ببشخید اخه بلد نبودم بنویسم ETEFAGHAN
![]()
ببشخید اخه بلد نبودم بنویسم ETEFAGHAN
![]()
عسل بانو خانمم شما اش نخورده و كلاغ پر نرفته ار پي جي بلند كردي ؟ بابا اعتماد به نفس صبر كن اول بايد سيب زميني پوست بكنيم و اش اب نخود بخوريم تا مشقات زندگي را درك كنيم
شما هم ارام جان اول بايد موهاتو صفر بزني بعد بري تو اشپز خونه كنار دست بقيه خانمهاي محترم مس بسابي تا با ناملايمات زندگي دست و پنجه نرم كني تا بعد ببينيم كي اعزام ميشي تا بعد يه فكري به حالت بكنيم
عزيزم راه كوير جون خسته نشي مادر !
شا هم بعد از سه ماه كله سحر بلند شدن تو برف و بارون كشيك دادن فكر كنم بتونيم يه تانك بهت بديم
سايه جان كلاغ بر پيشكششون هنوز اش پياز و اش نخود و عدس پلو نخورده ارپي جي و توپ و تانك ميخواند بعدم حتما با ديدن يه سوسك تو ميدون رزم همشون غيبشون ميزنه .
خوب حالا كه همه مسئول شدند من هم زحمت ثبت نام و اعزام را به عهده ميگيرم نميدونين جه سخته سر كوچه نشستن و نيرو جذب كردن .راستي همكار هم قبول ميكنم جون ميترسم خسته بشم از بس امضا كنم و مهر كنم برگه هاي اعزام را
سلام من برگشتم ولی خداییش که اینجا آدم احساس غریبی میکنه یه هفته نبودم هیچکی براش مهم نبود اصلا
مادر بزرگم فوت کرده بود یه هفته رشت نبودم الان بحث به کجا رفته؟؟؟
![]()
![]()
![]()
منم همین پایینی ها
--------------------------------------
مهرآریا جون تو هم مسئولیت خطیری رو به عهده گرفتی ها
واقعا کار سخت و طاقت فرساییه
خیلی دوست داشتم بیام واسه همکاری اما حیف که راه کویر به کمکم احتیاج داره و تنهایی از عهده ی کارا بر نمیاد![]()
نوچ نوچ
این کارای لطیف مثل آش پختن و سیب زمینی پوست کردن کار آقایونه!
ما باید از اول بریم جلو، ش م ر => شوش مولوی راه آهن!![]()
سلام خانومیسلام من برگشتم
خوش برگشتی
تسلیت میگم امیدوارم غم اخرت باشه
خوب بحث ما سر سربازی رفتن خانوماس
که فعلا کشوندنش به خط شوخی
یه مدت بذار بگن بخندن .بعد میریم بحث جدی
هرکس برای ثبت نام میاد اول باید از پس یه سری کارا بر بیادسايه جان كلاغ بر پيشكششون هنوز اش پياز و اش نخود و عدس پلو نخورده ارپي جي و توپ و تانك ميخواند بعدم حتما با ديدن يه سوسك تو ميدون رزم همشون غيبشون ميزنه .
خوب پس اولیش معلوم شد
همنشینی با سوسکها
هر کسی زنده از این مرحله بگذره میره مرحلله بعد
سلام تسلیت میگم
خوش اووووووووومدیی
سایه جون یه خواهش دارم
میشه عکستو عوض کنی؟
من هر بار یه تیکه کاغذ میذارم روش که نبینمش
اخه وحشتناک حالمو بد میکنه![]()
من که نمی ترسماز سوکسراستی من که فرماندم باید از این تستا بدم؟؟؟؟
نه دیگه من فقط تو جنگ و اموزشات باید کمکتون کنم
![]()
شرمنده خانومیسایه جون یه خواهش دارم
میشه عکستو عوض کنی؟
نمیتونم
تازه تست فرماندهان سخت ترهمن که نمی ترسماز سوکس راستی من که فرماندم باید از این تستا بدم؟؟؟؟نه دیگه من فقط تو جنگ و اموزشات باید کمکتون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)