نخير
پيشنهاد من به شما ليفان ١٨٠٠ccاست كه از هر نظر
موتور ،امكانات و طراحي نسبت به j5 سره
نخير
پيشنهاد من به شما ليفان ١٨٠٠ccاست كه از هر نظر
موتور ،امكانات و طراحي نسبت به j5 سره
سلام دوستان.راستش ما حدود 22 23 تومن پول داریم.به نظر شما تندر 90 کار کرده بخریم بهتره یا 405 مدل بالا تر ؟ فکر میکنم با این پول نهایتا به ما تندر 90 مدل 88 بدن. به نظر شما تندر 90 با این سن به خرج افتاده؟
L90 مثل سابق طرفدار نداره و قطعاتش رفته رفته کمیاب تر میشه (حتی قطعات مصرفی مثل فیلتر هواکش)
پژو 405 مدل 90 و 91 گیرتون میاد
با 23 تومن 405 SLX هم میتونید انتخاب کنید
سمند EF7 91 بنزینی و 90 پایه گازسوز
سمند سال 91 هم میتونید بخرید ( مالتی پلکس )
طبق نظر دوستمون Pourya-pc من هم با پیشنهاداتشون موافقم
ضمنا تهیه خودرو مدل بالا هم کاری معقولانه تر به نظر میرسه !
چون متاسفانه در شرایط فعلی هر چه اختلاف سال تولیدی خودرو با مدل صفر بیشتر میشه، افت قیمتی هم بیشتر میشه
آخه دوستان راجع به کیفیت تندر 90 خیلی خوب شنیدم. ضمن اینکه الان 405 داریم خیلی اذیت میکنه. اگه پول بیشتری بذاریم و تندر 90 مدل بالاتر بگیریم چطور ؟ باز هم نظرتون همینه؟
پژو 206 وی 8 مدل 89 سفید 1 گلگیر و 1 در ( عقب سمت راننده ) رنگ شده چند قیمت می خوره ؟
کیفیت خودروهای داخلی رده 20 تا 30 که شامل ال 90 هم میشه یکی هست ، افتضاحترینشون پراید هست که نسبت به مدل های صبا بسیار عالی شدن و اصلا قابل قیاس با گذشته نیستن
405 اس ال ایکس ماشین خوبی از آب دراومده و به نظر شخص من بهتر از ال 90 هست
سواری ال 90 برای شهر خیلی خوبه اما برای مسافرت خارج از شهر در کوه کمر بسیار رعب آور عمل میکنه
مزیت ال 90 ترمز عالی و تعلیق محکم و همینطور فنی بسیار خوبش هست
اگر ماشین خوب درون شهری مد نظر هست ال 90 خوبه اما همانطور که عرض کردم با مشکل کمبود قطعات همراه است
انتخاب با شماست ( ال 90 با بیش از 9 ملیون گرانتر از 405 نمیارزه )
33.500.000
تا 22-23 تومن بودجه دارم.. از 206 SD خوشم میاد.. با این بودجه یه V1 تروتمیز گیر میاد؟ ارزش خرید داره؟ یا رو هاچ بکش فکر کنم؟
مرسی دوست عزیز. حالا به نظرت این 405 ما مدل 83 تقریبا دور رنگ دوگانه سوز چند میارزه؟ موتورش سالمه همه خرجاشم انجام شده. مشکی هم هست . تخفیف بیمه و بنزین 400 تومنی هم زیاد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)