شما مطمئنید رفت و برگشت رادیاتور رو پکیج را درست بستند؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوست عزیز این مورد ممکنه چند دلیل داشته باشه اولین دلیلش گرفتگی صافی مدار برگشت رادیاتور که معمولا پایین پکیج و قبل از پمپ سیرکولاتور روی اتصالات شلنگ و شیر ها نصب میشه که باید توری درون صافی رو در بیاری و تمیزش کنی.
دومین دلیل ایراد در سنسور گرمایش
سومین دلیل برد الکتریکی دستگاه . اینا رو چک کنین و بازم بهم اطلاع بدین ممنون.
دوستان بنده خوشحال میشم بتونم اینجا راجب هر سواله تاسیساتی کمکتون کنم و حتی ازتون مطالبی یاد بگیرم. من دانشجوی کارشناس ارشد مکانیک ، لیسانس مکانیک تاسیسات حرارتی برودتی خوندم و عضو نظام مهندسی (پایه سه ) هستم و هم اینکه هفت سالی هست که کارهای تاسیساتی از جمله نصب و تعمیر پکیج انجام میدم.
خیر دوست عزیز بنده توی کار پکیج هستم ولی یک برند دیگه !!در ضمن این دوستمون گفتن چه برندی مناسبه که بنده گزینه مناسب رو پیشنهاد دادم .
با سپاس
با سلام ممنون از حضورتون در این سایت و این تاپیک و اطلاعات و راهنمائیهایی که در اختیار مردم قرار میدین
بنده سوالی دارم در مورد فیلتر بیکربنات
توی یکی از شهرهای ایران , یک مغازه که کارش فروش انواع فیلتر تصفیه آب هست , فیلتری میفروشند به نام بی کربونات که داخلش قطعات بی کربنات ریخته شده
سه سایز دارند که یکیش ارتفاعش حدود 20cm هست و قیمتش 35000 تومن
میگفتند این فیلتر سختی آب رو میگیره
1- آیا این فیلتر کارآمد هست ؟ یا مثل خیلی چیزهای دیگه فقط یک کلاهبرداری تجاری هست ؟
2- سختی آب رو میگیره یعنی چی ؟ یعنی املاح و گچ و آهک رو میگیره و آب باصطلاح سبک میشه ؟
با تشکر
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-10-2015 at 09:35.
با سلام ... من برای ویلامون که تو منطقه سردسیر تبریز هست میخواستم پکیج بگیرم و واقعا گیج شدم هر فروشنده ای یه چیزی میگه . متراژ ویلا حدود 220 متر و دوطبقه دوبلکس هست و 14 تا رادیاتور و حوله خشک کن میخوره و پنجره هاش معمولی فلزی تک جداره هست و تعداد پنجره ها هم زیاده. من خودم نظرم رو پکیج زمینی 35000 کیلو کالری ایران رادیاتور هست که مشعل فن دار (مثل مشعل موتورخانه) و دوتا پمپ جداگانه برگشت آب گرم و شوفاژ و مخزن 120 لیتری ذخیره اب گرم داره ( تو ویلا فضای جداگانه برای موتورخانه تعبیه شده و مشکل نصب مشعل فن دار وجود نداره) ویا 36000 چدنی شوفاژکار ولی فروشنده ها اینجا میگن پکیج زمینی منسوخ شده و دیواری دو مبدل بگیر . موندم چیکار کنم در ضمن مصرف گاز و برقش هم برام مهمه چون تعرفه ویلا تجاری محاسبه میشه. ممنون
Last edited by iransatinfo; 11-10-2015 at 20:29.
با سلام و عرض أدب سوال من جواب نداديد خواهش ميكنم بفرماييد تفاوت كيفيت پكيج بارل يا باكس و بوتان در چه مواردي است اگر براي منزل خود خريد بكنيد كدام را انتخاب ميكنيد در ضمن منزل اينجانب متراژ ١٢٠ متر با ٥ عدد راديات اماده نصب پكيج ميباشد با تشكر فراوان
سلام،
چطور از بین این همه برند به این دو رسیدید؟ بخصوص بارل.
سلام،
برای مورد کاربرد شما دیگ زمینی مناسبتره. یکی از دلایل وجود پمپ با هد بالا برای ساپورت گرمایشه . در ضمن وجود مخزن هم مزیت عمده ای محسوب میشه.
ظرفیت 35 کیلووات در پکیج های دیواری هم وجود داره. ولی بطور کلی پکیج دیواری با توجه به دوبلکس بودن و نوع نیاز شما به دلیل فشار وارده به پمپ توصیه نمیشه.
سپاس از پاسخ شما.
وجود فروشنده ها یا کسانی که روی برند خاصی کار می کنند و توصیه های اونها به مصرف کنندگان در این فروم به نظر من اجحاف در حق افرادیه که جهت انتخاب مشاوره می گیرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)