تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 314 از 870 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کارش خیلی حرفه ای بود . اینجوری بعدا قیمتش چند برابر میشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بازی طالب لو این فصل در حدی نبود که توی پست اول ادعا بشه که باید به تیم ملی دعوت بشه.قبول دارم که واقعا توی جام حذفی توی گرفتن پنالتیا خوب عمل کرد ولی اگر توی طول فصل با عملکرد پارسالش در نظر بگیرید,واقعا بازیش کاهش کیفیت داشت.
    توی همین بازی فولاد یکی 2تا خروج اشتباه داشتش که اگر فولادیا دقت کرده بودن کار اصلا به پنالتی نمیکشید.
    به نظر من واکنشش توی صحنه گل هم خیلی ضعیف بود.البته قبول دارم گرتن اون توپ هم کار هر دروازبانی نبود ولی فرق یه دروازبان بزرگ با یه دروازبان سطح پایین تر توی این صحنه ها مشخص میشه.مثلا شوتی که پیتر چک توی بازی لیورپول گرفت رو مقایسه کنید با گلی که طالب لو خورد.اگر اشتباه نکنم اون شوتو جرارد زد.با توجه به فاصله کم با دروازه چک اصلا مهلتی نداشت و فقط باید واکنش نشون میداد که عالی بود ولی وحید فرصت داشت که یه عکس العمل حداقل خوب نشون بده(اینا رو میگم چون خودم از 7 سالگی تا الان که 18 سالمه دروازبانم)البته به هیچ وجه نمیخوام خودمو با وحید مقایسه کنم ولی به نظر من طالب لو امسال کیفیت بازیش به مراتب از سالای گذشته کمتر بود.
    یه مشکل طالب لو که من دقیقا از اولین سال بازیش که به تیم المپیک دعوت شد یادمه خروجای اشتباهشه که هنوز که هنوزه با وجود گذشتن 4سال حل نشده.نمیدونم چرا مربی های دروازبانیش این ضعفشو برطرف نکردن هنوز.
    امیدوارم یه بحث منطقی با دوستای آبی داشته باشیم درین باره نه تعصب ورزی کورکورانه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظر من بازی طالب لو این فصل در حدی نبود که توی پست اول ادعا بشه که باید به تیم ملی دعوت بشه.قبول دارم که واقعا توی جام حذفی توی گرفتن پنالتیا خوب عمل کرد ولی اگر توی طول فصل با عملکرد پارسالش در نظر بگیرید,واقعا بازیش کاهش کیفیت داشت.
    توی همین بازی فولاد یکی 2تا خروج اشتباه داشتش که اگر فولادیا دقت کرده بودن کار اصلا به پنالتی نمیکشید.
    به نظر من واکنشش توی صحنه گل هم خیلی ضعیف بود.البته قبول دارم گرتن اون توپ هم کار هر دروازبانی نبود ولی فرق یه دروازبان بزرگ با یه دروازبان سطح پایین تر توی این صحنه ها مشخص میشه.مثلا شوتی که پیتر چک توی بازی لیورپول گرفت رو مقایسه کنید با گلی که طالب لو خورد.اگر اشتباه نکنم اون شوتو جرارد زد.با توجه به فاصله کم با دروازه چک اصلا مهلتی نداشت و فقط باید واکنش نشون میداد که عالی بود ولی وحید فرصت داشت که یه عکس العمل حداقل خوب نشون بده(اینا رو میگم چون خودم از 7 سالگی تا الان که 18 سالمه دروازبانم)البته به هیچ وجه نمیخوام خودمو با وحید مقایسه کنم ولی به نظر من طالب لو امسال کیفیت بازیش به مراتب از سالای گذشته کمتر بود.
    یه مشکل طالب لو که من دقیقا از اولین سال بازیش که به تیم المپیک دعوت شد یادمه خروجای اشتباهشه که هنوز که هنوزه با وجود گذشتن 4سال حل نشده.نمیدونم چرا مربی های دروازبانیش این ضعفشو برطرف نکردن هنوز.
    امیدوارم یه بحث منطقی با دوستای آبی داشته باشیم درین باره نه تعصب ورزی کورکورانه.
    تایید میشه
    وقتی اولین پنالتی رو زدن زیر طاق طالب لو اصلا جهتش رو هم نتونست تشخیص بده.
    ولی بقیه رو هی زدن وسط دروازه خب معلومه میگیره دیگه. تازه یکی هم زدن بیرون.
    تو دروازه بانا طالب لو در رده سوم چهارمه.
    تو بازی با راه اهن هم میختاریان پنالتی رو زد گوشه دروازه که طالب لو بازم اشتباه تشخیص داد
    ولی بقیه واقعا افتضاح پنالتی زدن و طالب لو گرفت.
    در نتیجه طالب لو پنالتی گیر نیست. بازیکنا پنالتی زن نیستن.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

کی میگه همه میتونن با پا پنالتی بگیرن ؟؟؟
    طالب لو اینکار رو عالی انجام میده .....
    ندیدی پنالتی دوم رو که گرفت چقدر دقیق جلوی توپ پاشو نگه داشت ؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث من پنالتی نبود.یه بار دیگه پستمو بخون میبینی که گفتم طالب لو توی این فصل عالی پنالتی گرفت.به هر حال جولین گرفتن پنالتی به هر صورتی یه نوع هنره.بحث من درباره عملکرد کلی طالب لو توی این فصل بود

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

همه جا فوتبال ایران رو با استقلال و پرسپولیس میشناسند و تیمهای دیگه تا چند سال پیش برای سوم شدن میجنگیدند و آرزوشون این بود که بتونند مقابل این تیمها یک مساوی بگیرند.
    استقلال و پیروزی 2 تیم دولتی هستند و دولت باید خرجشون رو بده همونطور که خرج سپاهان رو فولاد مبارکه میده.
    اصلا این موضوعی که شما میگید با کل قوانین fifa و afc مغایرت داره.

یعنی مستقل بودن فوتبال از دولت و خصوصی بودن تیم ها.
    ولی توی کشور ما حتی ورزشش هم باید با دخالت مستقیم دولت انجام بشه.
    و این جای تاسف داره.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

شاید...من زیاد توو نخ فوتبال و تعقیبش نیستم ولی همیشه پگاه گیلان رو دوست داشتم و واقعا از بردش خوشحال میشدم!چون هرگز حامیان مالی قوی ای مثل استقلال و پرسپولس نداشته!
    مگه نبود همین استقلالی که 4 به 1 از پگاه باخت؟!
    به خصوص جلوی تیم قدرتمندی مثل سپاهان که پرسپولیس خیلی شانسی ازش برد!
    کی باورش میشد پگاه قعر جدولی سپاهان رو به نتیجه ی 4 به 2 ببره؟!
    کاش این نادر دست نشان زودتر مربی پگاه میشد...شاید اگه از اول مربی پگاه بود وضعیت پگاه خیلی بهتر از اینا بود که شک ندارم همینطوره!
    در کل اینجور بحث ها هیچ وقت پایان نداره چون یه نفر به خاطر علاقه ای که به یه تیم داره هرگز حاضر نیست تیم دیگه ای رو بالاتر ازش بدونه!

به خاطر همین می گم دم پگاه گرم!
    دم شما هم گرم که طرفدار تیم شهر خودتونید.
    واقعا تیم خوبی دارید.
    اگه همیشه همین جوری بازی کنه ان شاءالله روزهای خوبی در پیش رو خواهید داشت.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بردیا کاملا موافقم.پارسال وحید عالی بود حتی بهترین دروازه بان هم انتخاب شد.ولی جولین مخالفم مگه میشه آدم اینقدر پنالتی بگیره.او در طول فصل های پیش هم پنالتی های حساسی رو گرفته مثلا علی دایی.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از نظر لطفت ، به نظر من واقعیت هم همینه...هرکس باید طرفدار تیم شهر خودش باشه!
    حالا چه اول باشه و چه آخر.
    بازم تکرار می کنم که من همیشه طرفدار پگاه بودم و خواهم بود.چه ببازه و چه ببره!به هر حال آبروی فوتبال هر شهر تیمیه که داره و مهمتر از اون هواداراشن...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من تازه از بن رها شدم اصلا هم قصد دعوا ندارم...
    استقلال اصلا خوب بازی نکرد..بازم طالب لو..البته فولادیها هم پنالتیها رو خیلی بد زدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •