بین دو مدل پایونر HTP-RS30 و HTP-RS33 چه فرقهایی هست ؟؟؟
بین دو مدل پایونر HTP-RS30 و HTP-RS33 چه فرقهایی هست ؟؟؟
خوب با این تفاسیر، شما دوستان که تو این زمینه اوستا هستید چه مدلی یا چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنید با توجه به موردهایی که ذکر کردم
به نظرم فعلاً مدلهای سامسونگ میتونن انتخابهای خوبی باشند. البته بستگی به انتظار و سلیقه افراد هم داره
سلام دارا جان
چرا 920 ، upscaling داره... منم اول فکر می کردم نداره.... سری قبلی، فقط 1019، upscaling داشت. منم رو همین حساب فکر می کردم که تو سری جدید هم فقط 1020 این قابلیت رو داشته باشه.... اما خیلی اتفاقی موقع مقایسه مدل ها فهمیدم که 920 هم این توانایی رو داره... هرچند حرف شما هم کاملا درسته... این طوری که خوندم، upscaling مدل ها تو این رده قیمت چنگی به دل نمی زنه و بهتره که روی یه پلیر خوب و یه ----- اچ دی سرمایه گذاری کنم.... تفاوت قیمت 920 و 819 هم زیاده... حدود 150 تومن... اما فقط محض اطلاع، تفاوت هاشون بیشتر از این هاست... از جواب خوبت هم خیلی ممنون
دوستان من به خاطر دکور خونه تقریبا مجبورم جامو 426 رو بگیرم ولی نمی خوام هزینه بیشتری برای یه A/V reciever پرداخت کنم . فروشنده pioneer 519 رو پیشنهاد داد که قیمتش میشه حدودا 320 . کسی یه آمپ با کیفیت که این سیستم رو ساپورت کنه سراغ داره که قیمتش هم نصف این باشه. خروجی ورودی HDMI زیاد برام مهم نیست ولی optical چرا.
سلام شهاب جان
آره حق با شماست . آخه من رو حساب اینکه 919 قابلیت Upscaling نداشت فکر کردم 920 هم نداره . اما امروز صبح که داشتم مشخصاتش رو نگاه میکردم دیدم که این قابلیت بهش اضافه شده و طبق حرف شما یک سری قابلیت دیگه هم نسبت به 919 بهش اضافه شده. منم اون موقع که آمپ رو خریدم به بررسی هایی که در جیبم انجام دادم و با توجه به خواسته هام از یک a/v reciever دیدم همون 819 رو بگیرم بهتره . البته اونموقع هنوز 820 نیومده بود . اما من حدود 500 برای آمپ و مخلفاتش (سیم و کابل) در نظر گرفته بودم که 390 تومن 819 رو خریدم و حدود 100 تومن هم کابل و سیم . اون موقع هم تفاوت 819 با 919 حدود 100 تومن بود و من چون الان خیلی خرجهای دیگه هم دارم (چون تا عید باید برم خونه بخت![]()
) برای همین فعلا با همین 819 سر میکنم
اما آمپ خوبیه و من ازش راضی هستم . تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم باهاش .
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
یعنی قیمت 160 تومن ؟ با این قیمت فکر نکنم که بتونی آمپ خوبی پیدا کنی که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم بتونه 426 رو ساپورت کنه . نه اینکه نشه پیدا کردا . کار نشد نداره . اما به نظر من ارزششو نداره . وقتی داری جامو 426 میگیری حیفه که یک آمپ خوب هم نگیری براش .
ممنون از جوابت. با توجه به قیمت مناسب ترین آمپ چیه همون طور گفتم فقط کیفیت صدا برام مهمه.
راستی دوستان 707 پایونیر چطوره؟ یه مزیت اصلیش ساپورت هارد ntfs است. اولین دستگاه است که من دیدم در بازارntfs بخونه. واینکه 4 پارتیشن را از هارد ساپورت میکنه. mkv پخش میکنه ولی نمیدونم تا چه حد. یه نفر میگفت sony BDV E970 فایلهای mkv نسبتا سنگین (مثل planet earth های 4-5 گیگی) را پخش نمیکنه.
Last edited by mehjam; 30-01-2011 at 16:14.
اگر میتونی 3578 فیلیپس و یا اون یکی مدلشو یادم نمیاد باند های چوبی داره اونو بگیر راستشو بخواین من صدا و تصویر 787 رو خیلی می پسندم ولی می گم حالا شاید از 100 نفر 3 نفر به مشگل بر خوردند که البته دو تای اون 3 نفر می دونم مشگلشون حل شد
حالا اون یکی رو در جریان نیستم
سلام
میشه یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که قابلیت بخش WMV و MKV و DIVX و ... رو داشته باشه و فول اچ دی پخش کنه و بدون مشکل کار کنه! قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)