تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 405 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شما مطمئنید رفت و برگشت رادیاتور رو پکیج را درست بستند؟

سلام خدمت اساتید.
    من یک دستگاه بوتان ریولی دارم (قدیمی) که پارسال مبدل و بوردش رو عوض کردم. امسال سنسورهای دمای سیستم گرمایش و آب گرم رو هم عوض کردم؛ ولی وقتی روی حالت گرمایش (شوفاژ) می گذارم، مشعل روشن می شه و بعد از حدود 30 ثانیه، دوباره خاموش می شه. رادیاتورها فقط ولرم می شن و اصلا داغ نمی شن. ممکنه مشکل از کجا باشه؟
    نماینده بوتان می گه مشکل از کثیف بودن آب مدار گرمایش و لوله ها است، ولی وقتی شیر تخلیه یا شیر هواگیری رادیاتورها رو باز می کنم، آب خروجی قابل آشامیدنه!!!
    خونه قبلی یک فرولی داشتم که خیلی عالی بود و به شدت راضی بودم، ولی این وقتی اومدم تو این خونه، نصب بود و خیلی اذیت می کنه. لطفا راهنمایی کنید.
    - - - Updated - - -

شما مطمئنید رفت و برگشت رادیاتور رو پکیج را درست بستند؟

سلام خدمت اساتید.
    من یک دستگاه بوتان ریولی دارم (قدیمی) که پارسال مبدل و بوردش رو عوض کردم. امسال سنسورهای دمای سیستم گرمایش و آب گرم رو هم عوض کردم؛ ولی وقتی روی حالت گرمایش (شوفاژ) می گذارم، مشعل روشن می شه و بعد از حدود 30 ثانیه، دوباره خاموش می شه. رادیاتورها فقط ولرم می شن و اصلا داغ نمی شن. ممکنه مشکل از کجا باشه؟
    نماینده بوتان می گه مشکل از کثیف بودن آب مدار گرمایش و لوله ها است، ولی وقتی شیر تخلیه یا شیر هواگیری رادیاتورها رو باز می کنم، آب خروجی قابل آشامیدنه!!!
    خونه قبلی یک فرولی داشتم که خیلی عالی بود و به شدت راضی بودم، ولی این وقتی اومدم تو این خونه، نصب بود و خیلی اذیت می کنه. لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام خدمت اساتید.
    دوست عزیز این مورد ممکنه چند دلیل داشته باشه اولین دلیلش گرفتگی صافی مدار برگشت رادیاتور که معمولا پایین پکیج و قبل از پمپ سیرکولاتور روی اتصالات شلنگ و شیر ها نصب میشه که باید توری درون صافی رو در بیاری و تمیزش کنی.
    دومین دلیل ایراد در سنسور گرمایش
    سومین دلیل برد الکتریکی دستگاه . اینا رو چک کنین و بازم بهم اطلاع بدین ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان بنده خوشحال میشم بتونم اینجا راجب هر سواله تاسیساتی کمکتون کنم و حتی ازتون مطالبی یاد بگیرم. من دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ، لیسانس مکانیک تاسیسات حرارتی برودتی خوندم و عضو نظام مهندسی (پایه سه ) هستم و هم اینکه هفت سالی هست که کارهای تاسیساتی از جمله نصب و تعمیر پکیج انجام میدم.

4. این کاربر از teknesiyan1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست گرامی

شما احتمالن فروشنده یا نصاب این برندی که تبلیغش رو می کنید نیستید؟
    خواستم یادآوری کنم که هدف این فروم نه تبلیغات برند یا محصولی خاص. بلکه تبادل نظر و راهنمایی مصرف کنندگان از نظر فنی است.

- - - Updated - - -

سلام دوست گرامی

خواستم یادآوری کنم که هدف این فروم نه تبلیغات برند یا محصولی خاص. بلکه تبادل نظر و راهنمایی مصرف کنندگان از نظر فنی است.

- - - Updated - - -

سلام دوست گرامی

خیر دوست عزیز بنده توی کار پکیج هستم ولی یک برند دیگه !!در ضمن این دوستمون گفتن چه برندی مناسبه که بنده گزینه مناسب رو پیشنهاد دادم .
    با سپاس

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان بنده خوشحال میشم بتونم اینجا راجب هر سواله تاسیساتی کمکتون کنم و حتی ازتون مطالبی یاد بگیرم.
    من دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ، لیسانس مکانیک تاسیسات حرارتی برودتی خوندم و عضو نظام مهندسی (پایه سه ) هستم و هم اینکه هفت سالی هست که کارهای تاسیساتی از جمله نصب و تعمیر پکیج انجام میدم.
    با سلام ممنون از حضورتون در این سایت و این تاپیک و اطلاعات و راهنمائیهایی که در اختیار مردم قرار میدین
    بنده سوالی دارم در مورد فیلتر بیکربنات
    توی یکی از شهرهای ایران , یک مغازه که کارش فروش انواع فیلتر تصفیه آب هست , فیلتری میفروشند به نام بی کربونات که داخلش قطعات بی کربنات ریخته شده
    سه سایز دارند که یکیش ارتفاعش حدود 20cm هست و قیمتش 35000 تومن
    میگفتند این فیلتر سختی آب رو میگیره
    1- آیا این فیلتر کارآمد هست ؟ یا مثل خیلی چیزهای دیگه فقط یک کلاهبرداری تجاری هست ؟
    2- سختی آب رو میگیره یعنی چی ؟ یعنی املاح و گچ و آهک رو میگیره و آب باصطلاح سبک میشه ؟
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-10-2015 at 09:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام ... من برای ویلامون که تو منطقه سردسیر تبریز هست میخواستم پکیج بگیرم و واقعا گیج شدم هر فروشنده ای یه چیزی میگه . متراژ ویلا حدود 220 متر و دوطبقه دوبلکس هست و 14 تا رادیاتور و حوله خشک کن میخوره و پنجره هاش معمولی فلزی تک جداره هست و تعداد پنجره ها هم زیاده. من خودم نظرم رو پکیج زمینی 35000 کیلو کالری ایران رادیاتور هست که مشعل فن دار (مثل مشعل موتورخانه) و دوتا پمپ جداگانه برگشت آب گرم و شوفاژ و مخزن 120 لیتری ذخیره اب گرم داره ( تو ویلا فضای جداگانه برای موتورخانه تعبیه شده و مشکل نصب مشعل فن دار وجود نداره) ویا 36000 چدنی شوفاژکار ولی فروشنده ها اینجا میگن پکیج زمینی منسوخ شده و دیواری دو مبدل بگیر . موندم چیکار کنم در ضمن مصرف گاز و برقش هم برام مهمه چون تعرفه ویلا تجاری محاسبه میشه. ممنون
    Last edited by iransatinfo; 11-10-2015 at 20:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام و عرض أدب سوال من جواب نداديد خواهش ميكنم بفرماييد تفاوت كيفيت پكيج بارل يا باكس و بوتان در چه مواردي است اگر براي منزل خود خريد بكنيد كدام را انتخاب ميكنيد در ضمن منزل اينجانب متراژ ١٢٠ متر با ٥ عدد راديات اماده نصب پكيج ميباشد با تشكر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام،
    چطور از بین این همه برند به این دو رسیدید؟ بخصوص بارل.

با سلام و عرض أدب سوال من جواب نداديد خواهش ميكنم بفرماييد تفاوت كيفيت پكيج بارل يا باكس و بوتان در چه مواردي است اگر براي منزل خود خريد بكنيد كدام را انتخاب ميكنيد در ضمن منزل اينجانب متراژ ١٢٠ متر با ٥ عدد راديات اماده نصب پكيج ميباشد با تشكر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام،

برای مورد کاربرد شما دیگ زمینی مناسبتره. یکی از دلایل وجود پمپ با هد بالا برای ساپورت گرمایشه . در ضمن وجود مخزن هم مزیت عمده ای محسوب میشه.

ظرفیت 35 کیلووات در پکیج های دیواری هم وجود داره. ولی بطور کلی پکیج دیواری با توجه به دوبلکس بودن و نوع نیاز شما به دلیل فشار وارده به پمپ توصیه نمیشه.

با سلام ... من برای ویلامون که تو منطقه سردسیر تبریز هست میخواستم پکیج بگیرم و واقعا گیج شدم هر فروشنده ای یه چیزی میگه . متراژ ویلا حدود 220 متر و دوطبقه دوبلکس هست و 14 تا رادیاتور و حوله خشک کن میخوره و پنجره هاش معمولی فلزی تک جداره هست و تعداد پنجره ها هم زیاده. من خودم نظرم رو پکیج زمینی 35000 کیلو کالری ایران رادیاتور هست که مشعل فن دار (مثل مشعل موتورخانه) و دوتا پمپ جداگانه برگشت آب گرم و شوفاژ و مخزن 120 لیتری ذخیره اب گرم داره ( تو ویلا فضای جداگانه برای موتورخانه تعبیه شده و مشکل نصب مشعل فن دار وجود نداره) ویا 36000 چدنی شوفاژکار ولی فروشنده ها اینجا میگن پکیج زمینی منسوخ شده و دیواری دو مبدل بگیر . موندم چیکار کنم در ضمن مصرف گاز و برقش هم برام مهمه چون تعرفه ویلا تجاری محاسبه میشه. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سپاس از پاسخ شما.
    وجود فروشنده ها یا کسانی که روی برند خاصی کار می کنند و توصیه های اونها به مصرف کنندگان در این فروم به نظر من اجحاف در حق افرادیه که جهت انتخاب مشاوره می گیرند.

خیر دوست عزیز بنده توی کار پکیج هستم ولی یک برند دیگه !!در ضمن این دوستمون گفتن چه برندی مناسبه که بنده گزینه مناسب رو پیشنهاد دادم .
    با سپاس

12. این کاربر از tornado87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •