تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 1211 اولاول ... 214264304310311312313314315316317318324364414814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من خیلی راحت گل میزنم تو همون بازی که کردم با لیورپول به آلمان تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم. البته تایم رو 90دقیقه بود.
    عجیبه. من همین الان داشتم با لیورپول بازی میکردم خودمم بارسا بودم, در زمان 10 دقیقه 1-1 شدیم گل زدن سخت شده.الان فقط شمایی که میگی خیلی گل میزنی شاید سبک بازیت توی 2009 طوری بوده که با 2010 همخوانی داره

سلام
    تغیر زمان از 5 دقیقه به 10 15 20 25 30 45و 90 دقیقه
    اینم لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط 10 بار میشه دان کرد گرفتین چند جای دیگه آپ کنید.
    حجمشم فقط 13 کیلو بایته.
    این پچ با ویندوز ایکس پی مشکل داره.من نتونستم ازش استفاده کنم.تا الان همون پچی که گذاشتم خیلی خوب داره کار میکنه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام منم بازی رو گرفتم..اولین چیزی که واقعا حالمو گرفت setting بازی بود که با تغییر موتور گرافیکی انتظار داشتم اینو هم تغییر بدند ولی متاسفانه این کار رو نکردند..چون مانیتور من ال سی دیه بنابراین نمی تونم هرتزش رو دستکاری کنم پس
    اگه wait for vsync رو فعال بذارم شدیدا رو گیم پلی بازی تاثیر می ذاره
    چه تاثیری میتونه داشته باشه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
    -گرافیک بهتر شده ولی واقعا نمی شه گفت عالی..چهره بعضی بازیکنا خوب طراحی شده یا مثلا چمن ورزشگاه که واقعی تره نور پردازی ها یکم بیش از حده یا درست کار نشده روش بعضی قسمت ها از شدت نور متمایل به سفید می شه یا چهره بعضی بازیکنا
    آدام چند روز پیش میگفت در مورد نورپردازی هر ساختی از بازی با قبلی فرق میکنه و توی کد 90 درصد یک کم این مساله بهتر شده آخه بعضی از کاربرا این ایرادو از نورپردازی میگرفتن .
    -
    تماشاگرها بهینه شدند یه کم هم رنگاشون شاد تر شده (انتظار من بیشتر بود) ضمن این که مشخصا عکاسی هم با این که تعدادشون زیاد تر شده ولی هم چنان دو بعدیند
    راستش من عکاسارو دو بعدی ندیدم یک تصویر میتونی ازشون بزاری ؟
    -بازیکنا توپ رو بیش از حد جلو می ندازند که اصلن خوب نیست (حتی بعضی مواقع موقع استپ کردن هم این کارو انجام می دند)
    موافقم با شما .
    -چند انیمیشن جدید واسه دریبل اضافه شده که واقعن خوبه (تورس رو واقعن قدرتمند ساختند تو این نسخه)
    موافقم
    -صدای تماشاگران اولش به نظر می یاد که نسبت به 2009 بهتر شده ولی بعدا می ره رو مخ تا حدی که من ازبازی سوم صدا رو قطع کردم
    کاملا موافقم اما خدارو شکر با ایمپورت کردن میشه چنت ها را عوض کرد .
    -با این که همه می گفتند گل زدن سخت شده ولی برا من فرقی نداشت(شاید به خاطر نوع بازیم) در مجموع 4 بازی 9 گل رد و بدل شد که سهم من 4 تا بود ولی باید قبول کرد که CPU قویتر شده که یه مقداریش هم بر می گرده به این که بعضی حرکات شما مثل تغییر جهت ناگهانی رو کندش کردن
    شما از چه طریقی به گل میرسی ؟

تقریبا منم با اکثر نظرات شما موافقم .
    Last edited by 4039; 18-09-2009 at 14:43.

3. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان شما فکر میکنید اگر response time درست بشه راحت تر میشه مانوور داد و دریبل زد در نتیجه بازی اسون تر میشه؟
    شرمنده دوستان که دو تا پست پشت سر هم زدم اما گفتم ممکنه با پست بالایی قاطی بشه .
    آره خوب اگه همین کنترل توی pes 2009 بود چه کارا که نمیشد کرد و بازی هم آسون تر میشد کافی بود روی این کنترل مسلط میشدی بعد ببین چه کارا که نمیتونستی بکنی .
    راستی هر نکته مبهمی وجود داره بگین !

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

عجیبه. من همین الان داشتم با لیورپول بازی میکردم خودمم بارسا بودم, در زمان 10 دقیقه 1-1 شدیم گل زدن سخت شده.الان فقط شمایی که میگی خیلی گل میزنی شاید سبک بازیت توی 2009 طوری بوده که با 2010 همخوانی داره

این پچ با ویندوز ایکس پی مشکل داره.من نتونستم ازش استفاده کنم.تا الان همون پچی که گذاشتم خیلی خوب داره کار میکنه.
    من غیر از xp کار نمی کنم واین پچ رو هم تو xp سرویس پک دو گذاشتم. البته اینو بگم که شما نمی تونید اون 5 رو تو منو تغییر بدید ولی زمان بازی تغییر میکنه.
    در مورد گل زدن هم بگم که گل زدن سخت هست اما نه که نشه. من گل زدم ولی با مصیبت سیستم بازس من هم انگلیسیه یعنی از کنار حمله می کنم.

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من خیلی راحت گل میزنم تو همون بازی که کردم با لیورپول به آلمان تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم. البته تایم رو 90دقیقه بود.
    شما خیلی زحمت کشیدی واقعا خسته هستی تو یک ساعت و نیم 4 تا گل زدی بعد میگی گلزدن راحته این فوتبال برای یک ساعت نیم گیم پلیش طراحی نشده

7. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

شرمنده دوستان که دو تا پست پشت سر هم زدم اما گفتم ممکنه با پست بالایی قاطی بشه .
    آره خوب اگه همین کنترل توی pes 2009 بود چه کارا که نمیشد کرد و بازی هم آسون تر میشد کافی بود روی این کنترل مسلط میشدی بعد ببین چه کارا که نمیتونستی بکنی .
    راستی هر نکته مبهمی وجود داره بگین !
    من خیلی دوست داشتم که بازی خیلی سخت تر بشه.البته نه با کاهش و یا افزایش response time.
    بنظر من بهترین کاری که میشد کرد افزایش هوش مدافعان و قوی تر شدن انها بود.
    چیزی که خیلی منو ازار میداد همین راحت دریبل کردن مدافعان بود طوری که با چند بار تغییر جهت دادن میشد راحت دفاع رو جا گذاشت.بعضی مواقع هم که خود بخود دریبل دو طرفه میشد زد.
    یه مشکل دیگه اینکه یک-دو کردن خیلی راحت بود در 2009.و همینطور تو سر توپ زدن.....
    یکی دیگه اینکه پاسهای توی عمق بصورت هوایی که مدافعان در اون شرایط خیلی بد عمل میکردن.....

حالا دوستانی که دموی 2010 رو بازی کردن بگن تا چه حد این نکاتی که من گفتم بهبود پیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

شما خیلی زحمت کشیدی واقعا خسته هستی تو یک ساعت و نیم 4 تا گل زدی بعد میگی گلزدن راحته این فوتبال برای یک ساعت نیم گیم پلیش طراحی نشده
    دوست من لطفا متن رو کامل بخونید من گفتم تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم بعد هم تو دقیقه 5 از بازی اومدم بیرون.
    من همین مشکل رو تو تاپیک pes2009 هم داشتم. ملت نمی تونن گل بزنن بعد که یکی میاد میگه گل زدن آنچنان هم غیر ممکن نیست بقیه فکر می کنن خالی میبنده. (قصد بحث کردن ندارم)

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    تغیر زمان از 5 دقیقه به 10 15 20 25 30 45و 90 دقیقه
    اینم لینک دانلود
    کد:
    فقط 10 بار میشه دان کرد گرفتین چند جای دیگه آپ کنید.
    حجمشم فقط 13 کیلو بایته.
    همین جا قرار دادم اما در پست دوم:
    کد:

11. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

بچه ها من همین الان یه قسمت از منو دمو pes 2010 رو فارسی کردم

لینک دانلود
    کد:
    اگر هم اموزش نصب خواستید بگین تا بگم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ملت نمی تونن گل بزنن بعد که یکی میاد میگه گل زدن آنچنان هم غیر ممکن نیست بقیه فکر می کنن خالی میبنده. (قصد بحث کردن ندارم)
    تا حد زیادی حق با شماست کم کم قلق بازی دستمون بیاد میشه زیاد گل زد .

یک سری چنت یا همون سرودهای تماشاگران برای نسخه دمو :(سایز 48 مگ )

کد:
    Last edited by 4039; 18-09-2009 at 15:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •