دیشب کل ساعات رایگان 2 تا 8 صبح اینترنت من مشکل داشت و وصل نشد. این بدترین شب مبین نت برای من بود. امیدوارم تکرار نشه چون هیچ کاری نتونستم انجام بدم.
برای ثبت نام چه مدارکی لازمه؟
خیلی جالبه. دیگه نمیتونم با ایمیل فایل بفرستم برای کسی. هرچقدر صبر میکنم یک فایل 3 مگابابتی رو اتچ نمیکنه. نمیدونم این مشکل دیگه از کجا سر درآورد؟
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
کپی کارت ملی و شناسنامه. یک قبض اب یا بق یا تلفن برای تایید آدرستون. و اگر میخواین سرعت بالای 128 بگیرین یک نامه از دانشگاه یا شرکت.
همچنان مبین نت خوددرگیری داره. الانم 15 دقیقه طول کشید تا وصل شد و همچنان آپلودش مشکل داره و نمیشه فایلی رو سند کرد.
میشه راهنماییم کنید که چه حرکتی باید انجام بدم که پسورد رو عوض کنم برای اینکه کسی اگه نزدیکی من خواست با
لپ تاپ خودش از اینترنت من استفاده کنه نتونه؟
فکر نکنم پسوردش اینقدر اسون باشه که هرکسی بتونه باهاش ان بشه برای من که اصلا هم خونی اعدادش باهم نداره
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
با چندتا انتن وصل میشی؟
من میانگین با دو آنتن و حدود 30 درصد سیگنال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 512
مبین نت کرمان با مودم outdoor
Last edited by aliy2324; 24-05-2011 at 15:16.
مثل اینکه باید به این موضوع هم عادت کنم که هربار برای وصل شدن حدود 15 دقیقه باید صبر کنم. یک دو روزه که ایم مشکل جدید پیش اومده و واقعا خسته کننده است. مثل اینکه سیاست مبین نت اینه که مشتری هاشو فراری بده که دیگه پشت سرشونو نگاه نکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)