سلام من 7 64 بیت دارمو kmplayer رو وقتی اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه که باید ری استارت شه
فقط km player مشکل داره
لطفا راه حل بدید نرمافزار دیگه معرفی نکنید
مرسی
سلام من 7 64 بیت دارمو kmplayer رو وقتی اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه که باید ری استارت شه
فقط km player مشکل داره
لطفا راه حل بدید نرمافزار دیگه معرفی نکنید
مرسی
سلام
بر روی فایل اجرایی برنامه ، راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Compatibility رفته و از این قسمت نام سیستم عاملی را در آنجا می توانستید برنامه را اجرا کرده و با آن کار کنید را انتخاب کنید.
سپس OK کرده و از آن خارج شوید.
سیستم را ری استارت کنید.وامتحان کنید.
این ویندوز اکس پی مجازی رو هرکاری میکنم کرک نمیشه...از همه روشها استفاده کردم..
از طرفی خیلی از برنامه ها هم حتی تو اکس پی مجازی اجرا نمیشه
kmplayer من وقتی باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل میکنه)در حالی که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
میخواستم بدونم میشه کاری کرد
با تشکر
دوستان یه کمکی میخوام ازتون
من الان ویندوز 7 دارم و نمیخوام پاکش کنم
ولی شدیدا برای مدتی میخوام یه ویندوز xp هم نصب داشته باشم
میدونم اگه بخوام دو ویندوزه کنم باید اول اکس پی رو نصب کنم
ولی نمیخوام الان دیگه ویندوز 7 رو پاک کنم فقط میخوام برای یه مدت محدودی ویندوز اکس پی رو هم کنار دستم داشته باشم..
چه راه حلی می فرماییین؟
ترتیبش این جوریه که اول XP بعد سون ! یعنی الان که سون داری نمیتونی XP نصب کنی ! نصب کنی سون پاک میشه ! اگه اشتباه نکنم البته !
خوب میتونم اول اکس پی رو توی درایو D نصب کنم بهدش سون رو توی دررایو C ??
ویندوز من 7 هست بعضی مواقع صفحه آبی معروف میاد وسیستم ریست میشه توی wista , xp این مشکل نبود بعد از ریست شدن یه پیغام میده که میگه وصل شید به ماکروسافت تا مشکلتونو حل کنید . من که نتونستم کاری بکنم
mb:ep43s3l
ram:4gb corsair 1066
cpu:e7300
اولين ويندوزي كه نصب ميشه حتما بايد در درايو Active شده نصب بشه كه عموما درايو C هست . يعني شما هر ويندوزي كه نصب كردين بايد ابتدا در درايو C نصب بشه . حالا اگر در درايو C ويندوز 7 رو نصبي داشته باشين ميتونين در درايو D ويندوز Xp نصب كنين منتهي ويندوز 7 شما بوت نخواهد شد و مستقيما وارد Xp خواهد شد . براي تعمير منوي بوت ميتوني از نرم افزار Easy BCD در داخل ويندوز Xp استفاده كني .
براي دانلود نرم افزار ميتوني به لينك زير بري :
براي آموزش هم به تاپيك زير برو :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگر پارتيشن هاي ديگه اي در هاردتون دارين لازم نيست مرحله 1 آموزش رو اجرا كنين و فقط مرحله 2 شامل شما ميشه كه كار با نرم افزار معرفي شده در بالا مي باشد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 17-12-2009 at 12:30.
kmplayer من وقتی باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل میکنه)در حالی که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
میخواستم بدونم میشه کاری کرد
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)