تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 357 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دی ال سی The Betrayal of Jimmy رو اجرا کردم.مرحله ی اول که ستاره هایی روی نقشه میاد باید اونها رو بری...اولین ستاره که میری دوتا کلاه روی نقشه میاد باید چیکار کنی؟فکر کنم میگه منفجر کنم(....shoot){فقط شوتش یادمه}چجوری؟
    علاوه بر مشکل بالا:
    چجوری مرحله های Wanted Poster رو بازی کنم؟راهنماش رو گرفتم و روی نقشه مشخص شده ولی وقتی میرم محلی که مشخص شده چیکار باید بکنم؟هیچ اتفاقی نمی افته.
    لطفا راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    uninstall بازی کجاست؟میخوام پاکش کنم ولی پیداش نمیکنم!
    دوستان چیکار کنم پاک نمیشه!
    تو add/remove چیزی نداره،تو پوشه های خود بازیم uninstall تداره....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام دوستان من سیوای این بازی رو از تاپیک "درخواست سیو"دانلود کردم اما وقتی میخوام لودینگ کنم اینو میاره:

چیکار باید بکنم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دی ال سی The Betrayal of Jimmy رو اجرا کردم.مرحله ی اول که ستاره هایی روی نقشه میاد باید اونها رو بری...اولین ستاره که میری دوتا کلاه روی نقشه میاد باید چیکار کنی؟فکر کنم میگه منفجر کنم(....shoot){فقط شوتش یادمه}چجوری؟
    جفتشون رو باید بری داخل مغازه و تمام مغازه رو شیشه ها پنکه سقفی و هر چی که می تونی رو درب و داغون کنی اونقدر داغون می کنی داخل مغازه رو که علامت قرمز بره

علاوه بر مشکل بالا:
    چجوری مرحله های Wanted Poster رو بازی کنم؟راهنماش رو گرفتم و روی نقشه مشخص شده ولی وقتی میرم محلی که مشخص شده چیکار باید بکنم؟هیچ اتفاقی نمی افته.
    لطفا راهنمایی کنید
    وانتد پوستر ها که مرحله نیست میری جلوشون وایمیستی و برشون میداری اگه نقشه راهنما رو گرفتی یکم مضخرفه اینو بدون چون دقیق نیست محل هایی که مشخص کرده

دوستان چیکار کنم پاک نمیشه!
    تو add/remove چیزی نداره،تو پوشه های خود بازیم uninstall تداره....
    خوب دستی پاک کن بازیت دستکاری شده اس نصب نمیشه دیگه فقط اکستراکت میشه

+

لینک DLC بتریال آف جیمی رو اصلاحیدم توی پست دوم

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من این Joe's Advanture DLC رو نصب کردم ولی بازی رو تازه نصب کرده بودم و هیچی ازش نرفتمه(البته قبلآ بازی رو تمام کرده بودم) و الان که این رو نصب کردم هیچی به منو اضافه نشده من باید چه کار کنم؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان شاید مربوط به شماره دو نباشه اما بد نیست بهش اشاره کنم.
    من دیروز طلبه شدم مافیا 1 رو هم در کنار 2 نصب کنم اما دیدم نصب نمیشه رو ویندوز 7 .
    جالب اینه که مثلا مکس پین 1 نصب میشه و اجرا هم میشه اما موسیقی نداره یا Gears of War نصب میشه و اجرا نمیشه.
    فکری که به ذهنم رسید این بود که توی ویندوز XP مجازی نصب و اجراش کنم اما نصب شد و اجرا نشد. (اکس پی مجازی واقعا بی خوده)
    فولدر نصب شده توی اکس پی مجازی رو کپی کردم یه جای دیگه رو هارد و رفتم تو ویندوز 7 و اجراش کردم دیدم کار کرد و جواب داد.
    واقعا مافیا 1 یه چیز دیگه بود.
    Last edited by amirpers; 17-12-2010 at 21:46.

8. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان شاید مربوط به شماره دو نباشه اما بد نیست بهش اشاره کنم.
    من دیروز طلبه شدم مافیا 1 رو هم در کنار 2 نصب کنم اما دیدم نصب نمیشه رو ویندوز 7 .
    جالب اینه که مثلا مکس پین 1 نصب میشه و اجرا هم میشه اما موسیقی نداره یا Gears of War نصب میشه و اجرا نمیشه.
    فکری که به ذهنم رسید این بود که توی ویندوز XP مجازی نصب و اجراش کنم اما نصب شد و اجرا نشد. (اکس پی مجازی واقعا بی خوده)
    فولدر نصب شده توی اکس پی مجازی رو کپی کردم یه جای دیگه رو هارد و رفتم تو ویندوز 7 و اجراش کردم دیدم کار کرد و جواب داد.
    واقعا مافیا 1 یه چیز دیگه بود.
    خداییش با حرفت موافقم با اینکه مال 8 سال پیشه ولی میگم هنوزم فوق العادست مخصوصا با دوبله دارینوس.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خداییش با حرفت موافقم با اینکه مال 8 سال پیشه ولی میگم هنوزم فوق العادست مخصوصا با دوبله دارینوس.
    نمیدونستم دوبله شده مافیا 1 !!!! از دوستان کسی لینک دانلود مافیا 1 دوبله شده رو داره ؟! اگه لینک دانلودشو سراغ دارید . خیلی ممنون میشم پ.خ کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونستم دوبله شده مافیا 1 !!!! از دوستان کسی لینک دانلود مافیا 1 دوبله شده رو داره ؟! اگه لینک دانلودشو سراغ دارید . خیلی ممنون میشم پ.خ کنید
    وای پسر بدون دوبله بازی کردی نصف عمرت بر فناست.حتما حتما واسه دارینوس رو بگیر.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم دوبله شده دارینوسشو بازی کردم حرف نداشت انصافآ کارشون عالی بود هنوز که به یادش می افتم تا نیم ساعت داستانشو مرور می کنم.
    سلام
    من این Joe's Advanture DLC رو نصب کردم ولی بازی رو تازه نصب کرده بودم و هیچی ازش نرفتمه(البته قبلآ بازی رو تمام کرده بودم) و الان که این رو نصب کردم هیچی به منو اضافه نشده من باید چه کار کنم؟
    دوستان یکی بنده رو راهنمایی کنه ثواب داره به خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •