تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 416 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    05.04.2011

DADDY, TO WEMBLEY

Valeria’s birth fills the Stamford Bridge hero with new illusion.

Iniesta wants to make the first step to London against Shakhtar

Abidal dressed in the training clothes.

Villa: “The goals will come eventually”

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    April 5, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    05.04.2011

A CHAMPIONS’ TEAM

Guardiola will play the best starter team, except for Puyol and Abidal

Xavi will lead the team. He will play again against Shakhtar after his match ban in La Liga

The trident is back. Pedro will play again, so Messi and Villa will play along their best partner.

کد:
    April 5, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها بازی بارسلونا با ویاریال از شبکه 3 پخش زنده شد؟
    ای بابا. بازی حساس بارسای صدرنشین در خانه تیم سوم لالیگا که بعضی ها اعتقاد داشتن میتونه سرنوشت قهرمانی رو تغییر بده مگه دیدن داره؟ دیدار خانگی رئال با تیم پانزدهم رو نشون ندادن می خواستی اینو نشون بدن؟ : دی

چیزی که واضحه اینه که این در 2 الکلاسیکوی پیش رو و دو الکلاسیکوی احتمالی، بارسا فقط یک بار تیم میزبانه و این الکلاسیکو ها بدون شک عاملی هستند که تیمی که مدت ها این بازی مهم رو نبرده، با شناخت کافی از بارسلونا و کسب تجربه از هر مسابقه به مصاف تیم حریف بره...
    شخصا احساس می کنم رئال حداقل یه الکلاسیکو رو خواهد برد!
    البته همه اینا پیشبینی هست! شاید هر 4 بازی (که دو بازیش هنوز قطعی نشده) با برد بارسا تموم بشه...
    حسین جان برعکس نیست؟ بارسلونا که منهای ابتکار های پپ از نظر تیمی کاملا شناخته شده است. این رئاله که اگر مورینیو ترفندی هم داشته باشه نمیتونه در چند بازی بکار بگیره. به نظرم تنها چیزی که تغییر میکنه روحیه مادریده که اونم معلوم نیست بهتر بشه!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مسی کمی بهتر از رونالدو است - جرارد پیکه

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

مدافع توانمند باشگاه بارسلونا مسی و رونالدو را با هم مقایسه کرد...

جرارد پیکه یکی از ارکان اصلی خط دفاعی باشگاه بارسلونا عنوان کرد که مسی و رونالدو بازیکنانی شبیه به هم هستند اما مسی کمی بهتر از رونالدو است.

جرارد پیکه در مصاحبه ای به L`Equipe گفت:

"حمل توپ رونالدو عالی است، در توپ های هوایی هم مسلط است اما لئو وقتی توپ را در اختیار دارد بیشتر از رونالدو خطرناک است و با توپ کارهایی بیشتر از به ثمر رساندن گل انجام میدهد."

پیکه به این اشاره کرد که انتخاب یک نفر از بین مسی و رونالدو کار بسیار دشواری است:

"دفاع کردن رونالدو کمی آسان تر است، با پای راستش بسیار خطرناک است اما وقتی او را مجبور میکنی که با پای چپش بازی کند از خطرش کاسته میشود."

پیکه در مورد اولین جلسه ی تمرینیش به همراه مسی گفت:

"وقتی اولین بار او را دیدم فکر کردم که خیلی ضعیف است و نفهمیدم که او در زمین به همراه ما چه کاری میتواند بکند اما وقتی توپ را در اختیار دارد به سختی میتوان توپ را از او پس گرفت و در آن زمان فهمیدم که او چه بازیکن بزرگی است. اگر کنجکاو هستید این را هم اضافه کنم که هنوز هم در تمرینات در پس گرفتن توپ از او مشکل داریم."

پیکه عنوان کرد که وقتی در منچستر یونایتد بود به دلیل فوتبال فیزیکی ای که در انگلیس وجود دارد صاحب قدرت بدنی بالایی است و اضافه کرد که پپ گواردیولا و سر آلکس فرگوسن بسیار شبیه به هم هستند:

"گواردیولا هم میتواند مانند فرگوسن مدام داد بزند اما ترجیح میدهد که چنین کاری نکند، او ترجیح میدهد که یک صحبت دو نفره با بازیکن داشته باشد و با گفتگو اشتباهش را به او بفهماند، فرگوسن در اینباره کمی خشن تر است اما هر دو خوب میدانند که چگونه بازیکن را آرام کنند."

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ال کلاسیکو، شنبه، 16 آوریل ساعت 22 به وقت اسپانیا

علاوه بر ال کلاسیکو، دیدارهای دیگری نیز روزشنبه برگزار خواهد شد.

سایت گل- مسئولان برگزاری رقابتهای فوتبال لالیگا روز سه شنبه، ساعات برگزاری دیدارهای هفته سی و دوم این رقابتها را اعلام کردند. هیچ سورپرایزی در راه نیست و همان طور که انتظار می رفت بازی رئال مادرید و بارسلونا در روز شنبه (16 آوریل)، ساعت 22 به وقت اسپانیا برگزار خواهد شد. بدین ترتیب هر دو تیم یک روز بیشتر فرصت خواهند داشت تا خود را برای فینال کوپا دل ری که 4 روز بعد در ورزشگاه خانگی والنسیا برگزار می شود، آماده کنند.

سه دیدار دیگر این هفته نیز در روز شنبه برگزار می شود. روز یکشنبه، 17 آوریل، پنج دیدار دیگر دنبال می شود و روز دوشنبه با برگزاری دیدار دو تیم ویارئال و ساراگوسا، هفته سی و دوم رقابتها به اتمام خواهد رسید.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/5

شوخی پیکه با سسک بعد از تصادف: سسک هنوز نمی تواند در انگلیس رانندگی کند

مدافع باشگاه بارسلونا با هم وطنش که در آرسنال توپ می زند، شوخی کرده است

سایت گل- روز یکشنبه سسک فابرگاس، ستاره خط میانی آرسنال و تیم ملی اسپانیا ،در نزدیکی کمپ تمرینی آرسنال در لندن تصادف کرد. البته این تصادف هیچ سانحه ای دربرنداشت و خود سسک با سلامت کامل از اتومبیل خارج شد.

ستاره کاتالان آرسنال بلافاصله در صفحه توئیترش، از سلامت خود خبر داد و نوشت:« سلام دوستان. شاید چیزی در مورد تصادف رانندگی من شنیده باشید. من حالم خوب خوب است و اصلا نگران نباشید. چنین اتفاقاتی رخ می دهد.»

حدود 23 ساعت بعد از این پیغام و بعد از اینکه نگرانی و دلهره سسک برطرف شد، جرارد پیکه، مدافع بارسا و دوست صمیمی سسک در صفحه توئیترش، به شوخی با کاپیتان آرسنال پرداخت.

پیکه در صفحه اش در توئیتر نوشت:« بله. این طور به نظر می رسد که سسک بعد از 30 سال حضور در انگلیس هنوز به سیستم رانندگی این کشور عادت نکرده است.»

کد:
    By Ghazal ZIari

2011/4/5

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دانی آلوس:مورینیو خیلی بامزه است/ او مرا سرگرم می کند

ستاره برزیلی شیوه انتقاداتش از آقای خاص را تغییر داده و در واکنش به غرغرهای آقای خاص ، او را انسان بامزه ای خوانده

سایت گل- دانی آلوس، مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا صحبتهای ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید در مورد تقویم و برنامه برگزاری بازی ها و عملکرد داوران را به تمسخر گرفته و گفته:« مورینیو مرا سرگرم می کند.او خیلی با مزه

است.»

دانی آلوس در گفت و گو با تله 5 اسپانیا، درمورد کریس رونالدو و رئال مادرید هم صحبت کرد.

این اولین باری نیست که آلوس پاسخی این چنینی به اظهارات مربی پرتغالی می دهد. در دسامبر سال گذشته هم آلوس در صحبتهای مشابهی گفته بود:« ما همیشه حرفهای مورینیو را شوخی می گیریم و به این صحبتها می

خندیم.»

از نظر این ستاره برزیلی، پرونده انتقال او به رئال مادرید، در همان زمان برایش بسته شده است:« این قطاری است که عبور کرده. من در انتظار پیشنهاد بهتری هستم.»

کریس یا مسی؟ این سوالی بود که آلوس می بایست به آن پاسخ می داد و البته ستاره برزیلی قطعا طرفدار هم تیمی آرژانتینی اش بود:« اخلاقهای رونالدو را نمی پسندم.او باید اندکی آرام تر باشد. رونالدو خیلی سریع عصبی می

شود.»

کد:
    پ.ن:
    : دی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دل بوسکه : به نظر می رسد سرنوشت لالیگا مشخص شده

سرمربی تیم ملی اسپانیا از رقابتهای لالیگا می گوید

سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا پس از شکست رئال مادرید مقابل خیخون و برتری بارسا مقابل ویارئال، به آنالیز رقابتهای لالیگا پرداخته است. در پایان دیدارهای این هفته لالیگا، اختلاف در صدر جدول رقابتها به 8 امتیاز رسید و مربی ماتادورها معتقد است که اکنون سرنوشت رقابتهای لالیگا نسبتا مشخص شده است.

دل بوسکه در این رابطه گفت:« به نظر می رسد که سرنوشت رقابتهای لالیگا مشخص شده است؛ هر چند که هنوز چند هفته برای احساساتی که درمیان است باقی مانده و نه برای جام قهرمانی. باید ببینیم که تیمهایی که در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضرند و یا تیمهایی که برای ادامه حضور در رقابتهای لیگ می جنگند، چه عملکردی خواهند داشت.»

دل بوسکه که در مراسم معارفه کتاب « بیسنته دل بوسکه، هزاران تشکر» که نوشته لوکا کایولی، خبرنگار ایتالیایی است شرکت کرده بود در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو که روز شانزدهم آوریل میان دو تیم رئال و بارسا برگزار خواهد شد، به پیش بینی نتیجه بازی نپرداخت و گفت:« این دو تیم در این فصل برای دفعات بیشتری مقابل هم قرار خواهند گرفت و با این دو تیم، فوتبال اسپانیا به خوبی به دنیا معارفه می شود.»

دل بوسکه در پاسخ به تعریف و تمجید هایی که از تابستان گذشته و در پی قهرمانی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی دریافت کرده، گفت:« تمام این تعریف و تمجیدها را به منزله جایزه تلاش تیمی بازیکنانی می دانم که نقش اصلی این موفقیت را ایفا کردند. هرچند که خیلی وقتها تنها از مربی تقدیر می شود.»

دل بوسکه در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به تیمهایی که با مشکلات شدید اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند، بدون آنکه از تصیم خاصی نام ببرد، گفت:« تیمها باید این مشکلات را اصلاح کنند.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/6

لیونل مسی: هرگز به بازی برای تیم ملی اسپانیا فکر نکردم

ستاره آرژانتینی بارسا هرگز به بازی برای تیم ملی ای به جز آلبی سلسته فکر نمی کند

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا، تاکید کرد علی رغم سال های زیادی که در اسپانیا زندگی می کند و برای بارسا به میدان می رود، هرگز به بازی کردن برای هیچ تیم ملی ای به جز آرژانتین فکر نکرده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هرگز به دنبال بازی در تیم ملی آرژانتین نبودم زیرا من یک آرژانتینی هستم.

درست است که در اسپانیا با من خیلی خوب رفتار شد اما نباید فراموش کنیم که من تقریبا نیمی از زندگی ام را در آرژانتین و نیمی را در بارسلونا سپری کردم و به هر دو به یک اندازه علاقه دارم.

با این وجود این اتفاق هرگز ملیت شما را تغییر نمی دهد."

مسی به دلیل آسیب دیدگی در دیدار اخیر تیم ملی آرژانتین مقابل کاستا ریکا به میدان نرفت و این مسئله موجب ناراحتی تیم حریف شد.

اما او تاکید کرد که مسئولان بارسا در این مورد نقشی نداشته اند.

" باید این مسئله را توضیح بدهم. هیچ فشاری از سوی مسئولان بارسا روی من نبود، این کاملا حقیقت دارد. من به دلیل آسیب دیدگی نمی توانستم بازی کنم اما نمی دانم چرا بی دلیل در این مورد جنجال شد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/6

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:
    تیم بزرگ مانولازو

دیگر پیشخوانها:
    آدبایور توسط برنابئو تشویق شد

اینتر 2 - 5 شالکه؛رائول افسانه اش را بزرگتر کرد

نابودی قهرمان

گواردیولا:"توجه من بیشتر به لیگ قهرمانان است"

اوباما برای تشکر از اتلتیکو بخاطر لباسهایشان،دخترانش را به آنجا فرستاد

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

دهمین در دید

دیگر پیشخوانها:

گواردیولا:"برای اولین بار است که آنچه را میبینم دوست ندارم"

رئال مادرید 4 - 0 تاتنهام؛حمله مستمر و پایکوبیِ برنابئوی مشتاق

اینتر 2 - 5 شالکه؛ممکن است رائول در فینال باشد

ویلار:"میخواهم اسپانیا در کوپا آمه ریکا بازی کند"

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    07.04.2011

MANITA FOR THE CHAMPIONS

Barça 5 – 1 Shakhtar

Barça – Madrid is served! Guardiola’s team decided the qualification by playing an awesome match

Scrumptious victory. Daddy Iniesta scored the first goal, assisted another one and dedicated his performance to his daughter Valeria.

کد:
    April 7, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    07.04.2011

SCRUMPTIOUS [VICTORY]!

Barça 5 – 1 Shakhtar

Barça scores a “mano” on Shakhtar and the qualification to semis is almost decided

Iniesta, Alves, Piqué, Keita and Xavi took the baton from the strikers.

کد:
    April 7, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: من و مسی زوجی عالی می‌سازیم

پدیده سانتوس درباره انتقال احتمالی به بارسلونا صحبت کرده است.

سایت گل – نیمار، ستاره برزیلی گفته دوست دارد در کنار لیونل مسی در بارسلونا بازی کند.

این بازیکن 19ساله گفته بود دوست دارد به خارج برود و حتی گفت که رویایش بازی در چلسی است. او البته سپس گفت فعلا قصد ترک برزیل را ندارد.

آخرین حرف‌های این بازیکن برزیلی نشان می‌دهد او دوباره به فکر رفتن به اروپا افتاده. او به ال‌موندو دپورتیوو گفته: «دوست دارم کنار مسی بازی کنم.

به نظرم ما در کنار هم همکاری فوق‌العاده‌ای خواهیم داشت.

این که به من می‌گویند مسی برزیلی محشر است. من هر زمان که بتوانم بازی بارسا را تماشا می‌کنم. آنها می‌توانند هر دیداری را ببرند.»

با آن که او گفته دوست دارد زوج این بازیکن آرژانتینی شود، گفته فعلا روی بهتر کردن بازی خود تمرکز کرده: «اما آیا به بارسلونا خواهم رفت؟ آینده در دست خداست. من می‌خواهم به کار کردن و تمرین ادامه دهم.»

کد:
    2011/4/7

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ال کلاسیکو های پیش رو فوق العاده خواهند بود - ژاوی هرناندز

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

ژاوی هرناندز مغز متفکر بارسلونا نظر خود را در مورد برخورد احتمالی آن ها با رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت...

ژاوی هرناندز ستاره ی باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا بعد از دیدار آن ها با شاختار دونتسک که با نتیجه ی 5-1 به نفع کاتالان ها به پایان رسید در مورد نیمه نهایی صحبت کرد.

ژاوی در مصاحبه ای با Marca به برد قاطعانه ی 4-0 رئال مادرید مقابل تاتنهام اشاره کرد و گفت که برخورد رئال مادرید و بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار محتمل و نزدیک است:

"این برخورد برای کل فوتبال اسپانیا و اروپا لحظه ای تاریخی خواهد بود:

ژاوی در ادامه هم تیمیهای خود را هم به خاطر نمایش خوبشان در مقابل شاختار دوسنتک تحسین کرد و عنوان کرد که این برد گامی بزرگ در راه فینال برای بارسلونا بوده است و اضافه کرد که فوتبال ورزشی است که همواره با سختی ها و دشواری ها همراه بوده است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •