کارش خیلی حرفه ای بود . اینجوری بعدا قیمتش چند برابر میشه
بله
خير
کارش خیلی حرفه ای بود . اینجوری بعدا قیمتش چند برابر میشه
به نظر من بازی طالب لو این فصل در حدی نبود که توی پست اول ادعا بشه که باید به تیم ملی دعوت بشه.قبول دارم که واقعا توی جام حذفی توی گرفتن پنالتیا خوب عمل کرد ولی اگر توی طول فصل با عملکرد پارسالش در نظر بگیرید,واقعا بازیش کاهش کیفیت داشت.
توی همین بازی فولاد یکی 2تا خروج اشتباه داشتش که اگر فولادیا دقت کرده بودن کار اصلا به پنالتی نمیکشید.
به نظر من واکنشش توی صحنه گل هم خیلی ضعیف بود.البته قبول دارم گرتن اون توپ هم کار هر دروازبانی نبود ولی فرق یه دروازبان بزرگ با یه دروازبان سطح پایین تر توی این صحنه ها مشخص میشه.مثلا شوتی که پیتر چک توی بازی لیورپول گرفت رو مقایسه کنید با گلی که طالب لو خورد.اگر اشتباه نکنم اون شوتو جرارد زد.با توجه به فاصله کم با دروازه چک اصلا مهلتی نداشت و فقط باید واکنش نشون میداد که عالی بود ولی وحید فرصت داشت که یه عکس العمل حداقل خوب نشون بده(اینا رو میگم چون خودم از 7 سالگی تا الان که 18 سالمه دروازبانم)البته به هیچ وجه نمیخوام خودمو با وحید مقایسه کنم ولی به نظر من طالب لو امسال کیفیت بازیش به مراتب از سالای گذشته کمتر بود.
یه مشکل طالب لو که من دقیقا از اولین سال بازیش که به تیم المپیک دعوت شد یادمه خروجای اشتباهشه که هنوز که هنوزه با وجود گذشتن 4سال حل نشده.نمیدونم چرا مربی های دروازبانیش این ضعفشو برطرف نکردن هنوز.
امیدوارم یه بحث منطقی با دوستای آبی داشته باشیم درین باره نه تعصب ورزی کورکورانه.
تایید میشه
وقتی اولین پنالتی رو زدن زیر طاق طالب لو اصلا جهتش رو هم نتونست تشخیص بده.
ولی بقیه رو هی زدن وسط دروازه خب معلومه میگیره دیگه. تازه یکی هم زدن بیرون.
تو دروازه بانا طالب لو در رده سوم چهارمه.
تو بازی با راه اهن هم میختاریان پنالتی رو زد گوشه دروازه که طالب لو بازم اشتباه تشخیص داد
ولی بقیه واقعا افتضاح پنالتی زدن و طالب لو گرفت.
در نتیجه طالب لو پنالتی گیر نیست. بازیکنا پنالتی زن نیستن.
کی میگه همه میتونن با پا پنالتی بگیرن ؟؟؟
طالب لو اینکار رو عالی انجام میده .....
ندیدی پنالتی دوم رو که گرفت چقدر دقیق جلوی توپ پاشو نگه داشت ؟؟؟؟
بحث من پنالتی نبود.یه بار دیگه پستمو بخون میبینی که گفتم طالب لو توی این فصل عالی پنالتی گرفت.به هر حال جولین گرفتن پنالتی به هر صورتی یه نوع هنره.بحث من درباره عملکرد کلی طالب لو توی این فصل بود
اصلا این موضوعی که شما میگید با کل قوانین fifa و afc مغایرت داره.
یعنی مستقل بودن فوتبال از دولت و خصوصی بودن تیم ها.
ولی توی کشور ما حتی ورزشش هم باید با دخالت مستقیم دولت انجام بشه.
و این جای تاسف داره.
دم شما هم گرم که طرفدار تیم شهر خودتونید.
واقعا تیم خوبی دارید.
اگه همیشه همین جوری بازی کنه ان شاءالله روزهای خوبی در پیش رو خواهید داشت.
من بردیا کاملا موافقم.پارسال وحید عالی بود حتی بهترین دروازه بان هم انتخاب شد.ولی جولین مخالفم مگه میشه آدم اینقدر پنالتی بگیره.او در طول فصل های پیش هم پنالتی های حساسی رو گرفته مثلا علی دایی.
ممنون از نظر لطفت ، به نظر من واقعیت هم همینه...هرکس باید طرفدار تیم شهر خودش باشه!
حالا چه اول باشه و چه آخر.
بازم تکرار می کنم که من همیشه طرفدار پگاه بودم و خواهم بود.چه ببازه و چه ببره!به هر حال آبروی فوتبال هر شهر تیمیه که داره و مهمتر از اون هواداراشن...
من تازه از بن رها شدم اصلا هم قصد دعوا ندارم...
استقلال اصلا خوب بازی نکرد..بازم طالب لو..البته فولادیها هم پنالتیها رو خیلی بد زدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)