارلتو تا پایان ماه ژوئن سال 2016 اعتبار دارد
مراسم معارفه ی این مربی ایتالیایی چهارشنبه ی همین هفته راس ساعت 13 به وقت محلی می باشد
این جمله خیلی معنی داره خیلیقرارداد کارلتو تا پایان ماه ژوئن سال 2016 اعتبار داردقرارداد هایی که به پایانشون نرسیده فسخ میشن
![]()
برای خبرها خصوصا خبرهای با این درجه از اهمیت حتما منبع هم عنوان بشه. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد صحبت های اخیر رونالدو در توییتر شخصیش مبنی بر "صحت نداشتن اخبار منتشره در ارتباط با تمدید": "کریستیانو این صحبت ها را کرد چون اطلاعاتی در رسانه های منتشر شده بود که با واقعیت سازگاری نداشت، به زودی این مسئله حل خواهد شد، من شک ندارم که رونالدو در رئال بازنشست خواهد شد، من متقاعد شدم که او تمدید خواهد کرد."
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد قیمت نجومی تعیین شده توسط باشگاه تاتنهام برای بیل: "قیمت بازیکنان هیچ وقت(از پیش) ارزان یا گران نیست، این بستگی به عملکردی که ارائه خواهند کرد دارد، فیگو، زیدان، رونالدو و بکهام جهش بزرگی را در آمد باشگاه ایحاد کردند، اگر شما برای بازیکنان بزرگ سرمایه گذاری کنید، در آمد بیشتری خواهید داشت." => احتمال جذب بیل قوت گرفت!
دیدگاه های بزرگان دنیای فوتبال راجع به کارلو آنچلوتی
سایت گل- دقایقی پیش نام کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید باشگاه رئال مادرید و جانشین ژوزه مورینیو معرفی شد.
*آریگو ساکی(سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا و میلان): آنچلوتی یک گارانتی بود. زمانی که او به میلان آمد، من از برلوسکونی خواستم تا او را به خدمت بگیرد.او یک استاد بود.اراده بالایی داشت،همیشه در دسترس بود و واقعا فروتن بود. او ازهمه بزرگتر بود.به خوبی جایگاه ها را تعریف می کرد، بازیها را پیش بینی می کرد و درهرپستی بازی می کرد.حالا هم تیم های او قابل اطمینان هستند.تیم های او فوتبال را چه به صورت فردی و چه به صورت گروهی، در سطح بالایی انجام می دهند.
*فابیو کاناوارو (ستاره سابق رئال مادرید وتیم ملی ایتالیا): آنچلوتی تجربه فراوانی دارد و فقط یک سرمربی خوب نیست، بلکه یک سرمربی حرفه ای است که همیشه رابطه خوبی با فوتبالیست ها داشته. همه از او خوششان می آید.
*پائولو مالدینی(بازیکن سابق میلان و تیم ملی ایتالیا): در میان تمام سرمربیانی که داشته ام، آنچلوتی کسی بوده که بی سروصداتر از همه رختکن را ادراه می کرد. او نگرانی ها و فشارها را در درون خودش حفظ می کرد و بدین ترتیب تیم ارام می ماند.راز بردها و موفقیت های تیم های ما در این حالت طبیعی او بود. او از آن دسته افرادی نیست که خودش به تنهایی کارها را انجام دهد و با هوش و ذکاوت زیادی کار می کند.به همین خاطر می تواند در هر جایی به جام قهرمانی برسد: در میلان، چلسی یا در رئال مادرید.
*کاستاکورتا (بازیکن سابق میلان و تیم ملی ایتالیا): من دوست دارم که به اندازه کارلو بی سروصدا باشم. از او مدیریت بی عیب و نقص رختکن تیم را یاد گرفتم.
*مورینتس:« من شخصا آنچلوتی را نمی شناسم ولی خیلی ها در مورد او با من صحبت کرده اند. امسال زیدان در رختکن تیم پایه ای بود و وقتی نام آنچلوتی به عنوان گزینه هدایت رئال مطرح شد، از او درمورد آنچلوتی پرسیدن. آنچلوتی چه به عنوان سرمربی و چه به عنوان بازیکن، فرد باتجربه ای است و از آن تیپ سرمربیانی است که بازیکنان از او خوششان می آید. فکر می کنم که او سرمربی ایده الی برای رئال مادرید است.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)