این برنامه پولیه عزیز باید اکانت بخری
اکانتش هم یک ساله هستش!!
برای لیفتر شکنه که سرعت را بالا میبره
دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکانتش هم یک ساله هستش!!
دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!!
سلام!!!خدا رو شکر!درست شد!رفتم پشتیبانی شهرکرد یه دعوای مفصلی راه انداختم!!!!!!!
با سلام به شاتلیان گل ...
آقا یکی به من توضیح میده چجوری باید صورت حساب دورۀ بعد رو اینترنتی پرداخت کنم ؟؟ یه شماره هایی می خواد ... Cvv 2 اینا چیه ؟؟ کلاً اطلاعاتی که بانک می خواد رو از کجا میشه گیر بیارم ؟؟
شماره کارت که رو کارت عابرم نوشته ... ولی رمز اینترنتی همون رمز کارتم هست یا یه رمز دیگه است ؟؟ تاریخ انقضای کارت دیگه چیه ؟؟
ماله من 4 تا بانک داره که ملت انگار خرابه ... شما ها با پارسیان پرداخت می کنید ؟؟ میشه توضیح بدین ؟؟![]()
سلام
شماره کارت که روی کارت هست . cvv2 هم پشت کارت ملت متمرکز نوشته (3 یا 4 رقمی).
برای رمز اینترنتی و تاریخ انقضا باید برید عابر و گزینه تغیر رمز ,قسمت تغیر رمز اینترنتی یک رمز اینترتی میدید خودش تاریخ انقضا رو هم براتون میگه
ملت برای من درست شده. میشه با کارت ملت با استفاده از بانک پارسیان پرداخت کرد مشکلی نیست
خوب من چرا پشت کارتم هیچ شماره ای نیست ؟؟ فقط روی کارتم یه شمارۀ طولانی هست ... من کارت دریافت و پرداخت ملت دارم ... یعنی با این کارت نمیشه ؟؟ حتماً باید ملت متمرکز باشه ؟؟ کارت عابره دیگه ؟؟عجیبه ...
پس باید یه تریپ تغییر رمز بدم ؟؟ بعد رمز خود عابر هم با این کار عوض میشه و همون رمز جدیده میشه ؟؟![]()
نه رمز اینترنتی جدا هست از رمز کارت هست
یه تریپ برو عابر اگه تغییر رمز اینترنتی تو قسمت تغیر رمز داشت که یه رمز بذار حله اگه نداشت حتما نمیشه(من کارتم متمرکز هست)
cvv2هم همراه تاریخ انقضا واست چاپ میکنه مشکلی نیست البته اگه کارتت پشتیبانی کنه میخوای یه سر برو تو سایت ملت ببین کارتت چه کارایی انجام میده
بله میشه، یوزر نیم و پسوردتو بده برات تست کنم!
تبریک میگیم دوست عزیز، خوش اومدی، یه تست سرعت هم بگیر بذار اینجا ببینیم صفا کنیم!
فکر کنم ملت کارتت رو قدیما گرفتی، منظورم 200 سال پیش نیستا ، همین 2-3 ساله!![]()
برای همین پشتش cvv2 نداره. منم عابر بانک سپهر داشتم cvv2 نداشت(قدیمی بود)رفتم بانک یه جدید برام صادر کردن(البته با هزینه). ولی الان همه خریدها و پرداختهای اینترنتیم رو با ملت کارت هوشمند انجام میدم، البته تا حالا شاتل شارژ نکردم، 1 ماه دیگه ایشالا!![]()
من به یک نتیجه ای رسیدم 512 خیلی سرعتش زیادهدفعه بعد باید سرعت رو کمتر کنم چون دیگه هیچی تو نت نمونده دانلود نکنم یه 40 گیگی تو این 1 ماه و خورده ای دانلود کردیم
فایل کم اوردیم خلاصه اگه فایل خوب دارید بدید دانلود کنیم![]()
اکانتش هم یک ساله هستش!!
دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!! __________________
lما که مفتی همیشه ازش استفاده میکنیم!
5شنبه ها دیگه رسما مجانی شده؟
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)