تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 314 از 4751 اولاول ... 2142643043103113123133143153163173183243644148141314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مبارک باشه شیرنی کی می دی ؟

دوستان لینک دانلود این on speed و طریقه استفادش رو می شه بزارید می دونم اینجا نباید درخواست می کردم.
    اصلاً به چدردی می خوره و کی ها باید ازش استفاده کرد. ؟؟؟
    این برنامه پولیه عزیز باید اکانت بخری
    اکانتش هم یک ساله هستش!!

برای لیفتر شکنه که سرعت را بالا میبره

دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!!

2. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام!!!خدا رو شکر!درست شد!رفتم پشتیبانی شهرکرد یه دعوای مفصلی راه انداختم!!!!!!!

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

14

با سلام به شاتلیان گل ...
    آقا یکی به من توضیح میده چجوری باید صورت حساب دورۀ بعد رو اینترنتی پرداخت کنم ؟؟ یه شماره هایی می خواد ... Cvv 2 اینا چیه ؟؟ کلاً اطلاعاتی که بانک می خواد رو از کجا میشه گیر بیارم ؟؟

شماره کارت که رو کارت عابرم نوشته ... ولی رمز اینترنتی همون رمز کارتم هست یا یه رمز دیگه است ؟؟ تاریخ انقضای کارت دیگه چیه ؟؟
    ماله من 4 تا بانک داره که ملت انگار خرابه ... شما ها با پارسیان پرداخت می کنید ؟؟ میشه توضیح بدین ؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا یکی به من توضیح میده چجوری باید صورت حساب دورۀ بعد رو اینترنتی پرداخت کنم ؟؟ یه شماره هایی می خواد ... Cvv 2 اینا چیه ؟؟ کلاً اطلاعاتی که بانک می خواد رو از کجا میشه گیر بیارم ؟؟

شماره کارت که رو کارت عابرم نوشته ... ولی رمز اینترنتی همون رمز کارتم هست یا یه رمز دیگه است ؟؟ تاریخ انقضای کارت دیگه چیه ؟؟
    ماله من 4 تا بانک داره که ملت انگار خرابه ... شما ها با پارسیان پرداخت می کنید ؟؟ میشه توضیح بدین ؟؟
    سلام
    شماره کارت که روی کارت هست . cvv2 هم پشت کارت ملت متمرکز نوشته (3 یا 4 رقمی).
    برای رمز اینترنتی و تاریخ انقضا باید برید عابر و گزینه تغیر رمز ,قسمت تغیر رمز اینترنتی یک رمز اینترتی میدید خودش تاریخ انقضا رو هم براتون میگه
    ملت برای من درست شده. میشه با کارت ملت با استفاده از بانک پارسیان پرداخت کرد مشکلی نیست

6. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

14

سلام
    شماره کارت که روی کارت هست . Cvv2 هم پشت کارت ملت متمرکز نوشته (3 یا 4 رقمی).
    برای رمز اینترنتی و تاریخ انقضا باید برید عابر و گزینه تغیر رمز ,قسمت تغیر رمز اینترنتی یک رمز اینترتی میدید خودش تاریخ انقضا رو هم براتون میگه
    ملت برای من درست شده. میشه با کارت ملت با استفاده از بانک پارسیان پرداخت کرد مشکلی نیست
    خوب من چرا پشت کارتم هیچ شماره ای نیست ؟؟ فقط روی کارتم یه شمارۀ طولانی هست ... من کارت دریافت و پرداخت ملت دارم ... یعنی با این کارت نمیشه ؟؟ حتماً باید ملت متمرکز باشه ؟؟ کارت عابره دیگه ؟؟ عجیبه ...
    پس باید یه تریپ تغییر رمز بدم ؟؟ بعد رمز خود عابر هم با این کار عوض میشه و همون رمز جدیده میشه ؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب من چرا پشت کارتم هیچ شماره ای نیست ؟؟ فقط روی کارتم یه شمارۀ طولانی هست ... من کارت دریافت و پرداخت ملت دارم ... یعنی با این کارت نمیشه ؟؟ حتماً باید ملت متمرکز باشه ؟؟ کارت عابره دیگه ؟؟ عجیبه ...
    پس باید یه تریپ تغییر رمز بدم ؟؟ بعد رمز خود عابر هم با این کار عوض میشه و همون رمز جدیده میشه ؟؟
    نه رمز اینترنتی جدا هست از رمز کارت هست
    یه تریپ برو عابر اگه تغییر رمز اینترنتی تو قسمت تغیر رمز داشت که یه رمز بذار حله اگه نداشت حتما نمیشه(من کارتم متمرکز هست)
    cvv2هم همراه تاریخ انقضا واست چاپ میکنه مشکلی نیست البته اگه کارتت پشتیبانی کنه میخوای یه سر برو تو سایت ملت ببین کارتت چه کارایی انجام میده

9. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ...
    مگه میشه با یه خط دیگه که را«زه هست ، با پسورد یوزر کس دیگه آن شد ؟؟؟ چه جالب ....
    ینی من دوستم شاتل داره پسورد یوزرمو بهش بدم ، میتونه کانکت شه ؟
    این on speed چیه ؟ برنامه دانلود کردنه ؟ کجا میتنوم گیرش بیارم ؟
    تانکس
    بله میشه، یوزر نیم و پسوردتو بده برات تست کنم!

سلام به همه
    adsl منم وصل شد
    اولین اتصال
    کانکت می شویم
    هورااااااااااااااا
    از همه اونایی که توی این مدت کچلشون کردم صمیمانه تشکر می کنم

تبریک میگیم دوست عزیز، خوش اومدی، یه تست سرعت هم بگیر بذار اینجا ببینیم صفا کنیم!

فکر کنم ملت کارتت رو قدیما گرفتی، منظورم 200 سال پیش نیستا ، همین 2-3 ساله!

برای همین پشتش cvv2 نداره. منم عابر بانک سپهر داشتم cvv2 نداشت(قدیمی بود)رفتم بانک یه جدید برام صادر کردن(البته با هزینه). ولی الان همه خریدها و پرداختهای اینترنتیم رو با ملت کارت هوشمند انجام میدم، البته تا حالا شاتل شارژ نکردم، 1 ماه دیگه ایشالا!

11. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

10

من به یک نتیجه ای رسیدم 512 خیلی سرعتش زیاده دفعه بعد باید سرعت رو کمتر کنم چون دیگه هیچی تو نت نمونده دانلود نکنم یه 40 گیگی تو این 1 ماه و خورده ای دانلود کردیم
    فایل کم اوردیم خلاصه اگه فایل خوب دارید بدید دانلود کنیم

13. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این برنامه پولیه عزیز باید اکانت بخری
    اکانتش هم یک ساله هستش!!

برای لیفتر شکنه که سرعت را بالا میبره

دیگه بشتر نمیشه توضیح داد!!! __________________

lما که مفتی همیشه ازش استفاده میکنیم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

5شنبه ها دیگه رسما مجانی شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •