سلام عزیز
خودمم وقتی ترجمه ی اول رو دیدم شک کردم درست باشه. خودمم بهتر از این میتونستم ترجمه کنم
به هر حال از هردوتون ممنونم
سلام عزیز
خودمم وقتی ترجمه ی اول رو دیدم شک کردم درست باشه. خودمم بهتر از این میتونستم ترجمه کنم
به هر حال از هردوتون ممنونم
سلام ...
شرمنده که سوالم اینقدر مسخرست ولی واقعآ لازم دارم!
مبخواستم بدونم پر عقاب به انگلیسی چی میشه!
دیگشنری فارسی به انگلیسی ندارم!
eagle feather
سخنرانی افتتاحیه وارث امپراطوری جی.ام که توسط ماهواره نیز پخش می شد ، حاکی از اهمیت برای کمپانی و بیش از 3000 کارمند آن بود .
آقای دمینگ در سن 92 سالگی ، مثل همیشه دقیق و صریح بود و صحبت هایش مورد تشویق 400 نفر حاضرین (در محل سخنرانی وی) در دیترویت شد .
سلام به همگی ...
معنی جمله زیرو میخواستم :
Keypad is a disaster (at this point)
ممون از همگی ....
در حال حاظر کیپدش یک فاجعه است
Last edited by sepid12ir; 01-04-2008 at 12:16.
سلام.
اگه میشه این نوشته رو هم به انگلیسی ترجمه کنید.ممنون:
-------------------------------------------------------------------------------
تگ چیست ؟
تگ یک کلید واژه (کلمه ای که اطلاعاتی درباره اطلاعات یک صفحه وب به ما میدهد و باعث اطلاع رسانی درباره آن میشود) است که اطلاعاتی نظیر : سرگرمی ، عکس ، ویدیو ، آموزش و .... را توضیح میدهد و اختصاصا برای جستجو شدن توسط موتور های جستجویی استفاده میشوند که سیستم آن ها بر اساس کلمات کلیدی میباشد (گوگل ، مایکروسافت ، ..... که یاهو جز این ها نیست ، سیستم یاهو بر اساس نمودار یا نقشه یا هرم سایت میباشد) . تگ های انواع مطالب معمولا توسط نویسنده/درست کننده یا بیننده/ناظر/منبع مطلب انتخاب میشوند و به کلید واژه های شخصی معروفند ! وب 2.0 یعنی اینترنت جدید ما بر اساس این سیستم کار میکنند ، در واقع تگ ها آینده وب هستند ! یک مطلب ممکن است تعداد زیادی تگ داشته باشد این تگ ها بدون این که شما اطلاعی داشته باشید به یک سایت وب 2.0 فرستاده میشه ،با این حساب که سایت وب 2.0 در گوگل رتبه بالایی داره و روبات های گوگل به سایت هایی که در سایت های بزرگ و با رتبه بالا لینک شده اند توجه خواهند کرد ، کم کم ما نیز رتبمون با یاری روبات ها بالا خواهد آمد.
-----------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
هر عضو با دادن هر پست امتیاز مشخصی (مثلا 10 امتیاز) می گیرد و این که به هنگام دادن امتیاز از امتیاز خود فرد کم شود باعث می شود که افراد بی دلیل امتیاز ندهند.
Tag is a keyword (a word which gives information about a web page) that explains informations like: entertainment, photo, video, learning and etc... . And will be used specifically for search engines that their system is based on key words (like google,microsoft, .... Yahoo is not included in this list. Yahoo's system is based on diagram and chart or web site's pyramid) The different tags for different subjects will be chose by writer and creator or supervisor and the source of system , are known as personal key words! Web 2.0 meas that our new internet is working based on this system. In fact, the tags are the future of the web. One subject may have lots of tags, these tags will be sent to a Web 2.0, and you don't realize that. With the fact that Web 2.0 has a high rank in Google ,Google robots pay attention to the websites which are in big websites or is linked with high ranks. Little by little our rank will go up with the game of robots,
-----------------------------------
Each member will get a specified score (for example 10 points) when he send a post. And the fact that,when you give score to someone, you'll lose some points too, will avoid unreasonable scoring.
اشله، لغتی بسیار مصطلح در رشته ما هست و به معنای مقیاس دار می باشد.
اشل هم نوعی خط کشه که مقیاس های مختلف را رویش نوشته و اندازه گذاری شده![]()
very tanks my friend
تا اینجای کار ، صفحه کلیدش افتضاح به نظر میاد
archi-girl جان دستتون درد نکنه.دیگه داشتم نا امید میشدم .
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)