تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 510 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز بچه هایی که میان خونتون واسه اینکه نذارید زیاد بازیگوشی کنن دور هم جمعشون میکنید و این بازی رو براشون بازی میکنید .تو این سایت هزاران کاربر یعنی هزاران نوع انسان عضون ممکنه کسانی باشن که چنین موقعیتی دارن و خواهر زاده و برادر زاده یا پسر خاله و ... که کوچولوئن و بازیگوش.به نظرتون بچه 7 ساله میدونه اسکایریم چیه؟ یعنی بنده این مورد رو نمیدونم؟؟
    منم همچین فامیلایی دارم ولی بهتره با بازی هایی دیگه سرگرم شن.

من منظور بدی نداشتم.
    منظورم این بود که نذاریم مثلا بچه ها این جور بازی ها رو ببینن و فردا به بابا مامانشون بگن این بازی رو بخر.
    بعضی از پدر مادر ها(که امید وارم اینجور نباشه) اصلا توجه نمیکنن بازی به سنشون میخوره یا نه.
    (کلا نظر شخصی!!!!)

مرسی
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان اگه یه سر به nexusmods.com زده باشن میبینن که ماد هایی زیادی واس اسکایریم ارائه شده.
    حالا به نظرتون کدوماش بیشتر بدرد بخورن؟

مادی چیزی نیست که بشه باهاش بیشتر از 8 تا hotkey/shortcut تعریف کرد؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    راجع به اون نقشه هه که شبیه خزره بگم که اون افراد اونقدر شوت نیستن که بخوان اهدافشون رو اینقدر واضح به همه نشون بدن تا ما بفهمیم چی به چیه.

مطمئن باشین اونا اونقدر دقیقا که اینا رو یه جور نخود سیاه یا هرچیز دیگه که ما نمیدونیم قرار میدن تا به اونجایی که میخوان برسن.
    وگرنه بیش از هزار سال ازین کارا کردن و .............

دیگه بماند بهتره به بازیمون بپردازیم.!!!

باز هم مرسی
    -------------------------------------------------------
    راستی دقت کردین فردا 12/12/2012 روز عید و انتخاباته!!؟؟
    12 اسفند خورشیدی 2012 میلادی!!!!!!!!!!!!!
    جالبه نه؟؟
    ---------
    خیلی ببخشید طولانی شد!
    و باز هم مرسی
    Last edited by prince_fable; 01-03-2012 at 21:15.

2. 2 کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این موجود روح مانند چی بود.پدرم دراومد تایم زدم از ساعت 7 تا 9 و نیم داشتم فقط اینو میکشم. یه موجودی تو بالای کوه هست که اول اسمش ki بود چی بود ... تو نقشه هم علامت کله ی یه موجود رو زده.بعد اینکه کشتیم(با اون زنه که اسمشو نمیدونم) ازش یه عصا و پول و یه ماسک به جا موند که نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم البته قبل از کشتنش یه اژدها هم رو اون کتیبه ی جادو(یه همچین چیزه دیگه خودتون میدونید) نشسته بود که اونم ودم کشتم.راستی برگشتم قعله و امپراطورو کشتم حالا چیکار کنم؟
    البته لول 10 ام زیادزور نداره ولی با پنهون شدن و اینچیزا کشتمشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه یه سر به nexusmods.com زده باشن میبینن که ماد هایی زیادی واس اسکایریم ارائه شده.
    حالا به نظرتون کدوماش بیشتر بدرد بخورن؟

مادی چیزی نیست که بشه باهاش بیشتر از 8 تا hotkey/shortcut تعریف کرد؟

و باز هم مرسی
    اقا منم دنبال اینم ! یکی اومده واسه آنلاین بازی کردن اسکایریم ، یه مد اومده واسه عوض کردن لباس ها و زره ها و اینا ( مثلا یکی شخصیتشو کرده بود عینه Final Fantasy !) کلا مد های جالبی اومده هرکی وارده بیاد توضیح بده منم میخوام
    -----------------------
    آااااییی خدااااا ، مردم از خنده
    این یارو Alduin رو برای بار اول داشتم باهاش میجنگیدم ، یه اسبی داشتم ، که از dark brotherhood گرفته بودم برای اینکه برم اون دلقکه رو بکشم ، از شانسه من اسبه نمیمیره ! اسبه رفته بود جلو alduin هی همینجوری سم تکون میداد اژدها هم اتیش و اینا ، اون یکی اژدها هم از پشت آتیش میزد رو سر Alduin منم این وسط آتیش بیار معرکه انقد با تیرکون زدمش تا جونش در اومد ، البته گفته باشم تیر هام از 200 و خورده ای به 150 تا رسید

5. این کاربر از َalireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا منم دنبال اینم ! یکی اومده واسه آنلاین بازی کردن اسکایریم ، یه مد اومده واسه عوض کردن لباس ها و زره ها و اینا ( مثلا یکی شخصیتشو کرده بود عینه Final Fantasy !) کلا مد های جالبی اومده هرکی وارده بیاد توضیح بده منم میخوام
    -----------------------
    آااااییی خدااااا ، مردم از خنده
    این یارو Alduin رو برای بار اول داشتم باهاش میجنگیدم ، یه اسبی داشتم ، که از dark brotherhood گرفته بودم برای اینکه برم اون دلقکه رو بکشم ، از شانسه من اسبه نمیمیره ! اسبه رفته بود جلو alduin هی همینجوری سم تکون میداد اژدها هم اتیش و اینا ، اون یکی اژدها هم از پشت آتیش میزد رو سر Alduin منم این وسط آتیش بیار معرکه انقد با تیرکون زدمش تا جونش در اومد ، البته گفته باشم تیر هام از 200 و خورده ای به 150 تا رسید
    اول از خود سایت nexus mod manager رو دانلود میکنی و بعد میری ماد مورد نظر رو دانلود میکنی یعنی میزنی رو download with manager بعد خود برنامه ماد رو دان میکنه و خودت باس از طریق برنامه ماد رو فعال کنی.
    بعضی ماد ها پیشنیاز هایی هم داره که باید readme ش رو بخونی.
    ---------------------------------------------------------------------------
    راستی فونت بازی رو چجوری میشه عوض کرد؟!!!!!؟
    مرسی
    Last edited by prince_fable; 01-03-2012 at 23:46.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال یه بخشی هست که یک میز هست من هم تو قلعه یه پادشاه دیدم هم تو دل کوه که شبیه کار های جادویی هست و مثلا میشه شمشیر یا هر ایتم دیگه رو با قانون جادویی بهترش کرد میشه در رابطه با این توضیح بدید

داره خودمونی میشه alireza-01010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان یه سوال یه بخشی هست که یک میز هست من هم تو قلعه یه پادشاه دیدم هم تو دل کوه که شبیه کار های جادویی هست و مثلا میشه شمشیر یا هر ایتم دیگه رو با قانون جادویی بهترش کرد میشه در رابطه با این توضیح بدید
    یعنی با استفاده از اون میز میتونی به شمشیرت(و همه ی وسایلات بطور جداگانه) قدرت جادویی بدی البته در صورتی که قدرت جادویی برای وسیله هات بدست آورده باشی،بعضی از سلاحها قدت جادویی دارن که باید بوسیله ی گزینه ی اول اون میز (اگه اشتباه نکم disenhanced ) اون سلاح نابود کنی تا قدرتش یاد بگیری و بعدش میری به گزینه ی دوم (enhanced) و اون قدرت با وسیله ای که میخوای بهش این قدرت بدی و همچنین یک الماس(که هر چه قدر ارزشش بیشتر باشه بهتره)انتخاب میکنی بعد هم r رو میزنی که وسیله ساخته بشی.وقتی این کار کردی مثلا شمشیر،علاوه بر این که x تا خسارت وارد میکنه ،از طرف اون قدرت هم(بستگی به قدرت داره) y تا خسارت میزنه.میتونی زره ها و دیگر وسایلتم که قدرتی روشون ندارن رو enhance کنی(ارتقا بدی).
    نکته:اگر وسیله ای disenhanced کنی برای یاد گرفتن قدرتش اون وسیله کلا نابود میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه َalireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از خود سایت nexus mod manager رو دانلود میکنی و بعد میری ماد مورد نظر رو دانلود میکنی یعنی میزنی رو download with manager بعد خود برنامه ماد رو دان میکنه و خودت باس از طریق برنامه ماد رو فعال کنی.
    بعضی ماد ها پیشنیاز هایی هم داره که باید readme ش رو بخونی.
    ---------------------------------------------------------------------------
    باگ و اینا که نداره ؟ یعنی اذیت نمیکنه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باگ و اینا که نداره ؟ یعنی اذیت نمیکنه ؟!
    بستگی به مادی داره که نصب میکنی.
    من که چند تا نصب کردم فعلا که نداشته.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان دیدین گاهی رودخونه های بازی آب نداره.
    برای رفعش رو ایکس باکس چی کار کنم؟

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

دقت کردین نقشه ی Skyrim:

چقدر شبیه:

تاریخ release بازی November 11, 2011 یا همون 11.11.11: ...

والا یادم نمیاد که 11 از عددای فراماسونی باشه!!!!!!!!

طی خبری که "پتز هاینس(Pete Hines)" مدیر روابط عمومی استودیو بتسدا(Bethesda) آن را اعلام کرد، در بازی طومار پیشینیان: اسکایریم بازی‌باز آزادی ازدواج با هرکسی را خواهد داشت.
    وی در این مورد اذعان کرد مهم نیست با چه شخصیتی بازی می کنید(منظور مرد است یا زن) بر فرض اگر با زن بازی می‌کنید می‌توانید با یک زن در بازی ازدواج کنید یا بلعکس. پیش از این در بازیِ افسانه 3(Fable 3) نیز بازی‌باز می‌توانست با همجنس خود ازدواج کند و آقای پیتر مولینو کارگردان بازی نیز در این مورد بیان کرده بود که این یک آزادی است که در بازی به بازی‌بازها داده شده است.

اگرچه بازی "طومار پیشینیان: اسکایریم" دارای سناریویی مشخص است ولی این به آن معنا نیست که بازی‌باز آزادی عمل در بازی نداشته باشد؛ کار کردن در بازی و درآوردن پول و همچنین رفتن به مراحل فرعی در بازی برای افراد گوناگون نیز یکی از چند ویژگی های منحصر به فرد این بازی است.

تبلیغِ هم‌جنس‌گرایی، و فراهم شدنِ امکانِ هم‌جنس‌گرایی در فضای مجازی و همچنین قانون‌مندی ازدواجِ‌ هم‌جنسان در بازی خودش یه هدف ماسونیه.

به اینجا هم یه سر بزنید بدک نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما انگار من اخر باید یه چیزی بگم!

اولا ازدواج عادیش هم فقط در حد زندگی کردن کنار همه که والا سالی یه بار هم ما زنمونو نمیبینیم!!
    دوما اگر کسی هم جنس گرا باشه که هست , اگر نباشه طرفش نمیره.
    دوما sims هم لابد فراماسونیه؟ نه؟

شما از این بازی خوشت نمیاد برو به سلامت , برو Nfs تو بازی کن , کسی مجبورت نکرده بیای اینجا ....

بعدم من موندم حالا فرضا ( ما که ندیدیم!) شباهت داشته باشه , چه چیزی رو ثابت میکنه؟ دریای مازندران مال چندین کشور دیگه هم هست.

شما هم اگر عقده از اون غولا هنوز تو دلته برو یه جا دیگه خالی کن.

من ادمی نیستم که واقعیت رو نبینم , ولی از چرندیات در مورد چیز ها هم بدم میاد.

یه سری ادم نادون( اونایی که تو منبع این چیزارو نوشتن ) یک سری مضحرفات شنیدن در مورد فراماسون فکر میکنن حالا هر چی شبیه به هر چی دیگه بود فراماسونیه فرار کنید کفره!!!!!!!!!!!!!
    بسه دیگه , اگر انی بازی رو به خاطر دین بازی میکنی باید بگم برات نیست , اگر بازی میکنی که بازی کنی و داستان بازی لذت ببری پس کاری هم به این ها نداشته باش! بعدم به قول خود یارو این همه ازادی عمل گزاشته , مجبور که نیستی بیای با همججنس ازدواج کنی یا چه میدونم مرده خور شی!
    اگر کسی اینقدر بی جنبه باشه که بیاد با یه بازی منحرف شه مطمئنا این ادم ادم نیست!

الان مثلا من skyrim بازی میکنم دیگه شیطون پرست شدم دیگه نه خدا قبول دارم نه پیغمبر؟!!!!!!!!!!!!
    بابا تورو خدا , خدا عقل داده یکم فکر کنید بعد این چرتارو باور کنید.
    Last edited by loomina; 02-03-2012 at 14:00.

13. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •