واضح گفتم که من میخوام وقتی دارم با گوشی صحبت می کنم از شارژ gprs کم بشه انگار که دارم از اینترنت استفاده کنم . نیمباز هم که کار نمیکنه و تنظیمات خاص میخواد و خرید اعتبار .
واضح گفتم که من میخوام وقتی دارم با گوشی صحبت می کنم از شارژ gprs کم بشه انگار که دارم از اینترنت استفاده کنم . نیمباز هم که کار نمیکنه و تنظیمات خاص میخواد و خرید اعتبار .
سلام جمعیآ
آقا من تو سایت های مخصوص تم و اینا میبینم home screen یه شکل دیگه س ...
خوشگاتره![]()
نرم افزارشو لینک دارین دانلود کنم ؟؟؟؟ :-S
سلام بچه ها
رو x6 نرم افزار shmessenger نصب کردم ولی تا نصف صفحه همش دکمه و کلیدایه راهنما اومده و صفحه چت کردنش خیلی کوچولو شده چیکار کنم این دکمه ها اضافی پاک بشه ؟
در ضمن رو گوشی سامسونگم اینجوری نیست
-----------------
به مسیر زیر برو
Meno=>Settings=>Application mgr. =>Installed apps
برنامه shmessenger رو از داخل لیست پیدا کن و تو حالت انتخاب قرار بده و بعد Options رو بزن و Suite Settings رو انتخاب کن و On-screen keyboard رو به Off تغییر بده
موفق باشی
دوستــــان چجوری میشه کرد که وقتی به کسی زنگ میزنی شمارتـــ نیوفته؟!
سلام
دوستان متاسفانه چند روز پیش یکی از گوشی های هندزفریم رفت ریز پایه میز و دیگه صدایی نداره
میخواستم بدونم هندزفری بهتری سراغ دارید از همین مدل earnes های خود x6 که هوای داخل گوش رو خالی میکنه ؟؟؟
اگه مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید چی و قیمتش حدودا چقدره و از کجا میتونم تهیه کنم...
هندزفری خودش که سفید هست صدای و کیفیت خوبی داره اما بلندی صداش یه مقداری کمه وگرنه از همین مدل خودش دوباره میگرفتم
مدل هدستی هم نمیخوام چون تو خیابون میخوام بزارم زیاد جلب توجه میکنه و مردم ما هم ماشالا بلانسبت جمع اینجا هزار و یک هی هی ها ها در میارن![]()
سلام
هدست های کریتیو هم قیمت مناسبی داره همن کیفیت توپ
من استفاده کردم راضییم
قیمت از 9 به بالا
معمولی 16 تومن
سلام به دوستان عزیز
من یک سال پیش دیکشنری فارسی و انگلیسی رو از سایت نوکیا دانلود کردم و روی گوشیم نصب کردم. اما الان هرچی فکر می کنم که از کجا دانلود کردم و نصب کردم اصلا یادم نمیاد!!! ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائین که دیکشنری نوکیا رو از کدوم قسمت سایت نوکیا باید دانلود کنم. ممنون.
سلام
من میخواستم گوشی رو آپدیت کنم . میشه بگید چه تغییری میشه یا اصلا نیاز هست ؟
سرعتش بالاتر رفته
دیگه هر جا لازم نیست برای تایپ یه زبون رو انتخاب کنی
در کل من راضیم
Last edited by mehran_286; 08-11-2011 at 22:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)