تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 1049 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بین دو مدل پایونر HTP-RS30 و HTP-RS33 چه فرقهایی هست ؟؟؟

داره خودمونی میشه bachemahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هر سینمای خانگی با سیستم اچ دی ام آی رو می تونی با تلویزینت ست کنی مشگلی نیست ولی از من میشنوی سونی نگیر که پشیمون میشی
    مدل های جدید فیلیپس هم کاملا آشغال شدند
    پایونیر هم در مدل 787 چهار تا کاربر علارغم صدای خوب و کیفیت عالیش به مشگلات کوچک هماهنند خراب شدن کنترل هنگ کردن کلی دستگاه و غیره برخورده اند
    خوب با این تفاسیر، شما دوستان که تو این زمینه اوستا هستید چه مدلی یا چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنید با توجه به موردهایی که ذکر کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظرم فعلاً مدلهای سامسونگ میتونن انتخابهای خوبی باشند. البته بستگی به انتظار و سلیقه افراد هم داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    شهاب 920 فکر نکنم upscaling داشته باشه . راستش منم خیلی تحقیق کردم . به قول soundvision خیلی فرق محسوسی نداره . به نظر من کلا ارزش نداره . همون یک پلیر که upscaling داشته باشه کافیه به نظر من .
    اما 920 آمپ خوبیه . من 819 دارم راضی هستم . 920 هم که اکولایزر قابل تنظیم داره و هم اینکه 3D ساپورت میکنه نسبت به 819 . اما باز یک نگاه بنداز برای Upscaling فکر کنم از 1019 و 1020 شروع میشه که به نظر من خیلی ارزش نداره .

سلام دارا جان

چرا 920 ، upscaling داره... منم اول فکر می کردم نداره.... سری قبلی، فقط 1019، upscaling داشت. منم رو همین حساب فکر می کردم که تو سری جدید هم فقط 1020 این قابلیت رو داشته باشه.... اما خیلی اتفاقی موقع مقایسه مدل ها فهمیدم که 920 هم این توانایی رو داره... هرچند حرف شما هم کاملا درسته... این طوری که خوندم، upscaling مدل ها تو این رده قیمت چنگی به دل نمی زنه و بهتره که روی یه پلیر خوب و یه ----- اچ دی سرمایه گذاری کنم.... تفاوت قیمت 920 و 819 هم زیاده... حدود 150 تومن... اما فقط محض اطلاع، تفاوت هاشون بیشتر از این هاست... از جواب خوبت هم خیلی ممنون

5. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من به خاطر دکور خونه تقریبا مجبورم جامو 426 رو بگیرم ولی نمی خوام هزینه بیشتری برای یه A/V reciever پرداخت کنم . فروشنده pioneer 519 رو پیشنهاد داد که قیمتش میشه حدودا 320 . کسی یه آمپ با کیفیت که این سیستم رو ساپورت کنه سراغ داره که قیمتش هم نصف این باشه. خروجی ورودی HDMI زیاد برام مهم نیست ولی optical چرا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دارا جان

چرا 920 ، upscaling داره... منم اول فکر می کردم نداره.... سری قبلی، فقط 1019، upscaling داشت. منم رو همین حساب فکر می کردم که تو سری جدید هم فقط 1020 این قابلیت رو داشته باشه.... اما خیلی اتفاقی موقع مقایسه مدل ها فهمیدم که 920 هم این توانایی رو داره... هرچند حرف شما هم کاملا درسته... این طوری که خوندم، upscaling مدل ها تو این رده قیمت چنگی به دل نمی زنه و بهتره که روی یه پلیر خوب و یه ----- اچ دی سرمایه گذاری کنم.... تفاوت قیمت 920 و 819 هم زیاده... حدود 150 تومن... اما فقط محض اطلاع، تفاوت هاشون بیشتر از این هاست... از جواب خوبت هم خیلی ممنون
    سلام شهاب جان
    آره حق با شماست . آخه من رو حساب اینکه 919 قابلیت Upscaling نداشت فکر کردم 920 هم نداره . اما امروز صبح که داشتم مشخصاتش رو نگاه میکردم دیدم که این قابلیت بهش اضافه شده و طبق حرف شما یک سری قابلیت دیگه هم نسبت به 919 بهش اضافه شده. منم اون موقع که آمپ رو خریدم به بررسی هایی که در جیبم انجام دادم و با توجه به خواسته هام از یک a/v reciever دیدم همون 819 رو بگیرم بهتره . البته اونموقع هنوز 820 نیومده بود . اما من حدود 500 برای آمپ و مخلفاتش (سیم و کابل) در نظر گرفته بودم که 390 تومن 819 رو خریدم و حدود 100 تومن هم کابل و سیم . اون موقع هم تفاوت 819 با 919 حدود 100 تومن بود و من چون الان خیلی خرجهای دیگه هم دارم (چون تا عید باید برم خونه بخت ) برای همین فعلا با همین 819 سر میکنم اما آمپ خوبیه و من ازش راضی هستم . تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم باهاش .

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------

دوستان من به خاطر دکور خونه تقریبا مجبورم جامو 426 رو بگیرم ولی نمی خوام هزینه بیشتری برای یه A/V reciever پرداخت کنم . فروشنده pioneer 519 رو پیشنهاد داد که قیمتش میشه حدودا 320 . کسی یه آمپ با کیفیت که این سیستم رو ساپورت کنه سراغ داره که قیمتش هم نصف این باشه. خروجی ورودی HDMI زیاد برام مهم نیست ولی optical چرا.

یعنی قیمت 160 تومن ؟ با این قیمت فکر نکنم که بتونی آمپ خوبی پیدا کنی که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم بتونه 426 رو ساپورت کنه . نه اینکه نشه پیدا کردا . کار نشد نداره . اما به نظر من ارزششو نداره . وقتی داری جامو 426 میگیری حیفه که یک آمپ خوب هم نگیری براش .

8. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی قیمت 160 تومن ؟ با این قیمت فکر نکنم که بتونی آمپ خوبی پیدا کنی که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم بتونه 426 رو ساپورت کنه . نه اینکه نشه پیدا کردا . کار نشد نداره . اما به نظر من ارزششو نداره . وقتی داری جامو 426 میگیری حیفه که یک آمپ خوب هم نگیری براش .
    ممنون از جوابت. با توجه به قیمت مناسب ترین آمپ چیه همون طور گفتم فقط کیفیت صدا برام مهمه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب با این تفاسیر، شما دوستان که تو این زمینه اوستا هستید چه مدلی یا چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنید با توجه به موردهایی که ذکر کردم
    راستی دوستان 707 پایونیر چطوره؟ یه مزیت اصلیش ساپورت هارد ntfs است. اولین دستگاه است که من دیدم در بازارntfs بخونه. واینکه 4 پارتیشن را از هارد ساپورت میکنه. mkv پخش میکنه ولی نمیدونم تا چه حد. یه نفر میگفت sony BDV E970 فایلهای mkv نسبتا سنگین (مثل planet earth های 4-5 گیگی) را پخش نمیکنه.
    Last edited by mehjam; 30-01-2011 at 16:14.

11. این کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

اگر میتونی 3578 فیلیپس و یا اون یکی مدلشو یادم نمیاد باند های چوبی داره اونو بگیر راستشو بخواین من صدا و تصویر 787 رو خیلی می پسندم ولی می گم حالا شاید از 100 نفر 3 نفر به مشگل بر خوردند که البته دو تای اون 3 نفر می دونم مشگلشون حل شد
    حالا اون یکی رو در جریان نیستم

13. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام
    میشه یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که قابلیت بخش WMV و MKV و DIVX و ... رو داشته باشه و فول اچ دی پخش کنه و بدون مشکل کار کنه! قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
    ممنون از لطفتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •