آره پارسال با 2807 قبول شدن
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
به فرض اینکه صنعتی اصفهان قبول شم کدوما برم؟
دانشگاه اصفهان چی؟
آره پارسال با 2807 قبول شدن
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
به فرض اینکه صنعتی اصفهان قبول شم کدوما برم؟
دانشگاه اصفهان چی؟
سلام ، لطفا در مورد رشته های کامپیوتر و فیزیک کوانتمی کاردانی و کارشناسی توضیح دهید.
و آیا گذراندن دو رشته ای که در بالا ذکر کردم ، در پیام نور و غیر انتفاعی سخت است ؟
من در مورد وضعیت آموزشی در دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی خبر ندارم ، کسانی که چنین رشته هایی رو در این دانشگاهها خوندن لطفا توضیح بدن که وضعیت آموزشی این دانشگاهها چطوره؟ و آیا استادان اونها خوب تدریس می کنند؟
کسی نیست جواب ما را بده؟
دانشگاه صنعتی که ظرفیتها رو کم کرده ولی باید به امید سهمیه جنسیتی باشی. در مورد نرم افزار هم تو همین انجمن یه بحثی هست بین اصفهان و صنعتی بگرد پیداش کنی.
در مورد سوال اصلیتم آخه این دوتا اصن ربطی به هم ندارن باید ببینی به برق بیشتر علاقه داری یا کامپیوتر. و اینکه شما کدوم شهرید؟
شهرم بین اصفهان و کاشانه بیشترم به کامپیوتر علاقه دارم ولی نزدیکان می گن برو برق منم موندم!
اتفاقا خیلی هم به هم ربط داره که پرسیدم گرایش الکترونیک با سخت افزار خیلی شبیه هستند
Last edited by ltmad; 08-08-2011 at 15:30.
آره بعدا فهمیدم اردستانی
هر چی خودت علاقه داری برو به نزدیکانم بگو اگه خیلی مشتاقن خودشون برن برق
البته فکر کنم به کاشان نزدیکتر باشی و خوابگاه هم نخوای؟
حالا اگه من بودم به علاقم توجه می کردم
همین دوتا گرایش فقط به هم مربوطه و گر نه نرم افزار ربطی به قدرت نداره مثلا"اتفاقا خیلی هم به هم ربط داره که پرسیدم گرایش الکترونیک با سخت افزار خیلی شبیه هستند
خودت نرم افزار دوست داری یا سخت افزار؟
کلا هر دو گرایش کامپیوتر را دوست دارم
حالا دیگه خودت میدونی باید ببینی تو کدوم دانشگاه راحت تری واسه زندگی و...
من اگه بودم احتمال قوی کامپیوتر رو میرفتم
يكي من رو هم دريابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
سلام.
به نظر شما با رتبه ی 1287 کشوری و 734 منطقه 1 تو رشته ی ریاضی فیزیک بهترین رشته و دانشگاه چیه؟
من کلا قاط و قوط زدم و گیج و گوج شدم! اصلا نمیدونم چیکار کنم. به مهندسی کامپیوتر علاقه دارم ولی میترسم بازار کارش خوب نباشه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)