دقیقا همین مشکل رو ما (چندتا از بچه ههای همین سایت) هم با ASUS N61Jq داشتیم ولی شکل برفک فرق داشت. با آپدیت کردن درایور گرافیک خیلی وقته خدارو شکر دیگه این اتفاق نیوفتاده. شما هم درایور رو آپدیت کنین انشاالله حل میشه.
دقیقا همین مشکل رو ما (چندتا از بچه ههای همین سایت) هم با ASUS N61Jq داشتیم ولی شکل برفک فرق داشت. با آپدیت کردن درایور گرافیک خیلی وقته خدارو شکر دیگه این اتفاق نیوفتاده. شما هم درایور رو آپدیت کنین انشاالله حل میشه.
شما هم موقع وصل بودن به برق این اتفاق می افتاد ؟ همراه با بالا رفتن سرعت فن ؟
کدوم کارت گرافیک رو آپدیت کنم؟ آخه جی فورس رو همون اوایل آپدیت کردم چون اتوکد کار نمی کرد ... با آپدیت حل شد
گرافیک اینتل اش هر از گاهی ارور میده و استاپ ورکینگ میشه و باز ریکاور میشه
امروز یه لینک جدید انویدیا برای آپدیت اومد اما بخاطر کشور نزاشت
کدوم رو آپدیت کنم؟ شما لینک دارید ؟
اره برای ما هم فقط وقتی به برق وصل بود میشد. درباره سرعت فن یادم نیست.
گرافیک لپتاپ من ATI هست و از انویدیا و دو کارت گرافیک داشتن لپتاپ شما اطلاعی ندارم، شرمنده.
به هر حال بنظرم هردو رو آپدیت کنید، اگه برای گرفتن درایور از انویدیا مشکل دارین مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بدین تا من براتون لینکش رو تهیه کنم.
باسلام خدمت اساتید بزرگوار
نظرتون در مورد x44h چیه ،من لپ تاپی میخوام که کارهای معمول و روزمره رو با سرعت خوبی انجام بده و قصد انجام کارهای گرافیکی و بازی ندارم
شما چه حدود قیمت میخواین هزینه کنین؟
یک دنیا ممنون می شم
مدل گرافیک من : nvidia geforce gt 540m 2gb هست و intel hd graphic family
درایور اینتل ای که الان نصبه : 8.15.10.2291 ماله تاریخ 01/27/2011
درایور جی فورس ای که نصبه (آپدیت کردم یه بار) : 8.17.12.8026 تاریخ :08/03/2011
چرا اینقدر کارت گرافیکه اذیت می کنه؟
واقعا ممنون میشم اگر بتونین یه لینک برای آپدیت این دو تا بم بدید که ایشالا این مسله حل شه
مرسی
باسلام خدمت اساتید بزرگوار
نظرتون در مورد x44h چیه ،من لپ تاپی میخوام که کارهای معمول و روزمره رو با سرعت خوبی انجام بده و قصد انجام کارهای گرافیکی و بازی ندارم
1 تومن به پایین![]()
Last edited by fogia; 23-02-2012 at 08:27.
با این حدود بودجه از برند acer میتونین کانفینگ بالاتری بخرین ولی درکل ایسوز تا الان برند قابل اطمینانی بوده و معمولا تونسته کاربراش رو راضی کنه.
این مدل با توجه به کاربرد شما میتونه خوب باشه
Last edited by 2raj_a; 23-02-2012 at 10:04.
داریور انویدیا برای ویندوز سون 64 بیت:
برای 32 بیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشالله با آپدیت همین انویدیا مشکلتون حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره گرافیک اینتل من وارد نیستم. می تونین از طریق سایت اسوس پیدا کنین، اگه نتونستیم مدل دقیق لپتاپ تون و البته نوع ویندوزتون رو بگین تا براتون پیدا کنم.
ممنون از شما ، ولی من دنبال کانفیگ بالا نیستم ،بیشتر کیفیت و طول عمر دستگاه واسم مهمه ،ایسر میتونه جوابگوی این خواسته م باشه ؟
x44h asus نکته منفی خاصی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)