تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 339 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

حاجی میره
    میاد
    میره
    میاد
    کریم انصاری فرد تو راه
    بیگ زاده برگشته
    امیر خان که فقط یاد گرفته میگه بزرگوار ...
    منوچهری
    دهنوی
    کسی میتونه بگه چه خبره توی استقلال ؟؟

2. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برهانی با استقلال تمدید کرد

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال قرارداد خود را با این تیم برای یک فصل دیگر تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر شد تا برای فصل آینده مذاکره با مسئولان تیم را انجام دهد.
    برهانی در جلسه ای که فتح الله زاده و امیدوار رضایی حضور داشت پس از صحبت های نهایی برای یک سال دیگر قرارداد خود را با آبی پوشان تمدید کرد.

برهانی: امیدوارم امسال با قلعه‌نویی سال متفاوتی داشته باشم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: امیدوارم با حضور امیر قلعه نویی سال متفاوتی داشته باشم.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی پس از تمدید قرارداد با استقلال در جمع خبرنگاران گفت: کل زمانی که برای تمدید قرارداد صرف کردیم دو سه دقیقه بیشتر نشد. پنجشنبه با آنها صحبت کرده بودم و امروز صحبت های نهایی شد.
    وی در خصوص حضور امیر قلعه نویی در استقلال عنوان کرد: امیدوارم امسال با حضور این مربی سال متفاوتی داشته باشیم و خودم هم بتوانم در کنار قهرمانی استقلال تعداد گل هایم را بیشتر و توقعات هواداران را برآورده کنم. استقلال پتانسیل قهرمانی در آسیا را هم دارد.

میرشاد ماجدی سرپرست استقلال شد
    خبرگزاری فارس: میرشاد ماجدی سرپرست تیم فوتبال استقلال شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال امروز میرشاد ماجدی را به عنوان سرپرست فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه انتخاب کرد. ماجدی امروز در باشگاه استقلال حضور داشت.
    قرار است حکم رسمی سرپرستی وی تا ساعاتی دیگر از سوی فتح‌الله‌زاده ابلاغ شود.
    فصل گذشته منصور پورحیدری سرپرست استقلال بود.

فردا مذاکره جدی با حسینی
    فتح‌الله‌زاده: از پرسپولیس و سپاهان جلوتر هستیم/رحمتی بازیکن ما را نیاورد، جریمه می‌شود
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل استقلال تاکید کرد این باشگاه در نقل و انتقالات از سپاهان و پرسپولیس جلوتر است.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح الله زاده درباره اینکه چه زمانی با سید جلال حسینی قرار داد امضا می‌کنند، گفت: از فردا مذاکرات با حسینی را جدی می‌کنیم. می‌خواهیم تیم قوی ببندیم. با دهنوی و اکبرپور هم صحبت کرده‌ایم.
    وی درباره تمدید قرارداد مهدی رحمتی اظهار داشت: رحمتی که دستیار مدیرعامل است. به او ماموریت داده‌ایم یک بازیکن را برای ما بیاورد و اگر نتواند بیاورد باید نصف قراردادش را به ما بدهد.
    مدیر عامل استقلال درباره اینکه حسینی با همه تیم‌ها مذاکره می‌کند و در آخر در سپاهان می‌ماند گفت: سید جلال پسر خوبی است. درست است که سال گذشته ما را سر کار گذاشت اما به ما قولی نداده بود. امسال هم اگر نمی‌تواند به استقلال بیاید باید زودتر بگوید تا ما در خط دفاع دچار مشکل نشویم.
    فتح الله زاده در پاسخ به این سؤال که در نقل و انتقالات از پرسپولیس و سپاهان جلو هستند یا خیر عنوان کرد: از سپاهان و پرسپولیس جلو هستیم. اگر امروز با این 5 بازیکن قرارداد امضا نمی‌کردیم چه غوغایی می‌شد اما ما توانستیم بازیکنان خودمان را نگه داریم و از سپاهان و پرسپولیس جلوتر هم می‌زنیم. با تدبیر بازیکن انتخاب می‌کنیم نه با هوچی‌گری.
    مدیرعامل استقلال درباره حضور امیدوار رضایی در باشگاه گفت: با توجه به اینکه سر امیدوار رضایی خلوت‌تر شده از او خواستم به باشگاه بیاید و روی 2، 3 پروژه اقتصادی و راهبردی کار کند و برای آنها وقت بگذارد. یکی از مباحث ما تلویزیون است. پولی که سازمان لیگ بابت پخش تلویزیونی به ما می‌دهد منصفانه نیست و می‌خواهیم اگر بشود خودمان با تلویزیون مذاکره مستقیم داشته باشیم.
    وی درباره این شایعه که گفته می‌شود وزارت ورزش قصد دارد پس از بسته شدن تیم وی را برکنار کند گفت: حتی اگر وزارت ورزش این منظور را هم داشته باشد مهم این است که تیم را خوب ببندم و اگر هم کنار بروم همین که هواداران بابت بستن تیم خوب شاد می‌شوند مهم است.
    فتح الله زاده در مورد اینکه آیا با مجتبی جباری برای تمدید قرارداد تماس گرفته است یا خیر گفت: خیر،‌ من هنوز با بازیکنان ملی پوش خود صحبت نکردم. اگر با مهدی رحمتی هم صحبت کردم به این دلیل بود که می‌خواست به من بگوید که پسردار شده است. جباری در لیست قلعه نویی است.
    مدیر عامل استقلال در مورد اینکه آندرانیک تیموریان از باشگاه قطری پیشنهاد دارد اظهار داشت: شاید یک تیم قطری او را بخواهد ولی اگر قرار باشد در ایران بماند در استقلال خواهد ماند. ما می‌خواهیم تیم قدرتمندی ببندیم.
    وی درباره جدایی هنکه از استقلال و اینکه گفته می‌شود بیش از 400 هزار یورو از استقلال طلب دارد گفت: کل قرار داد هنکه 400 هزار یورو نیست. او قرار داد 260 هزار یوروی با استقلال داشت و 50 هزار یورو از ما طلب دارد. ایشان رفتنی است و امیر قلعه نویی دستیاران خود را معرفی می‌کند.
    فتح الله زاده درباره بازیکنانی مثل امیر آبادی، شریفات و عزیززاده گفت: قلعه نویی هنوز لیست مازاد خود را به ما اعلام نکرده و فردا این لیست را مشخص می‌کنیم. من آدم با مرام و با معرفتی هستم و هر چه زودتر تکلیف این بازیکنان را مشخص می‌کنم. همه می‌گفتند استقلال کیانوش رحمتی را به دلیل آسیب دیدگی نمی‌خواهد اما ما او را حفظ می‌کنیم.

4. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

منبع:ورزش 3

از زحمات مظلومي تشکر مي‌کنم

سرمربي استقلال گفت که در تيم فوتبال استقلال بايد منافع مردم در نظر گرفته شود و بيش از هر چيز هيات مديره، بازيکنان و ساير افراد بايد دل‌هاي شان را به هم نزديک کنند.

امير قلعه‌نويي که امروز (چهارشنبه) قرارداد خود را امضا کرد، اظهار کرد: امروز قراردادم را امضا کردم در هفته‌هاي گذشته چند جلسه داشتيم و صحبت‌هايي رد و بدل شد. طبيعتا هيات مديره و مديرعامل خواسته‌هايي داشتند و بر اساس آن نشست‌هايي برگزار کرديم. از آن‌جايي که استقلال تيم مهمي است و برند و پتانسيل خودش را دارد، بر اساس همان توقعي که وجود دارد کار مي‌کنيم و اميدوارم لطف خدا و اهل بيت شامل شود و بتوانيم توقع مردم را برآورده کنيم.

او با اشاره به حضور مظلومي در استقلال نيز گفت: از زحمات پرويز مظلومي تشکر مي‌کنم که بسيار تلاش کرد که زحمات زيادي را کشيد چه در زماني که براي استقلال کار کرد و چه در گذشته. اميدوارم از تمام سرمايه‌ها استفاده کنيم و همه به هم کمک کنيم تا بتوانيم جوابگوي مردم باشيم.

سرمربي استقلال درباره توقعاتي که از اين تيم مي‌رود گفت: طبيعتا اين تيم يک ستاره دارد و آن ستاره همان استقلال است و تمام کارها بايد بر اساس منافع مردم و در اين چارچوب انجام بشود. از من قلعه‌نويي تا ساير افراد بايد دنبال خواست مردم باشيم. طبيعتا استقلال با توانايي‌ها و برندي که دارد توقع از آن بالاست و اين مساله را قبول دارم و تيمي که در سه جام شرکت مي‌کند بايد به نحو احسن کار کند هرچند قهرماني دست خداست ضمن اين که ما، هيات مديره و بازيکنان بيش از هر چيز بايد دل‌هاي‌مان را به يکديگر نزديک کنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم.

او هم‌چنين با اشاره به حضور فصل گذشته‌اش در تراکتورسازي تبريز گفت: جا دارد از زحمات مردم آذربايجان تشکر کنم. سال بسيار خوبي را در آذربايجان سپري کردم و هميشه آن‌ها در قلب من خواهند بود. حضورم در تراکتورسازي يکي از سال‌هاي خوب زندگي من بود و هيچ گاه ورزشگاه يادگار امام (ره) را فراموش نمي‌کنم.

امير قلعه‌نويي هم‌چنين درباره اقدامات استقلال در فصل نقل و انتقالات نيز گفت: به هر حال با بودن افرادي مانند فتح‌الله‌زاده، اميري و نظري توقع مي‌رود که بازيکنان خوبي جذب شوند. تا کنون از بازيکناني که گفتيم 5 نفر آن‌ها جذب شدند.

او درباره حضور رحمتي و جباري در استقلال نيز گفت: روز گذشته با رحمتي ناهار خورديم و هيچ مشکلي وجود ندارد. من براي تسويه حساب شخصي نيامده‌ام. هر مربي افکار تاکتيکي خاص خودش را دارد و هر که در اين چارچوب قرار داشته باشد را نگه مي‌داريم و نبايد سرمايه‌سوزي کنيم. روز گذشته جلسه خوبي با رحمتي داشتيم و اگر هم مشکلي وجود داشت برطرف شده است.

او درباره فهرست مازاد استقلال گفت: طبيعتا تيمي که قهرمان مي‌شود يا سقوط مي‌کند، جابه‌جايي‌ها را در خود خواهد داشت و ما هم از اين قاعده مستثني نيستيم. اسامي اين بازيکنان را به فتح‌الله‌زاده داده‌ايم.

6. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از گرفتن رضایتنامه از سایپا

امین منوچهری به استقلال پیوست
    خبرگزاری فارس: مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با استقلال قرارداد داخلی امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، امین منوچهری یکی از گزینه های امیر قلعه نویی برای استقلال با توجه به اینکه با سایپا یک سال دیگر قرارداد داشت امروز رضایتنامه خود را از سایپا گرفت.
    وی پس از دریافت رضایتنامه از سایپا در دفتر علی فتح الله زاده حضور یافت و پس از توافقات نهایی قرارداد دو ساله ای را با استقلال امضا کرد.

کریم انصاری‌فرد:

از استقلال، سپاهان و پرسپولیس پیشنهاد دارم/بعد از بازی با قطر تصمیم می‌گیرم
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم ملی گفت که از استقلال، سپاهان، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما هنوز تصمیم نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس کریم انصاری‌فرد در پایان تمرین امروز تیم ملی در جمع خبرنگاران در مورد دیدار با ازبکستان گفت: برد ارزشمندی کسب کردیم و امیدوارم روز سه‌شنبه آینده مردم عزیز ایران به ورزشگاه آزادی بیایند و ما را حمایت کنند. ما منتظرشان هستیم و امیدوارم مقابل قطر هم پیروز شویم. اکنون روحیه ما بالاست و راحت‌تر و بهتر می‌توانیم قطر را شکست دهیم.
    انصاری‌فر در مورد تیم فصل آینده خود اظهار داشت: از پرسپولیس، سپاهان و استقلال پیشنهاد داشتم اما هنوز تصمیمی نگرفته‌ام. شب گذشته با استقلال صحبت کردم. فتح‌الله‌زاده لطف داشت و با برادرم صحبت کرد اما هنوز من برای تیم فصل آینده‌ام تصمیم نگرفته‌ام و پس از بازی با قطر در این مورد تصمیم‌گیری می‌کنم.

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به قول دوستمون واقعا معلوم نیست چه خبره !
    البته تا بوده همین بوده و توی فصل نقل و انتقالات این جور سردرگمی های هواداران یه جورایی طبیعیه !

تا الان که ظاهرا بائو ، هاشم خان ! و منوچهری رو گرفتیم . منوچهری می تونه گزینه مناسبی برای نیمکت باشه و وقتی به بازی هوایی هم نیاز داشته باشیم برامون مفید باشه .
    در مورد بیگ زاده هم فعلا فقط میشه گفت : بدون شرح !

خبرهای خوبی که ظاهرا وجود داره اینه که قلعه نویی اختلافهای سابقش رو ظاهرا حل و فصل کرده و با رحمتی و تیموریان تمدید می کنیم . البته احتمال رفتن اندو به قطر هم هست .
    امیدوارم زندی هم بمونه .
    گفته می شه که استقلال با سید جلال و کریم به توافق رسیده و فقط رسمی نشده ! به نظرم اگر این اتفاق بیفته برد خوبی توی نقل و انتقالات داشتیم و فقط می مونه تمدید قرداد رحمتی و اندو و ... + 2-3 تا بازیکن برای ترمیم ذخیره های خطوط مختلف .

10. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اینجا واقعا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سید جلال رو هم که پرسپولیسی ها گرفتند و ماهم سر کار بودیم

به هر حال باید بریم دنبال بقیه بازیکنا.

موفق باشید.

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سید جلال که ظاهرا از دستمون رفت این کریمم که بره اوضاع اصلا خوب نمیشه!

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من حالا حسینی و انصاری فرد رو هم از دست بدیم اون قدرا هم مهم نیست که فکر می کنید!
    مهم اینه که فصل بعد یه تیم کامل داشته باشیم و اینکه کلی تغییر توی تیم داده بشه اصلا جالب نیست. تیم هایی هم که یه دفعه نصف بیشتر بازیکناشون رو یه دفعه عوض می کنن مطمئن باشید حداقل توی این فصل اون چنان کار خاصی نمی تونن انجام بدن...

توی دفاع وسط مهر های خوبی داریم و اگه بازیکنی هم جذب نکنیم هم اتفاق خاصی نمی افته
    دفاع راست و چپ حتما باید جذب کنیم که فعلا خوبه بیک زاده رو جذب کردیم
    در مورد مهاجم هم امین منوچهری رو دست کمی نگیرید و مهاجم بسیار خوبیه. مهاجم های دیگه مثل برهانی و میداوودی هم که تمدید کردن و الان شاید حداکثر یه مهاجم دیگه لازم داشته باشیم...

بعد یه چیزی هم فراموش نکنید. وقتی فتح الله زاده هست خیالتون راحت باشه که حتما توی نقل و انتقالات قوی ظاهر میشه و حداقل یه بمب رو می ترکونه

14. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دهنوی با استقلال قرار داد بست
    به گزارش ابیته دات کام،قاسم دهنوی پس از توافق با مسئولان باشگاه استقلال قرارداد خود را با این تیم امضا کرد.
    وی که فصل گذشته در مس کرمان بازی می کرد قرارداد داخلی یک ساله‌ای با آبی پوشان منعقد کرد.

انصاری فرد هم قطعآ استقلالی بدونید ./ می مونه یک سهمیه دیگه که اونم امیرحسین صادقی هست که بزودی قرار داد می بنده

خرید های این فصل استقلال : میثم بائو , کریم انصاری فرد , قاسم دهنوری , امین منوچهری , امیرحسین صادقی , هاشم بیک زاده , سیاوش اکبرپور ,

16. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

خرید با وعده و وعید نمی شه! باید پولش از یه جایی در بیاد! آخر کار می شه مثل ماجرای جباری و رحمتی تو فصل پیش و بی انگیزگی بازیکن ها!
    به همون اندازه که خرید بازیکن مهمه به کار گرفتن بدنساز و پزشک خفن هم مهمه که اینجوری مصدوم نده تیم! مثل فصل قبل قهرمانی از دستمون نپره!
    رفتن و برگشتن حاج فتل، احتمالاً(از نظر من) یه تاکتیک کوچیک از طرف او بوده که یه جوری پول جمع کنه واسه تیم، هرچی باشه حاجی استاد بمب ترکوندنه!!
    با این که اصلا از حاجی خوشم نمیاد ولی به نظر من بهترین گزینه برای استقلال در شرایط حال فوتبال ایرانه. توی این بی قانونی تیم رو به یه جاهایی می رسونه و خوب یار می گیره و مدیریت بحران مناسبی داره!
    اگه یه ذره مدیریت بحران فتح الله زاده رو واعظ داشت، اون فصل قهرمانی مفت از دستمون نمی رفت!
    به هر حال یه جورایی دارم نسبت به استقلال کمی بی تفاوت می شم و احساس می کنم که دارم با پیگیری فوتبال وطنی وقتم رو تلف می کنم!
    فوتبالی که هیچ چی سر جاش نیست و داریم با دیدنش فقط عمرمون رو تلف می کنیم.
    پ ن: البت باید عرض کنم که مقوله ملی جداست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •