اگه میخوای نوین نت بگیری همون مخابرات بهتره
2مگ بگیری اون وقت با 9 kb دانلود کنی؟!!!
اگه میخوای نوین نت بگیری همون مخابرات بهتره
2مگ بگیری اون وقت با 9 kb دانلود کنی؟!!!
مخابرات که پورت خالی نداره....
در مورد نوین نت هم همونطور که پست قبل عرض کردم انتخاب دبگه ای ندارم.
یک سوال داشتم
کجا می تانم یک وی پی ان امن و سریع گیر بیارم
Last edited by reza137333; 25-09-2012 at 15:31.
امروز رفتم نوین نت قرار داد بستم....
رفتار و اطلاعات فنی که خوب بود خود رئیس شرکت مسائل توضیح داد.... قرار داد هم کاملاً برابر سایت نوین نت بود : یعنی همونطور که تو سایت بود هزینه نصب اولیه مخابرات (همون رانژه کردن خط) گرفته نشد...
برادر Shadowdragon :
راستش مشکل شما رو هم مطرح کردم (همون افت سرعت در ساعات رایگان)
مهندس اینطور جواب داد که شرکت نوین نت هم افت سرعت رو قبول داره و اخیراً هم روالشو عوض کرده تا این مشکل حل شه مثلاً دانلود رایگان خطوط پر مصرف 2 مگ تا 4 مگ رو حذف کرده و ساعات رایگان رو هم پخش کرده که متمرکز نباشه رو یه محردوده زمانی و پهنای باند کم بیاد...
ولی اعتراف کرد که چون یه سری مشترکین قبلاً ثبتنام کردن و مشخصات قراردادشون براشون باید اجرا شه وضعیت کم کم بهتر میشه و یه دفعه اوضاع نمیشه (تا وقتی که همه مشترکا خصوصاً مشترکای 2 مگ تا 4 مگ قرارداد قدیمشون تموم شه و با شرایط جدید تمدید کنن .... که اینم کم کم داره اتفاق میفته ...)
سلام
آقا خط شما کی وصل میشه ؟
هر وقت وصل شد میتونی یه توضیحی در مورد سرعت، پینگ و تعداد تایم اوتاش به ما بدی ؟
و یه عکسی از پینگ 4.2.2.4 ــاش بگیری ؟!
ممنون
احتمالاً وسطای هفته دیگه وصل شه ...
به محض اتصال توضیحات خواسته شده رو میدم . . .
سلام
شما هم افت سرعت دارین؟(مخابرات)
خیلی جالبه سرعت باز شدن صفحات با EDGE ایرانسل خیلی خیلی بیشتر از 512 حسابگره! البته سرعت دانلودش کمتره....
فکر کنم به همون بحث تک کانکشن (که نمیدونم چیه) برگرده.... آخه حسابگر فقط با IDM و موقعی که تعداد کانکشن دانلود بالا بود سرعت خوبی داشت...
نمی دونم من خیلی تو این زمینه ها با سواد نیستم ...فقط جالبه برام ... اولش انتظار باز شدن صفحات رو در حد دیال آپ داشتم ولی وقتی اینطوری سریع باز شد برای بار اول واقعاً حال کردم!
فعلاً تا دوباره صاحب ADSL بشم با همین ایرانسل سر میکنم که البته از 64 یا 128 که قبلاً تجربشو داشتم به مراتب بهتره و قابل مقایسه نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)