البته يك مسأله اي كه از قديم مطرح بوده و نمايندگي هاي مشهد هميشه ميگفتن سرعتهاي دانلود چه شبانه و چه روزانه براي تمامي سرويسها از 128 الي آخر يكيه . فقط 64 ميگفت كمي پايينتره
بنابراين نبايد فرقي بين 128 صبا يا 2مگ باشه الا در حجم دانلود .
البته يك مسأله اي كه از قديم مطرح بوده و نمايندگي هاي مشهد هميشه ميگفتن سرعتهاي دانلود چه شبانه و چه روزانه براي تمامي سرويسها از 128 الي آخر يكيه . فقط 64 ميگفت كمي پايينتره
بنابراين نبايد فرقي بين 128 صبا يا 2مگ باشه الا در حجم دانلود .
برو به سايت isp رسانه تهران. اونجا 5 مگ هم ميدن. اگه به بند ج باشه كه نبايد بده ولي تو ليست تعرفه هاش زده
اما اگه منظورتون فقط صبا هستش بله شما راست ميگي، صبانت 5 مگ ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل همینجاست
سرعت سرویسهای 64،،128و 256 بین 200 تا 280 هست
ولی رفته رفته 1 مگ به سرعتها اضافه میشه
چطور میگی فرقی نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
\
خوب اینکه سرعت شما بیشتره چون مخاطب در اون شهر کمه و شما دارید این مساله رو به ای اس پی ربط میدید..مطمئن باشید اگه مخاطب زیاد بود به شما ذره ای رحم نمیکردند و کل پهنای باند رو استفاده میکردند چون به فکر من و شما استفاده کننده نیستند بلکه به فکر جیب خودشونن.. من موندم این پوز دادن داره ؟؟عزیز دل ما به هیچ کدوم از سرعت هایی که تو ایران داریم اینترنت نباید بگیم حداقل اینترنت باید 4/5 مگابیت باشه تا بشه اسمشو گذاشت اینترنت پرسرعت
وقتی شرکت مخابرات تبریز واسه 128 این سرعتو میده صبا هم باید واسه 128 حداقل دو مگ بده
ما به این سرعتهایی که شما دارین تو تبریز اینترنت نمیگیم
در ضمن بدترین پینگ مربوط میشه به من یعنی شرکت مخابرات سایر شرکتها از جمله همارا و ماکس و صبا پینگشون حدودای 200 و کمتره
ببینید اینم سرعت شاتلمه که همزمان با صبا دارم
هر دوتاشونم 128
در کل هیچ کدوم خوب نیستن
ببینید به این میگن پینگ
واقعا حيف نيست شخصيت همديگر رو خورد كنيم؟ ولي خب نبايد اين خيانت صبانت رو ناديده گرفت
. چرا خيانت چون يكي از دوستام كه تو سبزوار سرويس داره ميگه اونجا حتي سرعت شبانش 15 كيلوبايته. پس اين فرضيه كه مشترك زياد يك شهر باعث افت سرعت ميشه بنظرم درست نيست چون سبزوار اولا همش 400 هزار جمعيت داره و دوما ضريب نفوذ adsl خيلي اونجا كمه . بنابراين بايد سرعت بالايي داشته باشن كه اينطور نيست ..
پس بنظرم همش نامردي خود صبانته كه از هر شهري كه بيشتر حساب ميبره بهش بيشتر حال ميده
مساله منفعته. تبريز جو شديدا رقابتي داره بين 3 تا isp اصلي و بزرگ كه واقعا آدم ميمونه كدوم رو انتخاب كنه. هر كدوم مزيتها و معايب خودشون رو دارن و همين باعث ميشه كاربرا خيلي حساب شده تر عمل كنن و شركتها هم با توجه به سياستهاشون و وضعيت ساير شركتها حساب شده تر عمل ميكنن. اگه صبانت بورست 2 مگ نميداد شايد نصف كاربرايي كه الان داره رو نميداشت و به مشكل ميخورد. بهر حال وجود شركتهاي ديگه و يكه تاز نبودن يه شركت در يك شهر خيلي مهمه. اروميه هم همين وضع بود، يه شركت يكه تاز بود و هر كاري دلش ميخواست ميكرد اما الان با اومدن 3 تا شركت جديد و بزرگ كمي از اون حالت قبلي دراومدن و دارن با وضعيت بهتري سرويس ميدن و سعي ميكنن طوري كار كنن تا بتونن تو بازار رقابت كنن.
اگه سبزوار هم صاحب چند تا isp خوب و بزرگ بشه حتما وضعيت صبا در سبزوار بهتر خواهد شد.
چه جالب 6 تا پست منو پاک کردن
سلام
توروخدا این پینکی که اینجاست 192 زیاده به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی پینگ ما چنده تو رشت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!![]()
فکر کنم در مورد شرکتها و سرعتهاشون دوستان به اندازه کافی توضیح دادند فقط من اینو اضافه میکنم که شرکت همارا سیستم تبریز بیشترین کاربر رو داره و شاید بیشتر از 60 درصد تبریز از اون سرویس دارن ولی سرعت یک مگ رو به کاربرا میده
در ضمن من اولش گفتم که منظور ما پوز دادن نیست بحثهای دیگه ای بود که دیگه تکرار نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)