سلام
كسي ميدونه اسم اين غذا چيه و چه جوري درست ميشه ؟ فكر كنم يه جور شيريني باشه !!! آخه داوره يه چيزايي راجع به شيريني ميگفت!!!
البته بماند كه خودم برنده شدم تو فستيوالولي خوب تو 63 تا غذايي كه تا الان درست كردم اين يكي رو نديده بودم !!!!
سلام
كسي ميدونه اسم اين غذا چيه و چه جوري درست ميشه ؟ فكر كنم يه جور شيريني باشه !!! آخه داوره يه چيزايي راجع به شيريني ميگفت!!!
البته بماند كه خودم برنده شدم تو فستيوالولي خوب تو 63 تا غذايي كه تا الان درست كردم اين يكي رو نديده بودم !!!!
aroosak_kooki عزیز.
من دارم شخصآ لیست غذاها رو در میارم.
شاید یکی از راهاش این باشه ببینید کی درست کرده و بهش هدیه بدید تا آموزش رو بهتون یاد بده.
امّا اگه هدفتون برنده شدن در مسابقه آشپزی هست می تونین با غذاهای دیگه برنده بشید.
خوب بابا این غذا واسه چته؟ میتونی با کیک سیب و کیک شکلات هم اول بشی ...!
ممنون از جواب هاتون... ولي مشكل من اول شدن تو مسابقه نيست ...
چون تو اين عكسي كه ميبينيد اول شدم... اين عكس مال بعد از مسابقه ي آشپزيه كه همه تو كف غذا درست كردن من موندن(پيتزا درست كرده بودم)
من تا الان 63 نوع غذا درست كردم ...ولي تو تمام اون ها يه همچين غذايي نديدم !!!گفتم شايد بشه اين غذا رو هم درست كرد ...!!!
نمي دونم ولي تا جايي كه يادمه من تا الان به همه هديه دادم و آموزش غذا ها رو گرفتم ...شاید یکی از راهاش این باشه ببینید کی درست کرده و بهش هدیه بدید تا آموزش رو بهتون یاد بده.
اگه اشتباه نكنم، فكر كنم اين غذا رو Anna ( مادر Marry ) درست كرده بود !!!
الان كه دفترچه اي كه ليست غذا ها رو توش مينويسم رو نگاه كردم ديدم Anna تا حالا بهم غذايي ياد نداده...
كسي از Anna دستور غذايي گرفته ؟
سلام بر همه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي بازي منو دانلود نكرد
در زمن اطلاعاتي راجب بازي بازگشت به طبيعت
اين بازي200 مگه كه روستايي كه توشيم 20 مگش رو گرفته به نظرتون بقيش كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اين بازي 300 نوع غذا وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي نزديك به 50 كاراركتر وجود داره!!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي 20 نوع حيون اهلي وجود داره!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي 10 زمين مخصوص شما كه توش كشت كنين وجود داره!!!!!!111
اگه گفتيد چرا بايد تا پايان سه سال قلب همه رو قرمز كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون شما در آينده بايد با همشون ازدواج كنين!!!!!!!!!!!!!!!!
چون فقط اينا قابل ازدواج اند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي ببخشيد چند روز نبودم به دليل تلفن...
Last edited by pouyaHarvestmoon; 26-09-2008 at 14:34.
من که سعی می کنم در سال دوم بازی به همه هدیه بدم مخصوصآ در روزهای تولدشون.نمي دونم ولي تا جايي كه يادمه من تا الان به همه هديه دادم و آموزش غذا ها رو گرفتم ...
اگه اشتباه نكنم، فكر كنم اين غذا رو Anna ( مادر Marry ) درست كرده بود !!!
الان كه دفترچه اي كه ليست غذا ها رو توش مينويسم رو نگاه كردم ديدم Anna تا حالا بهم غذايي ياد نداده...
كسي از Anna دستور غذايي گرفته ؟
اگه آنّا دستور غذایی بهم داد حتمآ براتون میزارم.
الان سعی بر این دارم که الین مادر شهردار ازم درخواست کاموا کنه.
خیلی وقت پیش ها خودم شخصآ این دمو رو دیدم امّا متآسفانه از دستش دادم.
اسم این بازی چی هست؟سلام بر همه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي بازي منو دانلود نكرد
در زمن اطلاعاتي راجب بازي بازگشت به طبيعت
اين بازي200 مگه كه روستايي كه توشيم 20 مگش رو گرفته به نظرتون بقيش كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اين بازي 300 نوع غذا وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي نزديك به 50 كاراركتر وجود داره!!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي 20 نوع حيون اهلي وجود داره!!!!!!!!!!!!
تو اين بازي 10 زمين مخصوص شما كه توش كشت كنين وجود داره!!!!!!111
اگه گفتيد چرا بايد تا پايان سه سال قلب همه رو قرمز كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون شما در آينده بايد با همشون ازدواج كنين!!!!!!!!!!!!!!!!
چون فقط اينا قابل ازدواج اند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي ببخشيد چند روز نبودم به دليل تلفن...
یک عکسی از این بازی پرا نزاشتید؟
فکر نمی کنید برای دایال آپی خیلی سخته که چیزی رو که حجمش بسیار بالاست و نمی دونند چی هست رو دانلود کنند؟
بازي هاروست مون كامپيوتر به خاطر اخطار نميگم كه خودم...
من الان رو كامپوتر خودم نيست عكس بدم به خاطرهجممببخشيد نميتونم كاري كنم تو سه روز كه 4 ساعت وصل شي درست ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اطلاعات واقعن جالبي پيدا كردم از هاروست مون پيدا كردم خيلي جالبه و من ديدم خيلي زيادن من گفتم اول نظرتونو بپرسم بعد بدم لطفان پست ندين تشكر كنين بهتره....
مثلان:
مزرعه دار يه تكميل كننده به نام مزرعه دار 2.5 داره كه با سيو سال 3 و كامل شده بالا ميراه و همچنين فقط ميتوان با كمك آن....
در شهر يه فورو شنده دوره گرد وجود داره كه خانوادش در روستاي ... زندگي ميكند و او شكلات و ....
در بازي ميتوان از طريق ... پوك استيشنو بدس اورد همراه با عكس![]()
harvest moon save the homeland كسي اين بازي رو براي دانلود اي بابا من خيلي گشتم نيستش .
بعدشم شما ها من نميدونم چرا فقط تتعريف ميكنيد من 63 نوع غذا درست كردن اگه كردي بزار تو پست همه استفاده ميكنم
بعدشم يه چيزايي مثل روزاي تولد نميدونم آيتم هاي مخفي بگين كه همه استفاده كنن .
من يه سوال هم دارم اينه كه توت فرنگيهاي قدرني كجا هستن ميشه يه توضح بدين .
من قبلا بازي كردم ولي الان دارم بازي ميكنم يادم نمياد من 3 سال رو تموم كردم ولي دوباره بازي از اول شرو شد نميدونم شهري وجود داره يا نه ولي خوب بازي خوبيه من حل ميكنم ميشه به من كمك كنيد .
فقط بازي harvest moon save the homeland اينو هر كس داره بده دانلود كنم .
براي دانلود اين بازي اينجا درخواست بديد :
درخواست بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
harvest moon save the homeland كسي اين بازي رو براي دانلود اي بابا من خيلي گشتم نيستش .
خوب یه سرچ کنی پیدا می کنی!بعدشم شما ها من نميدونم چرا فقط تتعريف ميكنيد من 63 نوع غذا درست كردن اگه كردي بزار تو پست همه استفاده ميكنم
بعدشم يه چيزايي مثل روزاي تولد نميدونم آيتم هاي مخفي بگين كه همه استفاده كنن .
من يه سوال هم دارم اينه كه توت فرنگيهاي قدرني كجا هستن ميشه يه توضح بدين .
من قبلا بازي كردم ولي الان دارم بازي ميكنم يادم نمياد من 3 سال رو تموم كردم ولي دوباره بازي از اول شرو شد نميدونم شهري وجود داره يا نه ولي خوب بازي خوبيه من حل ميكنم ميشه به من كمك كنيد .
فقط بازي harvest moon save the homeland اينو هر كس داره بده دانلود كنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)