نه، نصب میکنه ولی تو لودینگ گیر میکنه!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نه، نصب میکنه ولی تو لودینگ گیر میکنه!
آقا ممنون درست شد، زحمت کشیدی.
فقط یه سوال دیگه، این فریموره (hx-v5) مشکل فرم ریت فیلم برداریه hdش حل شده؟ آخه یادمه قبلا یه fix واسه حل این مشکل اومده بود
بله حل شده .
آیا میشه روی فریم ورهایی که امکانات 3d نداره این امکان رو فعال کرد ؟ التبه 3d منو رو میدونم میشه ولی اون یکی که از روی دستکتاپ صفحرو لمس میکنیم و وارد منو میشیم رو میگم . اگه لینکی برای فعال کردن این داره ممنون میشم بدید . آیا hx 5 4 امکانات کامل 3d رو دارن ؟
من الان از فریم ور 3v17 استفاده میکنم که مروگرش خیلی بده و هنگ میکنه میخوام فلش کنم به فریموری که فیلم برداریش 24 باشه امکانات کامل 3d داشته باشه . چه فریموری خوبه ؟
دوستان دو تا سوال:
1-اینکه این فرمور هایی که تسک منیجر سه بعدی ندارند ، یعنی مثل فرمور اولیه میمونن که یه صفحه ی کوچولو که توش عکس آیکون ها هست از زیر صفحه میاد بالا (که خیلی بیخود بود) یا اینکه یعنی تسک منیجرشون به صورت Grid View است ؟؟؟
2-نظرتون راجع به فرمور N2O3 چیه؟
Last edited by shahab_f; 04-06-2010 at 14:24.
اینی که میگی اسمش 3D Navigation ـه .اونیکی هم اسمش 3D Taskmanager ـه. احتمالا هر فرموری که اینو نداشته باشه ، خود کوکر براش یه پچ میذاره.
نمیدونم توی HX-V5 کدوم یکی از این دو قابلیت رو غیر فعال کرده اما یه پچ داره که هر دوش رو بر میگردونه ، توی صفحه ی Goodies سایت هایپر هست.
این فرمور ها خوبن و همشون 24 فریم هستن: فرمور جدید احسان (کاربر موبایلستان) ، HX-V5 ، و N2O3 . اینا تقریبا همشون خوبن . این آخری مشکل نرم افزار های جاواش به طور کامل حل شده ،کیبورد فارسی هم داره، من میخوام بهش فلش کنم .
خب من فرمور N2O3 رو نصب کردم :
سرعتش خوبه ، ویدئو پلیر واقعا توی 2 ثانیه باز میشه
توی همه ی منو ها حالت لنداسکیپ وجود داره ، اما یک ثانیه طول میکشه تا از پورتریت بره به لنداسکیپ
بر خلاف اونچه گفته بود هنوز با بعضی از بازی های جاوا مشکل داره
فریم روی 24 ثابته
علاوه بر inbox معمولی یک conversation هم داره که اس ام اس های سنت و ریسیود برای هر کانتکت رو به صورت چت نشون میده
خوب این که گفتی رو من شنیدم بودم یعنی n2o3 رو : فکر کنم خوب باشه اگه کسی لینکی داره که مستقیم باشه بهم بده که من برم کافی نت دانلودش کنم . امید واردم مرورگرش هم خوب کار کنه چون برای hxv3-17 یعضی مواقع هنگ میکردم مجبور به در اوردن باتری میشدم .
لینک ها سایت خود Faenil مستقیمند. :
این فرمور اصلی به سایز 85 مگ :
این پک زبان فارسی به حجم 1.5 مگ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل مودم JB1 رو هم لازم داری ، لینک اون به حجم 12 مگ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahab_f; 05-06-2010 at 22:20.
اصلا این مودم چه تاثیری داره حالا مثلا با jb1 یا jc1 باشه چی میشه ؟ من فایل مودم رو دارم ولی اگه jc1 که میگن جدیده با اون فلش کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)