تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 451 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولش سلام تا بعدیاش
    من الان یه یک ماهی میشه n61 jv دارم لب تاب خوبیه تا الان روزی 12 ساعت فیکس روشن بوده همه نوع بازی هم باش انجام دادم فقط یه بدی داره اونم اینه که تو بعضی بازیا سوییچ گرافیکی انجام نمی شه مثلا nfs Hot Pursuitاگه کسی می دونه این مشکل چطور حل می شه یه راهنمایی بکنه ممنون
    شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه.

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

در مورد اینکه باتری رو کاملا خالی کنن باهاتون موافق نیستم چون باتری های جدید از نوع لیتیم هستن و توصیه شده که شارژشون به 0 نرسه مگه اینکه برا نمایش درست درصد اون مجبور شید کالیبرش کنید
    ای بابا
    دوست عزیز شما پستهای قبل رو بخون.من کی گفتم که شارژش 0 بشه.باطری باید بین 7 الی 10 درصد شارژ بشه.

2. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ای بابا
    دوست عزیز شما پستهای قبل رو بخون.من کی گفتم که شارژش 0 بشه.باطری باید بین 7 الی 10 درصد شارژ بشه.

بقول مازندرونی‌ها: "شِه خوِدِشِه ناراحت نکن"

خسته نباشی رئیس...

رامین

4. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بقول مازندرونی‌ها: "شِه خوِدِشِه ناراحت نکن"

خسته نباشی رئیس...

رامین
    مرسی رامین جان

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام

دوستان در مورد باتری قبلا پست داده بودم و یه بحثی با دوستان دیگه داشتیم. انگار دوباره بحثش داغ شده.

ببینید این باتریهای لیتیوم پلیمر به صورت سلولهای 3.7 ولتی ساخته میشن. اولش که کامل پر هستن یه خورده بیشتر مثلا 4.1 ولت خروجی میدن و اگه منحنی دیسچارج اون رو دیده باشید خیلی اولش شیب منحنی زیاده و در عرض یه مدت کوتاه ولتاژ میاد رو 3.7 ولت. بعد از اون ثابت میمونه تا زمانی که ظرفیتش برسه به 10 15 درصد و از اونجا به بعد شاهد افت شدید ولتاژ هستیم.

بنابراین این که کارخونه ها میان باتری رو تنظیم میکنن که رو 80 90 درصد شروع به پر شدن بکنه به نظر منطقی میاد. این که چرا نمیذارن رو 30 40 درصد خب شاید به این دلیله که مقدار شارژش کم نباشه .... یعنی فرض کنید باتری 31 درصد پر هست و کارخونه تنظیم کرده که تا زیر 30 درصد شد شارژ بشه. با این حسا چه جوری باید شارژش کنیم که پر بشه و ببریم بیرون یه 40 50 دقه لپ تاپ رو استفاده کنیم ؟؟؟

در مورد این که چرا 30 درصد بهتر از 95 درصد و بیشتره هم قبلا لینکش رو گذاشتم .... این به ساختار باتری لیتیوم پلیمر مربوط میشه. این باتری ها رو اگه در دمای کم مثلا 0 درجه استفاده کنید نسبت با حالتی که دما 60 درجه باشه عمرش فکر کنم 2 3 برابر فرق میکنه. همین طور اگه وقتی تا 30 درصد خالش شد بزارین تا 90 درصد پر بشه و مرتبا همین کار رو تکرار کنید، عمرش از حالتی که تا کمتر از 95 درصد شد شارژ بشه و استفاده بشه بیشتره. در واقع شارژ کردن و دشارژ کردن باتری لیتیوم پلیمری در بخشی میانی منحنی کاری بهینه تر و راحت تره و عمر باتری بیشتر میشه.

من تست کردم وقتی باتری پر میشه و آداپتو رو وصل کردم به لپ تاپ و دارم استفاده میکنم، دست که به آداپتورش میزنم میبینم داغه و این معنیش اینه که آمپر از آداپتور داره کشیده میشه و واسه همینه که داغ شده. پس به نظر موقع کار بهتره باتری رو تو لپ تاپ بزاریم چون اصلا ازش استفاده نمیکنه و اگه یه موقع برق بره مشکلی پیش نمیاد.

تنها دلیلی که به نظر من وجود داره برای این که باتری رو در بیاریم اینه که لپ تاپ داغ میهش و داغی عمر باتری رو کاهش میده. از نظر شارژ و دشارژ من دلیلی نمیبینم که نیاز باشه باتری رو خارج کنیم. اگه دلیل دیگه ای هست که بنده اطلاع ندارم خوشحال میشم اساتید راهنمایی کنن. البته اگه دلیلش رو علمی و مثل همیشه با لینک منبع بگین ممنون میشم.

7. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شرمنده ، کلمه ی کاملا خالی شه شما ایهام داشت

9. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تازه خریدم زیادم ازش کار نکشیدم فعلا فقط وب بازیم نصب نکردم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همه

داش علیرضا من احساس میکنم بازی هایی که JQ اجرا میکنه رو گرافیک آخر نیست با اینکه همه جزئیات روی High میزام ولی باز

یه جوریه !!

مثلا FIFA 11 رو با JQ وقتی مقایسه میکنم با ماله Xbox میتونم بگم اصلا در حد هم نیستن !!!

بعد یه چیز دیگه ...

Core ها به صورت Random برای پردازش انتخاب میشن یا اولویتی دارن !؟

آخه خیلی واسم عجیبه , تو Gadgets All Cpu Meter یهو میبینم که مثلا یه بار Core 3 تو استرس هست , یه بار Core 8 تو استرس هست , ولی بیشتر همون Core 1 هست که Process رو انجام میده.

حالا قضیه چیه ؟
    Last edited by SamGun; 30-11-2010 at 13:33.

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همه

داش علیرضا من احساس میکنم بازی هایی که JQ اجرا میکنه رو گرافیک آخر نیست با اینکه همه جزئیات روی High میزام ولی باز

یه جوریه !!

مثلا FIFA 11 رو با JQ وقتی مقایسه میکنم با ماله Xbox میتونم بگم اصلا در حد هم نیستن !!!

بعد یه چیز دیگه ...

Core ها به صورت Random برای پردازش انتخاب میشن یا اولویتی دارن !؟

آخه خیلی واسم عجیبه , تو Gadgets All Cpu Meter یهو میبینم که مثلا یه بار Core 3 تو استرس هست , یه بار Core 8 تو استرس هست , ولی بیشتر همون Core 1 هست که Process رو انجام میده.

حالا قضیه چیه ؟
    ویرایش

من در مورد PES11 گفتم نه FIFA11. پیشنهاد میکنم اگه اهل فوتیالی حتما PES جدید رو تست کن که حسابی با قبلی فرق کرده.

من فیفا (ویرایش :منظور PES هستش)رو تازه نصب کردم که فقط ببینم چه جوریه ... اهل فیفا نیستم و زیاد هم ازش سر در نمیارم. رو کنسول هم ندیدم گرافیکش چه جوریه. ولی سرعت اجرا فوق العاده خوب بود. گرافیکش هم به نظرم بد نیست.

این که به نظر یه جوری میاد چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.

اول این هستش که آنتی الیاسینگ درست کار نمیکنه و اون جوری که من بررسی کردم با استفاده از کاتالیست هم نمیشد فعالش کرد و کلا نا فعال بود. علامتش هم که تو بازی ها تابلوئه دیگه ... یعنی لبه ها دنده دنده میشه. برای بعضی بازیها تو خود بازی گزینه هایی داره ولی فیفا تو بازی نداشت. بیرون از بازی هم به طور کلی با کاتالیست میشه تنظیم کرد ولی این که جواب بده یا نه دیگه به بازیش بستگی داره .

رو کنسول مخصوصا ایکس باکس که فرمودین تا جایی که میدونم بازیها با رزولوشن کمتری نسبت با ps3 اجرا میشه ولی در عوض به دلیل کارت گرافیک بهتری که ای تی آی براش تولید کرده از آنتی الیاسینگ 2 یا حتی 4 استفاده میشه. مثلا آبلیوین رو اگه دیده باشی رو ps3 بر اساس آزمایشات معتبر رزولوشن خروجی واقعی دستگاه 720p هست اما ایکس باکس فکر کنم 576 بود. با عکسایی در یه منظره ی خاص دقیقا مشخص بود که ps3 جزدیات رو بیشتر نشون داده و مخصوصا تکسچر رو بهتر نشون داده و در مقابل xbox360 هم خطوط رو بهتر رندر کرده و صاف تر نشون داده.

ولی اینها به کنار. هر دوشون درست بر خلاف ادعاهای پر سر و صدا که اولش کردن نتونستن بازیها رو با رزولوشن فول اچ دی عرضه کنن. گرافیکشون واقعا از چیزی که ادعا شده بود خیلی ضعیف تر بوده. تنها چند مورد بازی با رزولوشن فول اچ دی بیرون دادن.

فیفا یا هر بازی دیگه مخصوصا کرایسیس 2 که برای PC و xbox360 و ps3 به طور مشترک عرضه میشه معمولا رو کامپیوتر کیفیتش بهتره. حتی با وجود تمام بهینه سازیهایی که انجام میشه باز هم نتیجه معمولا به نفع کامپیوتر تموم میشه. چرا ؟ خب کارت گرافیک ایکس باکس 360 تا جایی که میدونم تقریبا 60 70 درصد کارت گرافیک این لپ تاپ قدرت داره.

دلیل دوم فکر کنم اینه که شاید شما رفتی کنسول رو وصل کردی به یه مانیتور کم کیفیت و در عوض اومدی با مانیتور خوب لپ تاپ مقایسه کردی که به نظرم عادلانه نیست. من با رزولوشن 1360در768 که دیگه آخرش بود تست کردم دیدم حدود 60 70 درصد توانایی کارت گرافیک داره استفاده میشه. یعنی شما میتونی فول اچ دی هم این بازی رو بازی کنی در حالیکه بعدی میدونم رزولوشن واقعی ایکس باکس فول باشه. تو یه مانیتور با شرایط مساوی تست کن ببین باز همین مساله هست یا نه. خبرش رو به منم بده که درسته بازی نمیکنم ولی خیلی دوست دارم بدونم.
    اگه دوربین خوبی هم داری عکس بندازه از یه صحنه ی یکسان که مقایسه کنیم. صحنه ی یکسان هم که خودت استادی بلدی تو فیفا گل های قشنگت رو ذخیره کنی که بعدا ببینی.

مساله ی سوم هم که به نظرم بعید به تنظیم نور مانیتور و این چیزی مربوطه که خودت در جریانی کاملا.

منتظر تست شما هم هستم.

راستی کنسول داری این فاینل فنتزی 13 رو به جای من هم بازی کن!!!

Last edited by alireza1411; 30-11-2010 at 20:24.

14. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بهترین کانفیگش چیه و چنده حدودا قیمتش؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من فیفا رو تازه نصب کردم که فقط ببینم چه جوریه ... اهل فیفا نیستم و زیاد هم ازش سر در نمیارم. رو کنسول هم ندیدم گرافیکش چه جوریه. ولی سرعت اجرا فوق العاده خوب بود. گرافیکش هم به نظرم بد نیست.

این که به نظر یه جوری میاد چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.

اول این هستش که آنتی الیاسینگ درست کار نمیکنه و اون جوری که من بررسی کردم با استفاده از کاتالیست هم نمیشد فعالش کرد و کلا نا فعال بود. علامتش هم که تو بازی ها تابلوئه دیگه ... یعنی لبه ها دنده دنده میشه. برای بعضی بازیها تو خود بازی گزینه هایی داره ولی فیفا تو بازی نداشت. بیرون از بازی هم به طور کلی با کاتالیست میشه تنظیم کرد ولی این که جواب بده یا نه دیگه به بازیش بستگی داره .

رو کنسول مخصوصا ایکس باکس که فرمودین تا جایی که میدونم بازیها با رزولوشن کمتری نسبت با ps3 اجرا میشه ولی در عوض به دلیل کارت گرافیک بهتری که ای تی آی براش تولید کرده از آنتی الیاسینگ 2 یا حتی 4 استفاده میشه. مثلا آبلیوین رو اگه دیده باشی رو ps3 بر اساس آزمایشات معتبر رزولوشن خروجی واقعی دستگاه 720p هست اما ایکس باکس فکر کنم 576 بود. با عکسایی در یه منظره ی خاص دقیقا مشخص بود که ps3 جزدیات رو بیشتر نشون داده و مخصوصا تکسچر رو بهتر نشون داده و در مقابل xbox360 هم خطوط رو بهتر رندر کرده و صاف تر نشون داده.

ولی اینها به کنار. هر دوشون درست بر خلاف ادعاهای پر سر و صدا که اولش کردن نتونستن بازیها رو با رزولوشن فول اچ دی عرضه کنن. گرافیکشون واقعا از چیزی که ادعا شده بود خیلی ضعیف تر بوده. تنها چند مورد بازی با رزولوشن فول اچ دی بیرون دادن.

فیفا یا هر بازی دیگه مخصوصا کرایسیس 2 که برای PC و xbox360 و ps3 به طور مشترک عرضه میشه معمولا رو کامپیوتر کیفیتش بهتره. حتی با وجود تمام بهینه سازیهایی که انجام میشه باز هم نتیجه معمولا به نفع کامپیوتر تموم میشه. چرا ؟ خب کارت گرافیک ایکس باکس 360 تا جایی که میدونم تقریبا 60 70 درصد کارت گرافیک این لپ تاپ قدرت داره.

دلیل دوم فکر کنم اینه که شاید شما رفتی کنسول رو وصل کردی به یه مانیتور کم کیفیت و در عوض اومدی با مانیتور خوب لپ تاپ مقایسه کردی که به نظرم عادلانه نیست. من با رزولوشن 1360در768 که دیگه آخرش بود تست کردم دیدم حدود 60 70 درصد توانایی کارت گرافیک داره استفاده میشه. یعنی شما میتونی فول اچ دی هم این بازی رو بازی کنی در حالیکه بعدی میدونم رزولوشن واقعی ایکس باکس فول باشه. تو یه مانیتور با شرایط مساوی تست کن ببین باز همین مساله هست یا نه. خبرش رو به منم بده که درسته بازی نمیکنم ولی خیلی دوست دارم بدونم.
    اگه دوربین خوبی هم داری عکس بندازه از یه صحنه ی یکسان که مقایسه کنیم. صحنه ی یکسان هم که خودت استادی بلدی تو فیفا گل های قشنگت رو ذخیره کنی که بعدا ببینی.

مساله ی سوم هم که به نظرم بعید به تنظیم نور مانیتور و این چیزی مربوطه که خودت در جریانی کاملا.

منتظر تست شما هم هستم.

راستی کنسول داری این فاینل فنتزی 13 رو به جای من هم بازی کن!!!

ممنون علیرضا جان توضیحاتت خوب بود.

حالا منم نظراتم رو بگم ببین چطوریه .

اول اینکه کاملا بر عکس قضیه رو متوجه شدی که تقصیره من بود که ناقص توضیح دادم . میتونم به جرات بگم 30-35 % کیفیت و Framerate تو Xbox 360 بیشتر و بهتره.

دوم اینکه من هم PS3 دارم و هم Xbox 360 . هم PSP ( نترکیدم خیلیه !! )

در مورد کارت گرافیک ها , خب ما تو X360 سریه ATI رو داریم و تو PS3 سریه Nvidia که خب مسلما یکسری از بازی ها که زیاد هم نیستن میتونن با شتاب دهنده ی OpenGL بهتر عمل کنن.

علت اینکه بازی های X360 میتونه بهتر باشه اینه که بازی هایی که به صورت مشترکا روی PC و کنسول عرضه میشن , برای Xbox 360
    به همان صورت و با تغییرات کوچکی قابل اجر اهستن ( حالا این تغییرات میتونه از نظر گرافیکی باشه یا از نظر game Play) ولی برای PS3 حتما باید Port بشن !! یعنی کلا یک داستان جدید براش بوجود میاد , خب اکثر بازی هایی هم که روی Xbox 360 ریلییز میشن با API DirectX هماهنک شدن و پایه برنامه نویسیشون روی این شتاب دهنده هست و وقتی Port میشن از نظر Details کمی افت میکنن.

از نظر Anti-Aliasing متاسفانه میتوان گفت یکی از ضعف های کنسول ها هستن که حداکثر روی 4X میتوانند کار کنند.
    حالا اینکه هر بازی روی کدوم GPU میتونه بهینه تر عمل کنه دیگه بستگی به Engine و Rendering داره.

بازی های هردو کنسول به صورت Real روی یک نوع Resolution HD که 720 است اجرا میشن و اون اندازه هایی که ما بهشون 1080 میگیم (همانطور که خودت اشاره کردی داداش ) همه Upscale شده هستن و به قل خودمون Fix Screen شدن.
    فقط بازی های Sport که Low Details اند میتونند به صورت Real 1080 باشن.

تنها برتری PS3 به Xbox 360 داشتن پردازنده قدرتمند تر هست مه میتونه تو Real Rendering خیلی بهتر عمل کنه , نمونش بازیه Heavy Rain که میتونم بگم واقعا یک Movie Game تمام عیار است.
    اما خب از اون طرف هم بالا تر بودن میزان ظرفیت Ram در Xbox 360 و بهتر بودن GPU باعث شده تو بازی های مشترک PC/Consol بهتر عمل کنه.

از نظر ادعا که واقعا PS3 خراب کرد , من trailer های مستند یکسری از بازی هارو که مربوط به سال 2005 بود رو داشتم , اون زمان Sony
    از بازیه زیبای Metal Gear Solid 4 یک Demo بیرون داده بود که خداوکیلی من هرچی با خوده بازی مقایسه میکنم متوجه نمیشم که این شرکت چطور پیش خودش حساب کرده که همچین چیزی ساخته برای این کنسول !!!
    علیرضا به جرات میتونم بگم تشخیص فیلم از واقعیت تو این Demo به 5% رسیده بود !! ولی وقتی بازی Release شد تا 10-15% درصد
    کاهش علنی گرافیک رو دیدم .

درمورد Monitor هم من 2 تا LCD به اندازه های 46 و 21.5 و یه LED 46 اینچ دارم , از این نظر مشکلی نیست
    البته باز میدونم حرفت به خاطر سوال ناقص من بود.

البته منم باهات موافقم علیرضا جان , Asus برای N61 تو LCD یکم کم لطفی کرده .

راستی من Laptop رو با HDMI به LCD وصل کردم , نهایتا تا 720×1280 بهم Res داد !! چرا ؟!!؟

باشه حتما , دوربین عکاسیم دسته خودم نیست , بگیرن حتما عکس هاشو میزارم برات عزیز.

17. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •