سلام رفیق
به سلامتی میری و برمیگردی اما چندتا نکته برادرانه بت میگم:
من برج 8 پارسال رفتم آموزشی و الان دارم امریه رو میگذرونم . ببین خودت رو با این وسایل گیج نکن قرار نیست بری پیکنیک یا هرجای دیگه ... قراره بری دو ماه خارج خونه کار کنی . اونجا فرصت این کارا رو نداری و اینقدر سرت مشغوله که نمیدونی چطور زمان میگذره. نمیخوای بری که کوه بکنی قراره ساعتی خاصی از روز بیدار بشی بعد از صبحگاه و نماز و صبحانه چند ساعت کلاس تئوری و عملی بگذرونی و دوباره بخوابی. حالا این کلاس ها که چه کیفیتی دارن و سختی آسونی اونا بستگی به مربی و پادگان داره .
وقتی دو سه روز گذشت میفهمی که آموزشی رو نمیشه پیش بینی کرد . هیچ کدوم از این وسایلی که گفتی به دردت نمیخوره چون اومدی با این شرایط زندگی کنی و کاریت میکنن که عادت کنی .
تو فصلی که شما داری میری چون هوا گرمه فقط مواظب بهداشتت باش همین ... یه پماد دفع کننده حشرات هم ببری بد نیست
من از اهواز اعزام شدم مشهد ( خودت میتونی تفاوت اب و هوا رو احساس کنی) اما تنها سختی که حس کردم اویا دوری خانواده و بعد شب کمین بود که 7 ساعت تو کوه منتظر نشسته بودیم با تمام تجهیزات
خلاصه سخت نگیر و وسایل اضافه ببا خودت نبر خیلیا اونجا دنبال یه بهونه برای اذیت کردن میگردن اینطوری خودت رو تابلو نکن.
ببخشید اگه اولش کمی لحنم تند بود اینایی که گفتم از سره دلسوزی بود
به امید روزایی خوش...
اینم عکسه تو خوابگاهه ( بعد ناهار،قراره یک ساعت دیگه بریم 7 کیلومتر تا میدون تیر)
![]()