تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 1746 اولاول ... 2142643043103113123133143153163173183243644148141314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

بله.
    ترک کردم دلیل بر این نیست که نمیفهمم و دوتا بازی رو مقایسه نکنم میتونم؟
    من خشم برپا نکردم و به کسی هم ربطی نداره و اینکه من دارم جواب شما رو میدم هیچ ربطی به خشم نداره.
    LOL از دوتا ساخته شده بعد شما میای میگی بلیزارد تو خوابم نمیدید؟ خود بازی از Warcraft3 ساخته شده اونم سال 1999!!!!
    خب معلومه یه شرکت دیگه میاد و بهترش میکنه به اصطلاح بهبودش میکنه.

دوست عزیز من گفتم بی طرفانه داریم دوتا بازی رو مقایسه میکنیم من هیچ نظر شخصی بیان نمیکنم!

بذار از اول بگم :
    بازی دوتا سالها پیش ساخته شد بعدش LOL اومد ازش کپی کرد. ( یا بهترش کرد)
    تا اینجا درست؟
    الان هم نسخه دوم این بازی به بازار اومده و قابلیت خلاقیت و نوآوری زیادی به این سبک بازی بوجود آورده!
    توی دوتا شما به همه چمپ ها دسترسی داری
    اما توی لول از ی چمپ خوشم میاد باید اونقدر با چمپ های مختلف که شاید دوستشون نداشته باشی بازی کنی تا اون رو باز کنی.
    (بخصوص در لول پایین)
    توی دوتا گرافیک و مپ خیره کننده بازی باعث میشه از بازی بیشتر لذت ببری
    این همه ساله lol اومده نیومدن یه پچ گرافیک بدن؟
    هیرو های LOL خیلیاشون وقتی ریلیز میشن قوی ترن... چرا؟ در حالی که همه هیرو ها توی دوتا بالانس هستن!
    یه سوال دیگه شما هنوز لول 30 نشدی نه؟ شما Ranked بازی کردی تاحالا؟

یعنی شما داری میگی من و خیلیها پلیر نیستیم و داریم برای گرافیکش بازی میکنیم؟

من نگفتم lol مضخرفه ... بازی قشنگیه لذت بخشه ولی بذار دوتا اول از بتا در بیاد هنوز ریلیز نشده شما داری مقایسه میکنی.
    خب در مورد کپی کردن که خوندید دوستمون چی گفتن. من خودم قبلا هم شنیده بودم که بازی LOL از سازنده های دوتا هست ولی نمیدونستم دقیقا کی.

من از زمانی که Season 1 بوده بازی کردم و خیلی وقت هم هست که میدونم رنک چیه, رنک برای اینه که اگر شما,من یا هر کس دیگه ای که فکر میکنی خیلی قوی هستی بری بگی منم اره, ولی من شخصا از رنک خوشم نمیاد مگر این که با تیم باشه, بنا بر دلایلی که هممون میدونم که نت ایران هیچ گونه stable نیست نتونستیم با دوستان خیلی بالا بریم. همین اخرین تیم 3v3 که ساختم به خاطر این که 3 نفری باهم dc شدیم الان به جای silver تو bronze I هستش. این سوالتون هم میزارم به پای این که تازه با هم اشنا شدیم ! من خودم شخصا تا حالا 6 نفر اوردم لول همشونم تا لول 30 بردم! افتخاری نداره ولی فقط گفتم که بدونید با نوب طرف نیستید.

در مورد این که میگید champ ها فری نیستن, اول این که میگید از یه چمپ خوشت میاد مجبوری با هیرو های دیگه که خوشت نمیاد بازی کنی؟ یعنی شما میگی تو 120 تا هیرو شما فقط یه هیرو خوشت میاد؟
    + تو low lvl هنوز بازیکن ها هیرو هارو ندیدن و باید به هر حال با هر هیرویی که بازی کنن یه تجربه جالب و جدیده براشون. من به شخصه ندیدم کسی از خرید هیرو با IP ناراحت باشه!

هیرو وقتی ریلیز میشه قوی تره چون نمیخوان ملت وقتی یه هیرو اومد بگن این چیه که یه ساپورتم نمیتونه بزنه, ریوت میاد دسته بالا میگیره دستشو و state هارو میبره بالا که هیرو همون اول بی استفاده نشه, بعدا نسبت به قدرتش برای بالانسش اقدام میکنه.

در مورد سیستم رنک یه چیز دیگه ای که میخوام بگم اینه که شما داری اعصاب خودتو خورد میکنی هیچ ربطی به بازی نداره!!! هیچ کس به جز با شانس خوب تو SOLO/duo هیچ کسی نشده برای خودش که شما نفر دوم باشی! اگر میخوای از رنک حرست نگیره یه راه خیلی اسون هست اینم این که تیم بسازی. بازی کردن رنک با تیم اتفاقا لذتش 100 برابره.

در مورد گرافیک, الان اگر یه گیم اومد شبیه به دوتا2 با گرافیک 10 برابر بیشتر میخوام بدونم شما که از گرافیک خوشت میاد نمیری سمت اون بازی؟؟؟

من به شخصه اهمیتی که به گرافیک میدم تو مرحله سوم قرار داره. من اهمیتی میدم با چه گرافیکی بازی میکنم ولی دلیل نمیشه ملاک انتخاب بازیم گرافیک باشه!

در مورد قسمت اخر که میگید من نگفتم lol مضخرفه هم باز باید بگم که اگر دقت کنید که پست چه کسی رو نقل قول کردم میفهمید طرف صحبتم با شما نبوده.

من حرف اصلیم اینه که این بازی که شما خوشت نمیاد خیلی ها خوششون میاد و خیلی ها هم ممکنه بدشون بیاد دلیل نمیشه که شما بخواید بگید که این بازی کپیه یا هر چیزی که هست, سلیقه بازیکن نظر بازیکنی که این بازی رو پسندیده محترمه کسی حق این رو نداره که بخواد دخالتی کنه تو نظرش. قبل از این که بگی فلان حرفو پس برای چی زدی , مثلا همو نتیکه ای که گفتم این جمله رو بگو باید ذکر کنم که عملا منظور من یک جمله برای دفاع شخص از نظر خودش بوده هیچ فشاری روش شخص مقابل نیست که نظرش بد بوده یا هر چی!
    Last edited by loomina; 29-03-2013 at 03:42.

2. 3 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

4. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

بله.
    خود بازی از Warcraft3 ساخته شده اونم سال 1999!!!!

توی دوتا شما به همه چمپ ها دسترسی داری
    اما توی لول از ی چمپ خوشم میاد باید اونقدر با چمپ های مختلف که شاید دوستشون نداشته باشی بازی کنی تا اون رو باز کنی.
    (بخصوص در لول پایین)
    خود آخرین نسخه وارکرافت 3 تا قبلا اینکه دوتا بازی کنم چیزی توش یه داستان قوی ندیدیم
    واقعا هم گیم پلی بدی داشت(شایدم فقط نظر من و دوستام این بود)
    ولی داستان فوق العادی زیبای داشت
    -----------------------------------------------
    اصلا آزاد نبودن همه هیروها یه کی از دلایلی که من با لول حال می کنم
    آزاد بودن همه هیروها مثل اینکه که هرکی هیرو ساخت تو wow بهش یه هیرو 85 فول آیتم بدن
    دیگه بازی فایده ی داشت ؟

نه درست نیست
    مپ یا بهتره بگم مود دوتا رو سه تا رفیق با همدیگه خلق کردن و اسمشم گذاشتن DoTA یا Deffense of the ancients و کم کم این مود طرفدار پیدا کرد و جهانی شد
    حالا این سه تا رفیق کیا بودن؟
    Ice Frog , Guinsoo و Eul که میگن مغز متفکر تیم و فکر اولیه ی مود دوتا از ائول بوده

I agree
    منم این و شنیدم
    مثل اینکه guinsoo و eul دوتا آیتم دوتا رو هم به اسم خودشون گذاشته بودن

در مورد این که میگید champ ها فری نیستن, اول این که میگید از یه چمپ خوشت میاد مجبوری با هیرو های دیگه که خوشت نمیاد بازی کنی؟ یعنی شما میگی تو 120 تا هیرو شما فقط یه هیرو خوشت میاد؟
    + تو low lvl هنوز بازیکن ها هیرو هارو ندیدن و باید به هر حال با هر هیرویی که بازی کنن یه تجربه جالب و جدیده براشون. من به شخصه ندیدم کسی از خرید هیرو با IP ناراحت باشه!
    یه مورد دیگه دعوا سر هیرو ها
    نمنونش تو دوتا sf همیشه خدا سر این دعوا بود یکی پیکش می کرد اونیکی لفت می داد
    اگرم نمیداد تمام خاندان یارو رو تا آخر گیم فحش میداد
    Last edited by T.Eftekhari; 29-03-2013 at 08:36.

6. 4 کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بذار دوتا اول از بتا در بیاد هنوز ریلیز نشده شما داری مقایسه میکنی.
    تفاوت های دوتا2 و LoL به صورت کاملا بیطرف:
    1- دوتا 2 تا جایی که من دموها و تصاویر بازی اش رو دیدم گرافیکش با LoL تفاوت چشمگیری نداره.
    2- قراره دوتا2 یه بخش campain یا همون single player بذاره برای تک تک هیروها و این متونه برگ برنده اش باشه.
    3- دوتا 2 بازیکنان AFK و leaver رو با AI جایگزین میکنه در حالی که LoL بازیکنان leaver و AFK رو با بن کردن جریمه میکنه که تاثیری در رفع unbalance شدن همون بازی نداره
    4- دوتا2 برای راه اندازی به نرم افزار Steam نیاز داره در حالی که LoL کاملا مستقله
    5- اگر یک بازی 1v1 را در نظر بگیریم هیروهای دوتا هرگز بالانس نبودند و نخواهند شد چرا که بعضی از ability ها فوق العاده قوی هستند اما هیروهای LoL هیچ برتری چشمگیری نسبت به هم ندارند(مثل برتری Huskar از sniper در دوتا) و فقط با کار تیمی میشه پیروز شد در حالی که در دوتا بعضی اوقات تکروی = پیروزی
    درنتیجه تا دوتا2 رسما منتشر بشه نمیشه گفت کدوم بهتره

8. 3 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پسر چه دعوایی شده خخخخخخخخخ
    چه کاریه خوب هرکی از لول خوشش میاد که هیچی هرکیم نمیاد به سلامت خوش اومده این دیگه جرو بحث نداره ....
    الان ساعت 10:50 دقیقه است زدم برم بازی آپدیت میخواد فعلا که قسمت اولش 51 مگ هست تا ببینیم 2ومیش چقده

10. این کاربر از Persian__Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من با اینکه دوتا 2 بازی نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم ولی به نظر من لول بهتره از نظر گرافیک فانتزیش یه حالت خاصی به آدم دست میده تا بیشتر بازی کنه

12. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عین بچه ها دارید با هم دعوا میکنید که چی بشه؟ این میگه مال من بهتره اون میگه مال من بهتره هر کسی نظر خودشو داره هر دو بازی هم نکات ضعف و قوت خودشون رو دارن با این که در حال حاضر لول طرفدارای بسیار بیشتری داره ولی باید در نظر داشت که دوتا هم تازه اول راهه و هنوز تو مرحله ی بتاس به نظر من هرکس هر کدوم رو دوست داره بازی کنه کاملا یه انتخاب آزادانس ولی سعی نکنید عقیده دیگران رو عوض کنید چون تجربه ثابت کرده که اگر هم بخواید نمیتونید

14. 4 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

دوستان هرکی از یه بازی خوشش میاد ... دلیل نمیشه بقیه بازی ها بد باشه

منم 10 سال پیش از مونوپلی خوشم میومد .. لازم نیست هرجا بگم مونوپلی از قارچ خور بهتره

بحث هایی که میکنید باید به اطلاعات همه اضافه کنه ... نه فقط لج و لج بازی باشه

16. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

بچه احتمالا بعده اپدیت جدید بعضی ها به مشکل بر بخورن

اینجا راه حل ریوت برای حل مشکل هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

- دوتا 2 بازیکنان AFK و leaver رو با AI جایگزین میکنه در حالی که LoL بازیکنان leaver و AFK رو با بن کردن جریمه میکنه که تاثیری در رفع unbalance شدن همون بازی نداره
    این قابلیت تو همین پچ جدید قرار مثل اینکه اضافه بشه شبیه همون اوایل دوتا دو میتونی سلکت کنی ...

•Champion Select AFK Detection◦When any player in a match-made game fails to select a champion before their timer expires, the game is terminated.
    ◦A player who fails to select a champion is given a queue dodge penalty. The dodge penalty functions exactly the same as if the player closed their PVP.net client.
    ◦Solo players who succeed in selecting a champion are returned to the front of the matchmaking queue.
    ◦Arranged teams whose members all succeed in selecting a champion are returned to the front of the matchmaking queue.
    ◦Arranged teams with one or more members who fail to select a champion are returned to the arranged team lobby.
    ◦Draft mode is handled on a pick-by-pick basis. If a player fails to pick a champion during their turn, the game is terminated immediately. Players later in the draft order, who did not have an opportunity to pick a champion, are given the benefit of the doubt and not assigned a dodge penalty.
    ◦This feature currently only applies to match made games. Custom games still assign a random champion if one is not selected.

20. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •