باگ زیاد خطرناکی نیست فقط هواست نباشه سیستم میره ملکوت البته بیشترش رفع شده ولی هنوز پابرجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باگ زیاد خطرناکی نیست فقط هواست نباشه سیستم میره ملکوت البته بیشترش رفع شده ولی هنوز پابرجاست
م برای سیستمامون توی اموزشگاه از دیپ فریز استفاده میکنیم فقط درایو اخر بازه..میخواستم ببینم اگه comodo رو توی درایو آخر نصب کنم هر بار آپدیت شه، آپدیتش هم توی درایو آخر ذخیره میشه و با ریستارت شدن از بین نمیره چون ویندوز توی درایو C نصب هست؟
ممنون
مشکلی نیست
comodo از معدود آنتی ویروس هاییه که دیتابیسش رو در محل نصبش ذخیره میکنه
این میسر:
دوستان سلام من بعد از نصب ورژن جديد كومودو به يه مشكل عجيب برخوردم وقتي آنتي ويروس فعاله سرعت كانكت شدن به اينترنت 1000 سال نوريه تازه آخرم وصل نميشه ( از لحظه اي كه دكمه dial up رو ميزنم تا مرحله گرفتن شماره و بعد هم كانكت شدن بيشتر از 30 دقيقه طول ميكشه)
ولي به محض اينكه آنتي ويروس رو غيرفعال ميكنم همه چيز عادي ميشه
سيستم رو هم 2بار فول اسكن كردم ويروسي پيدا نكرد (البته با ديتا بيس آپديت شده و به روز)
كسي نظري نداره ببينيم مشكل چيه ؟
با سلام
اون زمان نسخه 5.8 بتا بود حالا کدوم قسمتهاش در این نسخه 5.8 رفع شده و کدوم قسمتها باقیمونده ؟
با تشکر
باید منتظر نسخه فینال یا بتای بعدی باشید.
این نسخه 5.8213334.2131 نسخه فیناله من نصب کردم یا بتا..همونی که باگ داره و سیستم فنا میشه
با نسخه قدیمی یک کرک رو که رو سیستم بود همیشه ویروس میشناخت و من قرنطینه اش کردم
ولی با این ورژن جدیده اصلا نه ویروس میشناسه نه چیزی...مشکلی هست به نظرتون؟
با سلام
این نسخه فینال هست
در مورد باگش هم یک اطلاعاتی امروز گرفتم باید خونه ببرم امتحان کنم و بعد نتیجه اش رو توی همین تایپیک میزارم
خوب شاید یک نفر همون فایل رو به عنوان یک تشخیص نادرست به کومودو اطلاع داده و یا خودشون از لیست ویروسها خارجش کردن
كككممككك![]()
سلام خیلی وقته که از کمودو استفاده میکنم و راضی هستم ازش
فقط یه سوال دارم تو فایروال کمودو قسمتی هست که بگه مثلا فلان نرم افزار مثلا امروز اگه به نت وصل شده چقدر مصرف کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)