اصلا نرو تو زیر زمین .همین جوری درو دیوارو بگیر برو بالا .
وقتی نقشه رو درست می کنی خودش مگه بهت نشون نمیده میره بالای برج.
منظورم از بلای برج بالاترین برج که توش اون لوح وجود داره.
اصلا نرو تو زیر زمین .همین جوری درو دیوارو بگیر برو بالا .
وقتی نقشه رو درست می کنی خودش مگه بهت نشون نمیده میره بالای برج.
منظورم از بلای برج بالاترین برج که توش اون لوح وجود داره.
نه نشون نمیده
پس از ولیو همون کرک skidrow رو بریز که ولیو نمی خواد.ببین درست میشه.
کسی میتونه برام DataPC_Venezia.forge رو پیدا کنه ؟ (آپلود که نمیشه 600 مگه!)
دوستان چرا حرف من رو بد میگیرید بابا من کرک اجرای بازی رو میخوای تو لینک جدا و یه پست جدا بهم بزارید من نمیخوام سیستم DRM رو دور بنم کرک اجرای بازی رو میخوام نه سیسیتم
سلام دوستان
اگه کسی کمکم کنه واقعا ازش ممنونم. من درحال انجام بازی اساسینز کرید 2 با مشکلی مواجه شدم که به هیچ صورت درست نمیشه. بازی سیو نمیشه.
من تا سکانس 9 بازی کردم و تا سکانس 13 هم پیش رفتم. بدلیل اینکه این سکانس خیلی طولانی بود از بازی خارج شدم تا بعدا ادامه بازی را انجام بدم. ولی وقتی دوباره وارد شدم دیدم سیو نشده
حالا میخوام ببینم کی مرامشو داره که یه سیو از سکانس 13 یا 14 بازی برام ایمیل کنه؟
اینم ادرس ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون میشم
اگه نمیدونید سیو بازی کجاست :
program files/ubi/ubisoft game luncher/storage/ZGVtZGVtZGU=/4
اینم ادرسش بود.
بابا روش که نباید وایسی
یه چیزای کوچیکیهستن شبیه سر جمجمه که باید بری روشون و شیفت رو بزنی بعد میری تو یه راه مخفی
بهتره از آدرس زیر کرکتو عوض کنی کامل بخون که مشکل از بین رفتن سیو نداشته باشی از سیوتم حتما بکاپ بگیر بعد از شروع بازی یه ماموریت جانبی برو بعد برو توی مراحل بهتره پست رو کامل بخونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا نقل قول کنید که بفهمیم به چه خاطر مشکل داشتین و چرا راهنمایی که کردیم مفید نبوده به هر حال توی پست بالا لینک کرک رو دادم در مورد drm هم باید بگم این سیستم ضد کرکه که باید کرک بشه دومین منظوری که از حرف شما میشه برداشت کرد اینه که شما فایل اجرایی بازی یعنی assassinscreedII.exe و assassinscreedIIgame.exe رو میخواین این لینک فایل های اجرایی هست ولی اینو بگم با این فایل ها بازی اجرا میشه ولی کرک نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
be bakhshid vali vase man erorr mide.server aslan baz nemishe
man chi kar konam?
سلام
من تا دیشب که بازی رو تو وسطهای شهر ونیز ادامه دادم مشکلی نداشتم امروز که اومدم پای کامپیوتر دیدم دیگه اون پروفایلی یا session که بنام خودم بود نیست و ظاهرا" تمام save هام پریده
لازمه بگم اون فولدر به نام 4 که توقسمت storage هست از همون ابتدا تا حالا فقط 48 کیلوبایت ظرفیت داشته و فولدری به همین اسم که در skedrow هست 37 کیلو بایت
وحجم اینها هیچکدوم از اول اضافه نشده
میشه بگید save های این بازی کجا ذخیره میشه و آیا من میتونم سیوهای خودم رو برگردونم یا نه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)