تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 472 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

درود
    به نظرم خيلي فرق نداره،‌ هر جفتشون از يك سيستم فاسد و فشل خارج ميشن به نظرم تفاوت خاصي نداره!!!؟؟؟
    دقیقا من هم همین نظر رو دارم. دست کم قیمت سمند 8 میلیون ارزونتره. پارس نون مثلا زیبایی و اسمشو میخوره وگرنه همون آشغال بزک کرده است. قطعات پژوها صرفنظر از امکانات آنها یکی است 405 ، 206، پارس و حتی سمند گیربکسها فرمان ایربگی آنها حتی شکلشان تفاوت ندارد.

2. 2 کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگر ماشینت گارانتی داره در اینجور مواقع باید حقتون را از ایرانخودرو حتی شده با داد و بیداد و رسانه ای کردن موضوع بگیری. چرا باید داخل رادیات روغن دیده شه بعد از 50 سال سابقه خودروسازی این چه جورشه؟ عرضه مونتاژ با اونهمه تجهیزات خط تولید که از اونور هم اومده ندارن. اونوقت صحبت از فضا نوردی و.... میکنند. برید اونجا صداتونو ببرید بالا جوری که کاملا جلب توجه کنه. فقط پیگیری پیگیری پیگیری. انشاال جواب بگیرید.
    Last edited by sam-hed; 21-11-2014 at 09:22.

4. این کاربر از sam-hed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود و سپاس
    راه تشخيص مخصوصا 2 و 3 كدوم هستش؟
    سلام

بین مورد 2 و 3 راه تشخیصی وجود نداره.
    ولی احتمال مورد 2 خیلی بیشتره.

6. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگر ماشینت گارانتی داره در اینجور مواقع باید حقتون را از ایرانخودرو حتی شده با داد و بیداد و رسانه ای کردن موضوع بگیری. چرا باید داخل رادیات روغن دیده شه بعد از 50 سال سابقه خودروسازی این چه جورشه؟ عرضه مونتاژ با اونهمه تجهیزات خط تولید که از اونور هم اومده ندارن. اونوقت صحبت از فضا نوردی و.... میکنند. برید اونجا صداتونو ببرید بالا جوری که کاملا جلب توجه کنه. فقط پیگیری پیگیری پیگیری. انشاال جواب بگیرید.
    درود
    اصلا قصد سیاه نمائی ندارم، برای تک تک مشکلاتی که اینجا مطرح کردم حاضرم حضوری قرار بذاریم و همه رو به هر کدوم از دوستان که باور نمی کنن توضیح بدم! با سند و مدرک
    راستش الان آمپر رو باید کلان عوض کنم، و ظاهران قطعش هم اومده، ولی اصلان دست و دلم نمیره برم به سمت نمایندگی، دیگه حقیقت خسته شدم
    مشکل پشت مشکل
    حالا این مشکل روغن چی هست نمی دونم، تو نمایندگی که می رین رفتار اونها دور از جون همه بچه های تاپیک مثل مرده شورها می مونه که دیگه با مرگ و میر کنار اومدن، بدترین داد و بیداد رو هم که راه بندازی باز هم بی فایده هست، خیل عظیم ماشین های درب نمایندگی مرکزی شرق چیزی جز این رو نشون نمی ده که کم و بیش مردم با این خودروساز به شدت درگیر هستن؟
    واقعا هنگ کردم!

8. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    اصلا قصد سیاه نمائی ندارم، برای تک تک مشکلاتی که اینجا مطرح کردم حاضرم حضوری قرار بذاریم و همه رو به هر کدوم از دوستان که باور نمی کنن توضیح بدم! با سند و مدرک
    راستش الان آمپر رو باید کلان عوض کنم، و ظاهران قطعش هم اومده، ولی اصلان دست و دلم نمیره برم به سمت نمایندگی، دیگه حقیقت خسته شدم
    مشکل پشت مشکل
    حالا این مشکل روغن چی هست نمی دونم، تو نمایندگی که می رین رفتار اونها دور از جون همه بچه های تاپیک مثل مرده شورها می مونه که دیگه با مرگ و میر کنار اومدن، بدترین داد و بیداد رو هم که راه بندازی باز هم بی فایده هست، خیل عظیم ماشین های درب نمایندگی مرکزی شرق چیزی جز این رو نشون نمی ده که کم و بیش مردم با این خودروساز به شدت درگیر هستن؟
    واقعا هنگ کردم!
    نمایندگی ها چیزی به جز آپاراتی و تعویض روغن نیستند ، اما دلیل برخورد بدشون رو واقعا نمیدونم ، چیزی که سرشون نمیشه حداقل باید برخورد مناسب داشته باشن .
    چندروز پیش کمک فنر عقب ال90 صفر دررفته بود ، بردم ایران خودرو گفتن ببر سایپا ، گفتم این ماشین تولید شماست به سایپا چه مربوطه ؟ مسول پذیرش گفت با من بحث نکن ببر سایپا ، منم زدم زیر میز کامپیوترش با تمام متعلقاتش رو چپه کردم مانیتورش خورد شد ( نمایندگی 2060 اصفهان ) بلافاصله زنگ زدم 110 و کلی شلوغ بازی ، شکایتمم نوشتم نه به خاطر ارجا به سایپا به دلیل برخورد زشت پذیرش
    ایشون از کار اخراج شد .
    ماشینو بردم سایپا گفتن ببر ایرانخودرو ماشین تولید ما نیست ، دوباره رفتم اینبار 2080 و گفتم اینجوریه ، گفت ببر پس فردا بیار ، با کلی مکافات 45 هزارتومنم گرفتن یه کمک و سرفنر و نمیدونم چی ، آشغال چینی از اولش بدتر انداختن روش .

10. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

وحيدخان به كارشناس ايران فرقون بگو كه برات واشرهاي اويل ماژول رو عوض كنه چون با اين كاركرد كم و سابقه قبلي اين موتور ، اشكال بايد از همين موضع باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض سمند ef7 پایه گازسوز

بچه ها من قصد فروش ماشین رو دارم 2 هفته هست تحویل گرفتم 2.5 خرج رینگ و تایر و روکش و زیر پایی جا موبایلی عطر و دور فرمون چرم و آفتابگیر و رو داشبوردی کردم حالا خانوم گیر داده باید ماشین رو بفروشی خونه بخری
    خلاصه اگه کسی خواست به من یه خبر بده بدون سود ماشین پام 31.300 در اومده 2.5 هم خرج کردم 33500 قصد فروش دارم اصفهانم
    09131686657
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    بالاخره ماشینمونا تحویل گرفتیم/
    همچیزش سالم بود,ماشین 10 تا کار کرده بود,داشبوردش انصافا" قشنگتر شده نسبت به قبلیا/
    فقط یه چیزی که هست وقتی روشنش میکنم یه صدایی که فک کنم از تسمه هاس میاد/ که بعد 2,3 دقیقه کارکرد از صدا میفته/
    اما وقتی گازش میدم تو دور موتور 2 تا 3 باز صدا میده ؟؟؟؟
    مشکلی هست دوستان؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

آقا مبارك باشه و به خوشي سوارش بشي .
    اين صدا (ازتسمشس) اصلا نگران نباش و حالشوببر .
    گاز سوزه يا بنزيني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مبارک باشه. خدا کنه چرخش حسابی بچرخه و اشکالش از این حد بیشتر نشه اگه تونستی با مشابه ماشینت مقایسه کن بلکه صدایی که میگی طبیعی باشه و همه همینجور باشن. منم میگم پنل جدید گیج ها خیلی جذ
    ابتر و رنگ چوبش هم قابل قبولتره.شتابش خوبه؟ تعویض دنده راحته؟ ضبط داشت؟ راستی تاریخ صدور دعوتنامه و تحویل کی بوده. من هم دعوتنامه ام اومده منتظر تحویلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •